Dead Space Remake
CoH 3
Jedi Survivor
Age of Wonders 4
Diablo 4
Jagged Alliance 3
Shadow Gambit
Blasphemous 2
Spider-man 2
Talos Principle 2
Имам игри в беклога почващи от 2015-2016, но нито една от годините преди 2023 няма повече от 1-2 заглавия, максимум 3. 2023 наистина е добра година И тук не влизат игрите от 2023, които все пак съм успял да изиграя или още играя - Cyberpunk, BG3, RE4 Remake, AW2...
Дано следващите 15 години да са по-слаби, че да успея да наваксам
RoboCop: Rogue City
Alan Wake 2
The Invincible
Dead Island 2
BG 3
+ още 20тина заглавия от предходни години
Вчера имах подобен пример: купих си една книга от Амазон в елетронен вариант за Киндъла. Обаче да речем искам да я гледам и в ПДФ формат, примерно на обикновен по-голям таблет, защото киндълът ми е малък. Освен това искам да я гледам цветно, защото има яки илюстрации. Само че не може. Купил си си книгата, но само в AZW3 формата на Амазон и нямаш право да го конвертираш в друг формат. Опитах с няколко конвертора, но дава грешка защото е DRM защитено. Знам, че има начини, но са доста сложни и се отказах.
Та мисълта ми е, че уж притежаваш нещо, защото си го купил, но не го притежаваш напълно.
Наскоро в тубата гледах за пича, дето е кракнал ПС3. Неговата логика е, че ти притежаваш устройството и можеш да правиш с него каквото си искаш, включително и да му бъзикаш софтуера и фърмуера, за да го ползваш пълноценно. Да, ама Сони го съдят после.
Същият кракер е кракнал първия айфон, защото той е идвал заключен само с договор към определен оператор в САЩ, а човекът е искал да си ползва устройството към друг оператор, с който вече има договор. Ако искаш айфонче - само с договор към Веризон. Отново уж притежаваш нещо, но не напълно.
Донякъде и двете страни ги разбирам.
Можеш, със сигурност ако си я кракнеш и си я ползваш сам никой няма да те знае/съди. Едва ли е направил само това
Затова казвам, че и двете страни ги разбирам
Пиратстването иначе наистина вече не е каквото беше преди. Особено дето казваш за ААА заглавията. Там са 1-2-3 години след премиерата им постоянни пачове и добавки понякога не само за оправяне на бъгове, а и допълнителни настройки, съдържание, игрови режими, сезони и т.н.. Освен на всеки по-голям ъпдейт да чакаш нов крак и да теглиш/инсталираш наново..., но към този момент и самата игра вече има стабилни намаления.
П.С спомням си,че тогава си купувах дъвка за 100 кинта парчето.