Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
663
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
20 януари 2024
Mitko6000 написа
Аз само съм чувал какво е било. За съжаление (по-скоро за щастие), в началото на 1997 съм бил новороден.
Баш за щастие си е.Тогава бяха много тегави времена.Жан Виденов,Костов,валутен борд,мутрите вършееха,абе кофти беше.Аз бях около 12 годишен тогава,тъкмо открил PC-то като платформа. Всъщност от 96 цъкам на PC,но тогава повече по клубовете бяхме.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
hyper
Цитиране
22 януари 2024
Да, долата и аз го чекнах, но не знаех каква е била заплатата, та затова не можех да определя скъпо/евтино. Иначе и аз като роден началото на 90-те не съм и усетил колко тегави са били тия години реално, ту, докторе. Бтв учудвам се, че още 96-а е имало компютърни клубове, все си мислех, че това явление идва около края на 90-те.
lyubohar
Цитиране
22 януари 2024
Имаше си, да. Но не много по-рано, там някъде започнаха да се появяват, 95-96.
Rostik79
Цитиране
22 януари 2024
По това време си спомням Playstation 2 струваше към 700 лева, което беше примерно 3 заплати минимум.
Аз бачках барманче в едно кръчме някъде 1998/1999, вземах заплата 150 лева. В заведението имахме един Плейстейшън 1, който ползвахме за ... CD плеър, защото нямаше откъде да се пускат дискове В свободното време цъках разни игрички на него - беше голяма радост.
darkblue
Цитиране
22 януари 2024
Комунизма, че не е бил як, не е. Сега обаче положението не е толкова яко, особено с педалщините. Едвали lyubohar би се кефил да иде някакъв травестит в училището на децата му и да им говори колко е яко да си смениш пола. Да не говорим сегашното поколение колко кухи лейки са.

lyubohar
Цитиране
22 януари 2024
Че тия неща ги нямаше и 90-те години, нито 2000-те. Какво общо има с комунизъм или не?
Rostik79
Цитиране
22 януари 2024
Darkblue иска да каже, че при бай Тошо нямаше траверси (или поне се криеха), но сега има и всички ще Омрем в адски мъки и бедност в резултат на което.
darkblue
Цитиране
22 януари 2024
Че и двете неща са крайности.Комунизъм, но поне са биле по благоприлични, гледали са да станат хора, но пък прекалено много крайности които вече избройте по нагоре. Същото и сега с крайния либерализъм. Това исках да кажа Rostik79, не знам от къде ти дойде тоя сарказъм, но ако съм засегнал нещо ориентацията ти се извинявам.
Rostik79
Цитиране
23 януари 2024
Нищо не си засегнал, дарк, не се безпокой Просто иронизирам нерационалните за мен страхове от обратните.
Впрочем по времето на така наречения "комунизъм" (какъвто реално не беше), и в западния свят не се гледаше на обратните както се гледа сега. Т.е. не е била причината режимът тогава, а световната тенденция. Нещата почнаха да се обръщат след средата на 90-те.
LethianDream
Цитиране
23 януари 2024
Шибани педали ) Хиподил имат една велика песен, точно коментирахме с една приятелка в неделя как Наталия Симеонова в секси тоалет през 1994-1995 година водеше "Рококо" по БНТ1 и "Хиподили" беше постоянно в топ 5 класацията за песни. Оттогава съм им фен, а великата песен е "С кого ще се сношиш, бе, мухльо, подвижна пълна бъчва с плъст, не виждам нищо по-ненужно от ...бисексуален педераст". Сега такива песни и албуми няма как да излязат. Но си слушам с кеф старите им неща.
И не съм комунист, сексист, фашист и т.н., педалите не ми пречат, просто е хубаво да бъдат назовавани нещата с истинските им имена.
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2024
Като заговорихте за обратни,аз имам една "чудна" историйка в семейството.Сестрата на мъжа,на моята първа братовчедка се омъжи навремето,роди две дечица и тн. както си му е реда.Децата бяха на около 3,а другото на 5,когато тя го хванала на "влакче" с някакъв тип.Оказало се,че мъжа й е обратен,винаги е бил,но за да докаже на родителите си(явно са подозирали хората),че не е гей,се оженил.Така хем изгуби времето на девойката,хем я прецака зловещо,защото едното детенце се роди с паралич,а кой иска жена с две деца,едното,от които болно.Та мисълта ми е,че не обратните са опасни,а ей такива,които се крият и искат да доказват нещо.Тези дето са си явни,нека си бъдат,не ми пречат.Винаги си е имало обратни и по времето на комунизма.Просто тогава това е било абсурд да си признаеш.Човек се ражда какъвто е,не може да стане в последствие.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
23 януари 2024
@The_Doctor46 - И аз имам такъв " познат " Едно време играхме заедно Lineage. Женен с деца, но си полягва и с мъже, просто го кефи. Активния е и вика такова е... Никой не знай дали жена му знае или се прави че не знае. Просто чивека има 15 апартаента и ги дава под наем хахахах. Ама не е и от тези дето парадира и скача като заек за прайдове.

