Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
654
...
751
>
lyubohar
Цитиране
30 ноември 2023
То само монитора да беше, трябва ти и бая сериозно видео за такава резолюция 5,120 x 1,440...
The_Doctor46
Цитиране
30 ноември 2023
Божо,нали точно за този модел си говорихме преди няколко седмици. Има два варианта 49 инча OLED ,който си постнал и 57 инча мини-лед,но той е 8К. За такива резолюция Любо вече е казал,трябва ти сериозна карта. Да си го кажем,най-добре RTX 4090. Евентуално RX 7900 XTX, ако не те влече ray-tracing-a.Може и RTX 4080,но всичко по-слабо няма да е много удачно. Това означава поне 4500 за карта плюс монитора и то най евтиния вариант. С 4090 ,в зависимост от производителя от 5000 до 7000 по цените в момента.Но не може да имаш само хубава карта,а кофти процесор,ще има здраво ботълнек,демек нищо няма да излезе.Т.е. трябва ти добър процесор още 700 кинта в по-бюджетен вариант.Те пък искат и готини дъна,най-евтино към 400-450.Сложи и другите компоненти... Това ако взимаш чисто нови разбира се.Ако го искаш само и единствено за конзола,тогава има по-бюджетни и пак добри монитори.

П.С ти си гледал старото издание на същия модел,който не е олед. Този е NEO 49 OLED и цените започват от към 2800 до 3500 в зависимост от сайта.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
30 ноември 2023
Айде нЕма нужда, взимаш си едно Ариеле телевизорче за 200-300 лв и един PS5 за 1000 и си готов
Играя вече повече от 5-6 години на някакъв умрял бурсук телевизор куча марка - даже не знам каква е в квартирата- Телефункен или друга от сорта и ми е идеално
И постоянно ми реват приятели как са се нахендрили с ОЛЕД телевизори за 2000-3000 лева, които им горят пикселите...
The_Doctor46
Цитиране
30 ноември 2023
Човека може да е от капризните.Иска по-готина картина,но според мен не му трябва чак такъв монитор за конзолата,защото доколкото си спомням,искаше монитор за нея,не за PC.Може и да греша обаче.В крайна сметка,как беше лафа,"всеки сам си преценя".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
30 ноември 2023
The_Doctor46 написа
Човека може да е от капризните.Иска по-готина картина,но според мен не му трябва чак такъв монитор за конзолата,защото доколкото си спомням,искаше монитор за нея,не за PC.Може и да греша обаче.В крайна сметка,как беше лафа,"всеки сам си преценя".
Не съм капризен, но съм мераклия , отдавна точа зъби за монитор за конзолата, но не ми се дават тия кинти. Много са ми честно казано. Но не се знае, щото на човек влезне ли му мухата в главата излизане няма, и докато се не удари у дуда не мирясва.
darkblue
Цитиране
30 ноември 2023
bojosan
Цитиране
01 декември 2023
Дано да я бива играта, ама нещо ме съмнява. И на Метро Екзодус графиката кърти нищо че е на камара години ама самата игра е пълен кенеф и не става за нищо. Та в тоя ред на мисли предпочитам мизерна графика но интересен геймплей. Ако ми е за графиката само има си много клипчета 8к в тубата.
Charcharo
Цитиране
01 декември 2023
@Bojosan Metro Exodus e добра игра.

https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-update-21-announced-for-next-week

Добре, че чакам и не я играя тази 2077. Тамън ще е готова и с модове на време за RTX 5000 или RDNA4

The_Doctor46
Цитиране
01 декември 2023
Metro Exodus може и да не беше на нивото на първите две,но е далеч от "кенеф". Добра игрица със страхотна атмосфера.
Charcharo
Цитиране
02 декември 2023
The_Doctor46
Цитиране
06 декември 2023
Гледам ревютата на Аватар.Щом даже IGN са залепили 7-ца,значи работата е зле. Майтапа настрана,но има средно 74 ,което е малко,а тепърва има да излизат още.Може този път Юби да не са се отчели,но по-скоро е поредната им скука.Аз поне го очаквах.Юби отдавана изгубиха умението да правят добри игри.Едно и също.Големи,красиви отворени светове и нищо,което да те заинтригува в тях.Ся се бъзикат,че това е Far Cry 6.5.
Rostik79
Цитиране
06 декември 2023
Ще кажа от първо лице скоро
Мен ме кефят игрите на Юби - последните асасини, фар край, дивизии, уочдогс, дори един техен клонинг на Зелда изиграх с голямо удоволствие. Ако тази е поне като тях, значи ще ме изкефи.
The_Doctor46
Цитиране
06 декември 2023
Няма лошо.Щом ти харесват,смело налазвай.Аз последната им игра,която наистина харесах,беше Assassin's Creed Unity.Immortals (Зелда клонинга,макар да е далеч от всичко в Зелда)беше прилична игра и това е.А и последната Far Cry,но там беше повече заради на места забавните престрелки.Извън това,си беше класическия Юби скучен свят.Може и да съм малко разглезен ,с игри като Елдън Ринг,които са на обратния полюс,супер грозна графика,но жив свят,в който има толкова неща за откриване,някои напълно неоткриваеми ако не потърсиш в нета.Има огромен стимул,а и заслужаващи си награди от целия експлорейшън.Представям си ако FROM не бяха толкова скопени в програмирането и можеха да направят, и света красив както Юби.Ехеее..Там поне компенсират със страхотен арт. Игрите на CD Red,игри като Dishonored,макар и не open world, има около 100000 пъти повече неща за откриване и по-интересни.
Rostik79
Цитиране
06 декември 2023
На мен именно защото са неангажиращи, лесни и сравнително плоски ми харесват - действат ми релаксиращо.
Сега цъкам Дед Спейс и много ме кефи, но не мога да отрека, че ме натоварва - трябва постоянно да отделяш внимание на реусрси, чудя се какво да ъпгрейдвам, умирам често, ядосвам се и т.н... Трудно ми е да направя сесия повече от 2-3 часа, защото се напрагям и изморявам.
При Юби пердаша напред без много да му мисля какво да ъпгрейдвам, какви оръжия/брони да избирам и т.н... Знам, че по някое време ставаш overpowered така или иначе. Мисля, че от Юби много добре си дават сметката за това и съм им точно в таргета за ненагажиращ геймплей.
Сигурно възрастта си казва думата
LethianDream
Цитиране
06 декември 2023
И аз не мога да играя напрягащи игри, Фифата ми стига да ме пребиват децата на Ultimate Team
Новият Аватар го взимам на ден първи, грам не ме вълнува какво е написал най-шибания платен сайт за ревюта Око да види, ръка да пипне, да не говорим, че ако е като последния Far Cry (който беше смазващо добър) направо си ми е задължителна игра. Както и Рос каза, техните игри са точно за релакс, няма нерви, няма набирания, историята е обикновено калпава до приятно слаба, геймплеят е приятен и без лагове и накъсвания, графиката е винаги много добра, така че е идеална за приятно разцъкване след работа. Примерно Балдурс гейт 3 има феноменална история, но битките са ми адски сложни и напрягащи, обикновено с уроди около твоето и малко по-високо ниво и редовно ми разкъсват анала.. и това е на нормална трудност. Просто са сложни и комплексни, което дава много прилив на енергия като победиш (ако изобщо успееш), но и редовно те напряга, като ти очистят цялото парти и трябва да почваш от последен сейф.
<
1
...
654
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.