Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
670
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2024
Нищо,Любо,ще видя на Найт столчето,че изглежда добро,а е доста по-премливо Secretlab Titan Evo.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
30 януари 2024
vanmx написа
Технологиите се развиват още, разбира се, но няма революцинни скокове.

Аз ти споменах няколко революционни скокове. Може ти да не ги приемаш за такива, но те са в съответните области. Прочети за crispr, това ако не е революция, не знам кое е. Децата ни вероятно ще видят истински изкуствен интелект и първите централи с ядрен синтез. Как така няма революции? Продължавам да изреждам, а ти ми обясняваш за телефони и джаджи.
BundyBari
Цитиране
31 януари 2024
Влизам си в профила специално да изразя възмущението си от Playstation Storе , преди малко за първи път откакто имам PS влязох през лаптопа, досега все през конзолата го ползвах, ама ме ядосва, че често "зависва" и всеки път си казвам "Тея са е*ати тъпаците, не искат да ми вземат парите" , та реших да пробвам през браузър как е положението и останах потресен. Всеки отговорен за направата и поддръжката на това "нещо" заслужава да не си намери работа вече в тази сфера :@
BloodDagger
Цитиране
31 януари 2024
Като стана и въпрос за столове, преди около половин година си взех Secret Lab Titan Evo (Witcher Edition естестветно ) и съм адски доволен. Доста масивен стол си е и на моите скромни 187-188 см пасва идеално. Обаче нямам много база за сравнение с други "геймърски" брандове. Въпреки всичко ще кажа, че един Ergopro ще го скрие в малкия си джоб що се отнася до ергономичност.
Rostik79
Цитиране
31 януари 2024
Погледах няколко секунди геймплей на Самоубийствения отряд ... това нещо е визуално по-натруфено и от игри като Overwatch! Екранът е претоварен от всевъзможни надписи, барове, броячи, стрелкички, ефекти, маркери, имена, статуси ... каквото се сетиш ... И геймплеят върви с бясна скорост. Мисля, че е подходяща за фенове на Battle Roayl жанра.
LethianDream
Цитиране
31 януари 2024
Те явно целят да хванат децата, които играят на Fortnite. Ще погледам и аз видеа, но нещо ми се изпари първоначалния ентусиазъм, май ще я чакам нататък да влезе в някоя абонаментна услуга..
BossOfGermany
Цитиране
31 януари 2024
Хайде и аз да драсна нещо към темата за столовете, за да не оставам и аз по-назад.
През целият си живот съм ползвал фотьойли, канапета и пластмасови столчета (Just ADHD things ) за да седя пред PC-то. Миналата година настъпи момент, в който ми беше писнало да пренебрегвам собствения си комфорт и реших да си закупя геймърски стол, та да се чувствам като бял човек.
https://thx.bg/marvo-geymrski-stol-gaming-chair-ch-106-v2-blackred
Предполагам че много от вас биха определили този модел като нискокачествен китайски боклук, но имайки предвид какво съм ползвал в миналото, за мен си е направо лукс.
Rostik79
Цитиране
31 януари 2024
Аз от 5-6 години ползвам и аз офисен тип стол подобен на този https://www.ozone.bg/product/stol-direktorski-milan-mesh-eko-kozha-cheren-730106/ и винаги ми е бил супер-удобен. Само че почна да скърца напоследък и чакам да се счупи, за да го изперкам и ще си взема нов - нещо като на Германския бос ще е. Но предпочитам да е текстил.
nightwarrior
Цитиране
31 януари 2024
Въпросът е да ти е удобно като играеш/седиш. Оттам-нататък всичко е вкус и предпочитания. Аз преди този моя съм имал офис стол, но ми беше малък, както казах, голямо говедо съм. След това взех един гейминг стол(със тая спортната седалка, дето споменах че не я харесвам), та оттам знам, че тези седалки са ми неудобни. Буквално ми беше мъка. Не се счупи и сега ми стои в лятната кухня, просто ми е неудобен. Взех си този и както казах съм доволен. Единственото което бих променил е да съм с текстилната версия. Някой ден ако този се счупи или де да знам(щото засега не е мръднал а го ползвам ежедневно), това е което ще променя.
Mitko6000
Цитиране
31 януари 2024
И аз използвам офис стол като този който Ростик показа. Доволен съм. Бая столове съм счупил, но този засега изобщо не е мръднал.
vanmx
Цитиране
31 януари 2024
Аз съм сменил доста от тези най-обикновени офис столове през годините от порядъка на 80-120 лв. Като удобство всичките са ОК. Няколко вариации в дизайнът и механизма са, но като качество все тая. За 10-15 месеца стават на нищо - облегалките им застават в задно положение колкото и да ги регулираш, започват да скърцат, колелцата им започват да блокират или да се вадят от осите си и т.н. Трябва да се има предвид че съм все пак съм над 100 кила, позата ми пред компютъра по-принцип е "по-легнала", а е имало периоди в продължение на месеци да съм карал по 18 часа пред компютъра. Да знам, не е здравословно

