Като пържената цаца - не някакво Велико произведение на кулинарията, ама страшно върви с бира, особено в горещ ден.
Друг е въпроса, че той по-скоро търси FPS във вселената на Елдъна, такова нещо вече нЕма
Не ме разбирайте погрешно, Ремнанта е чудесна игра, но като Елдер Скролс трудно. Единствените игри, които се доближават до него, ако не с геймплей, то с органично изследване на света, докато си в състояние на възхищение - последните две Зелди. Особено втората. Тъкмо когато се възхищавах от огромния и красив свят, със облачните градове и... Видях и подземния свят. Точно като в ЕР.
За жалост играта е Нинтендо ексклузив(макар че емулаторя на Breath of the wild вървеше страхотно, та на РС може да се пробва, за новата не знам как стоят нещата). А и дори и те не отговарят на изискването да са с огнестрелни оръжия.
По принцип Dark Descent повсеместно всички фенове обявиха за най-добрата игра в света на Alien, заедно с Isolation. Откъм свят, атмосфера, lore, хорър и т.н. Това не значи, че е без проблеми и за съжаление проблемите са доста фрустриращи. Освен това е много трудна...XCOM-подобните по принцип са си трудни, но тази е dark souls-ът на XCOM игрите
LOL
Бе, аз хубаво се присмивам, ама станало малко като присмял се хърбел на щърбел, сега видях, че тоталка имам 1352 часа Демек Ростик може да ми се подиграва сега