Точно преди ковид истерията си взех този стол - тип "президентски" само че възможно най-ниския клас.
https://jysk.bg/ofis/ofis-stolove/ofis-stol-tjele-izkustvena-kozha-cheren
Излезе ми 200 лв. На линка в момента пише че е 400 лв но имало промоция е само сега 200 лв, но лъжат винаги е бил толкова Може да решат да го направят 400 знам ли, няма да се очудя при тази инфлация.
Привидно е същата работа като качесво спрямо предишните ми столове, само че мега по-удобен, безшумен и стабилен. Вече няколко години го използвам и нищо му няма, което си е доста изненадващо защото го взех уж временно "докато съм в хоум офис" след това така или иначе ще е за боклука, но да, още го ползвам.
Единствено "кожата" му взе да се протрива. Като стана това направо взех една телена четка и я изчегъртах цялата. Отдолу се разкри една текстилна текстура, която изглежда по-добре според мен и е по-приятна на допир. Ако се наложи да купувам нов стол сигурно ще е същия, стига jysk още да ги има и да ги продават
Тия геймърски столове са ми доста смешна работи. Това важи при всичите неща които продават като геймърски, ама са столовете е направо дебилно според мен. Някой да ме поправи ако греша, но си мисля че седалките тип Рекаро трябва да са доста полезни като си в някаква 300+ коня кола, която я натискаш по някакви криви планински пътища и цепиш стотната от секундата на някакво съзтезание, опасан стабилно в колани. Тогава искаш да си максимално стабилен при всичките клатушкания и вибрации в колата. При Dirt Rally на компютъра обаче файда няма, още по-малко пък при дота или овъруоч. Като съм пред компютъра независимо какво правя, най важното е удобство, ебаси дебилизма. Че и на всичкото отгоре от 300 лв започват "бюджетните", щото нали геймърски
https://imgur.com/a/McdRp3i
Проблемът на повечето евтини столове е евтиният материал на седалката. Изкуствената кожа често се бели и спарва яко задника, а това е предпоставка за едни страхотни хемороиди . За това мрежестите столове са топ в това отношение. Аз имах един президенстки стол от Метро за около 200 лв, който на втората година почна да се бели, здраво ме спарваше лятото и амортисьорът му почна да поддава, та можеше да ми се случи същото, като на снимката по-горе .