Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
671
...
751
>
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2024

Може би сте го пускали вече...
LethianDream
Цитиране
05 февруари 2024
Не, не сме..Извращенията на Коджима продължават
Слава богу, чак през 2025 година ще ги видим
bojosan
Цитиране
05 февруари 2024
LethianDream написа
Не, не сме..Извращенията на Коджима продължават
Слава богу, чак през 2025 година ще ги видим
X 10
vldir
Цитиране
05 февруари 2024
Starield ще го има за Pa5
Rostik79
Цитиране
05 февруари 2024
Супер! Ако се окаже вярно, непременно ще си я взема.
LethianDream
Цитиране
05 февруари 2024
Аз съм много скептичен, хем някои неща много ми харесаха в Старфилд, примерно как се развиват скилове, ама след Балдур'с гейт вероятно ще ми е толкова тотален мех, че и пари да ми дават, няма да си я инсталирам на харда на петицата заедно с BG3
Вчера пак се изумих колко милиона начина има в Балдура да минеш куест- викам дай да се пробвам с тоя бос да не говоря, а директно да му запаля гъза - речено-сторено, хвърлих някъв сачел, който е лесно запалим до него и огнена стрела -и БУММММ! Убит без битка, само с тактика! Брутална е, хора, който не я е играл, да взима, това е нещо, което следващите поне десет години ще е еталон в тактическото RPG.
The_Doctor46
Цитиране
05 февруари 2024
Starfield си е траш,но е реалновремева игра,не turn-based.Сравненията са малко не на място.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
05 февруари 2024
Бе, тихо, ся Точно на мястото са си. Едното е средно ниво игра, писана от AI, другото е мастърпийс
darkblue
Цитиране
06 февруари 2024
хорор ли е.... някаква комедия ли е.... монахински alan wake tomb raider

logout
Цитиране
06 февруари 2024
LethianDream написа
Бе, тихо, ся Точно на мястото са си. Едното е средно ниво игра, писана от AI, другото е мастърпийс

Обиждаш AI-тата

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
07 февруари 2024
Гледам слуховете за Старфийлд и предстоящата Индиана Джпунс игра, че ще излязат на PS5. Викам си супер. Вярно Starfield по-скоро разочарова, но пак имах приятни моменти, а с модване още повече. Но независимо от това какво мислим за играта, това че е достъпна на повече платформи го намирам изцяло за плюс(неведнъж съм си казвал мнението за ексклузивните).

Обаче гледам из нета тежко реване. Сони фенбойчета дето довчера обясняваха как Старфийлд бил траш и се радвали, че няма да излезе на PS. Днес вече тръбят, че това е поредна победа за Сони. От другата страна Xbox фенбойчета се тръшкат, че играта вече няма да е ексклузив и подобно на едно момче дето ни разсмива понякога тук - щом вече не е екслузив, значи играта е посредствена. Че и камара "гейм журналисти" взеха да броят Xbox за мъртъв.

Много е сбъркана тая работа с фенството. Разбирам пристрастие към нещо, ама народа много изтрещява.

The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2024
Аз пък не разбирам пристрастието точно в това отношение.Защо някой не би искал дадена игра да излезе за всяка платформа?Това не мога да проумея.Винаги съм смятал ексклузивността за лошо нещо,макар да разбирам защо от Сони или Майкрософт го правят.Това,което не разбирам е фенчета като играчкин.Те за споменатите компании ли работят?Ако някой от тях ми обясни защо е готино нещо да е ексклузив,но логична причина,ще го черпя каквото си пожелае.Едно е да си фен на Байерн,Реал или някой друг отбор,но това тук е нещо съвсем различно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
07 февруари 2024
Не аз имам предвид пристрастие тип - цял живот си играл на плейстейшън, идва време за следваща конзола, вероятно най-малкото от пристрастие гледаш първо към плейстейшън и т.н.

Това фенбойство, дето празнуваш, че някой няма да играе дадена игра, щото не е взел същата комбинация от метал и пластмаса като теб, не го разбирам и аз.

Rostik79
Цитиране
07 февруари 2024
Повечето фенове се смятат, че са в нещо като затворена общност от потребители, обединени от Сони и екосистемата им от хардуер и заглавия. И ако нещо от този кръг излезе навън, се чувстват излъгани и предадени от Сони. "Свещеният" кръг е нарушен и това ги нервира. Нещо такова мисля, че е. Признавам, че усетих и аз зачатъци на това усещане като почнаха да излизат ГоУ, Дед Страндинг и т.н.. за компютър, но за щастие не съм такъв задръстеняк (поне така се надявам) и дори се радвам, че Сони се "отвори" към другите платформи.

Също се радвам за Старфийлд и нямам търпение да се появи на ПС5, стига да не се окаже фейк това, защото май няма официална новина.

The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2024
Аз като човек бил от двете страни на барикадата,хич не мога да разбера подобна ревност в това отношение,дори малка като на Ростик.Играл съм само на конзоли до определена възраст,след това само на PC,с известни изключения и винаги съм смятал ексклузивността за лоша,за гейминга.Новина,че определено заглавие,което е ексклузив, ще излезе за PC или обратното за PS,даже ми носи радост.Сега ми е интересно "божествените" Naughty Dog дали все още правят "божествени" игри, или вече са боклуци?TLoU дали все още е хипер,мега,ултра,връх, или е тотален траш?Същото и за Rockstar.Да се яви играчкин и да обяснява.
<
1
...
671
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.