Точно преди ковид истерията си взех този стол - тип "президентски" само че възможно най-ниския клас.

https://jysk.bg/ofis/ofis-stolove/ofis-stol-tjele-izkustvena-kozha-cheren
Излезе ми 200 лв. На линка в момента пише че е 400 лв но имало промоция е само сега 200 лв, но лъжат винаги е бил толкова Може да решат да го направят 400 знам ли, няма да се очудя при тази инфлация.

Привидно е същата работа като качесво спрямо предишните ми столове, само че мега по-удобен, безшумен и стабилен. Вече няколко години го използвам и нищо му няма, което си е доста изненадващо защото го взех уж временно "докато съм в хоум офис" след това така или иначе ще е за боклука, но да, още го ползвам.
Единствено "кожата" му взе да се протрива. Като стана това направо взех една телена четка и я изчегъртах цялата. Отдолу се разкри една текстилна текстура, която изглежда по-добре според мен и е по-приятна на допир. Ако се наложи да купувам нов стол сигурно ще е същия, стига jysk още да ги има и да ги продават

Тия геймърски столове са ми доста смешна работи. Това важи при всичите неща които продават като геймърски, ама са столовете е направо дебилно според мен. Някой да ме поправи ако греша, но си мисля че седалките тип Рекаро трябва да са доста полезни като си в някаква 300+ коня кола, която я натискаш по някакви криви планински пътища и цепиш стотната от секундата на някакво съзтезание, опасан стабилно в колани. Тогава искаш да си максимално стабилен при всичките клатушкания и вибрации в колата. При Dirt Rally на компютъра обаче файда няма, още по-малко пък при дота или овъруоч. Като съм пред компютъра независимо какво правя, най важното е удобство, ебаси дебилизма. Че и на всичкото отгоре от 300 лв започват "бюджетните", щото нали геймърски

darkblue
Цитиране
01 февруари 2024
внимавайте със столовете

https://imgur.com/a/McdRp3i

BloodDagger
Цитиране
01 февруари 2024
@vanmx Това с добавянето на "геймърски" пред даден продукт винаги е бил маркетингов трик с цел прескъпяване. За мен единствената периферия, която оправдава да се води геймърска, е мишка, клавиатура и монитор. На всичко останало просто му се лепва една RGB лента и му се слага етикет "геймърско", като най-дебилното, за което се сещам са геймърските падове и геймърските поставки за слушалки. Столовете също падат в същата категория; геймърските столове са просто по-висок клас столове с по-агресивен дизайн (който често е минус) и понякога са с гейминг тематика. Макар, че си обичам Titan Evo-то, както казах, един Ergopro e по-добър, но за жалост естетически не ми харесва изобщо.

Проблемът на повечето евтини столове е евтиният материал на седалката. Изкуствената кожа често се бели и спарва яко задника, а това е предпоставка за едни страхотни хемороиди . За това мрежестите столове са топ в това отношение. Аз имах един президенстки стол от Метро за около 200 лв, който на втората година почна да се бели, здраво ме спарваше лятото и амортисьорът му почна да поддава, та можеше да ми се случи същото, като на снимката по-горе .

morgoth_srs
Цитиране
01 февруари 2024
Here’s a video of Doom running on gut bacteria, proving you really can play the game on anything
https://www.engadget.com/heres-a-video-of-doom-running-on-gut-bacteria-proving-you-really-can-play-the-game-on-anything-184629896.html
The_Doctor46
Цитиране
01 февруари 2024
morgoth_srs написа
Here’s a video of Doom running on gut bacteria, proving you really can play the game on anything
https://www.engadget.com/heres-a-video-of-doom-running-on-gut-bacteria-proving-you-really-can-play-the-game-on-anything-184629896.html
Lol
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
670
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.