П.С
Иначе си прав за това " Човек се ражда какъвто е,не може да стане в последствие. "

има едно момченце в детската градина при моя. От сега си играел само с момиченцата , с кукли, прави женски жесто и движения, кофти е ама.....

LethianDream
Цитиране
23 януари 2024
Докторе, напълно съгласен, но мен друго ме дразни- "да не им казваме педераси сега, че ще се обидят". Ужас ти казвам! Гледах едно интервю на Евгени Минчев, ми той голям пич, много точен, вика да ми викат както искат, не ми пречат. Всички изведнъж станаха адски обидчиви, независимо дали са черни маймуни или грозни педали. Ми не е гот това.. Едно време какви филми имаше с остър хумор срещу педали или разни инвалиди, сега забрави да гледаш нещо такова- от всички раси трябва да има, задължително лесбийки и педали да ти показват. Мен ми е гнусно да гледам педали, вероятно щото съм хетеро И като се замисля, тотално спряха във филмите да се пускат секс-сцени, май последно по-масово ебане имаше в Нимфомаката на Ларс фон Триер, но там е друго.. А едно време с това отраснахме в екшън филмите - половин час кютек- нашия се бие с лоши, 15-20 минути зловещо ебане, при което развинтва от секс някоя секси мацка, и пак още половин час бой и тупалки с подшефчето и шефчето на лошите
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2024
Помниш ли навремето,когато Десаи се оплака,че Стоичков,цял мач го наричал черен?После нашия каза нещо от сорта-"Ако ми докаже,че не е черен,ще му се извиня". Това ако стане в момента,щяха да го накажат най-малко за 3 мача,спонсорите щяха да се разбягат, а може даже и от отбора да го глобят.Колкото до секс сцените, аз не ги жаля.Напротив,винаги ми е било адски дразнещ пълнеж.Поне тази тенденция одобрявам.Ако исках да гледам "шиене",щях да си пусна хъб-а Винаги ме е дразнело,макар да ми е ясно защо ги вкарват.
nightwarrior
Цитиране
23 януари 2024
То проблемът е, че думата педераст като цяло а ползваме грешно. Идва си от гръцкия (що ли) и идеята и е да описва точно това, дето е най омразно. Хомосексуална връзка между по-възрастен и момче. Педофил е човек, дето изпитва влечение към малки, но не е посягал. Педераст е тоя дето и посяга. Един вид не всеки педофил е педераст, но обратното винаги е вярно. Тук обаче ползваме педераст, като взаимно заменяемо с педали и гей. Не знам колко от тези схващат разликата, но това би било повод за обида при мен, ако бях гей. Ама то е малко и така и така, щото те на тях си го викат. Малко както черните помежду си си викат негри, ама ако бял им го каже, настава рев.

Иначе да, не е от режима, а от времената. Най-малкото един сериал като любимият ми Женени с деца, с постоянните шеги с дебели жени, геьове и какво ли още не, е невъзможен сега, пък режима в САЩ на хартия си е същия.

<
1
...
663
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.