Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
672
...
751
>
lyubohar
Цитиране
07 февруари 2024
Баш като Байерн vs Real е. Т.нар. tribalism ни е заложен много дълбоко еволюционно и имаме склонност да си избираме отборчета. Част от това е да се радваш ако чуждият отбор губи, както левскарите се радват ако ЦСКА пада от чужд отбор (и обратното). Това, че тук повечето не го правим е просто защото сме прекалено запалени и общо взето сме всеядни и играем на всичко. Освен това сме с малко по-висока средна възраст и се предполага, че сме по-зрели
The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2024
Все си мисля,че ние сме фенове на игрите,не на корпорации.Мен ме интересува дадена игра да е добра,но кой я е разработил и кой я разпространява.Във футбола отбори се борят за трофеи и хората симпатизират на този или онзи отбор,много рядко е да видиш неутрален.В гейминга не би трябвало да е както във футбола,но това са си моите две ст'инки.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
07 февруари 2024
Ами да речем дадена компания има някакъв стил в създаването на игри и ако на теб ти харесва, нормално е да следиш съответно линията на тази компания и да чакаш следващото им заглавие. Примерно някои правят спортни игри, соулс-игри, платформъри, метроидвании и т.н. В това отношение има значение издателят/разработчикът. Още повече, ако става въпрос за някаква поредица. Феновете на соулс игрите на Фромсофтуер мисля не гледат поотделно на всяка една игра, а вътрешно си ги класифицират като "игрите на Фром". Т.е. за мен има значение корпорацията.

Сега вече ако самото заглавие е шит, няма да е нормално пак да го защитаваш, защото било на любимата ти компания. Това вече е фенбойщина.

nightwarrior
Цитиране
07 февруари 2024
Да, реално съм фен на From, ама пак си ги критикувам. Според мен се издъниха с DS2, също както Бетесда(друга компания ня която съм фен) се издъниха със 76 и Старфийлд. Даже приемам, че оценката ми, че Старфийлд е средно ниво игра, е повлияна от пристрастия.

Ма няма да седна да обяснявам, че играта е goty за 23та щото съм им фен.

Не знам странно ми е, а още по-странно ми е, че хора на по 30+ участват в това тежко фенбойство. Има хора дето цялото им съществуване едва ли не се държи на конзолни войни.

Разбирам защо за производителите на конзоли са им нужни ексклузиви, там са възможни аргументи. Но потребители да се кефят, че нещо е ексклузивно, никога няма да го проумея.

Rostik79
Цитиране
07 февруари 2024
Абе както Любо отбеляза и го наблюдавам и аз, сякаш такова фенбойство вече е доста намаляло. Спомням си преди 15-20 години форумите на PC Mania - там всяка втора тема се обръщаше на конзоли срещу ПЦ; Нвидиа срещу АТИ, Теккен срещу Мортал Комбат и т.н... и всеки крякаше в сляпа защита на неговото си нещо и ругаеше по конкуренцията какви смешници били, хаха.
И аз мисля, че сме поузрели малко с възрастта, а при по-младите поколения пък такава вражда като че ли няма в такава степен.
The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2024
Ростик,аз съм фен на игрите,които правят ФРОМ,на качеството,което предлагат.Ако почнат да правят кофти игри,ще ги критикувам.Не съм фен просто на ФРОМ.Преди бях голям фен на BioWare,вече са умряло студио.Във футбола е друго, любимия ти отбор,дори и да пада постоянно,ти не спираш да го подкрепяш.Ако си истински привърженик,разбира се.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
09 февруари 2024

Mandalore ме послуша

Rostik79
Цитиране
16 февруари 2024
След като се появиха преди няколко дни слухове, че ексклузиви (баси смотаната дума, ама не се сезащам за българска) на Майкрософт ще се портнат и за Ниндендо и Сони, вече има официално потвърждение от Фил Спенсър.
Засега поетапно ще излязат:
Hi-Fi Rush
Pentiment
Sea of Thieves
Grounded

Най-вероятно и Starfield нататък.

https://www.theverge.com/2024/2/15/24073691/microsoft-xbox-games-ps5-nintendo-switch-exclusivity

bojosan
Цитиране
18 февруари 2024
Rostik79 написа
https://www.theverge.com/2024/2/15/24073691/microsoft-xbox-games-ps5-nintendo-switch-exclusivity

На мен Сони ми е втора конзола, от каксе помня винаги съм играл и давал приоритет на Кашона, но аз за тия "ексклузиви" за пръв път чувам. Сметай колко са "ексклузивни". Единствените са Forza и Gears of War, като и двете вече си изпеха песента. Беха едно време игри.Форца до четворката а Gears до тройката.Тука M$ по скоро ми приличат на некой който отива на гости при друг и му носи за подарък нещо което на него самия са му го подарили и му не требва.
The_Doctor46
Цитиране
18 февруари 2024
Божо,това,че не си ги чувал,не значи ,че не са добри.HI-FI Rush и Grounded са много добри игри.Може да има хора които иска да ги играят.Щом нещо вече не е ексклузив,винаги е добре за гейминга.Повече хора ще могат да ги играят.
LethianDream
Цитиране
19 февруари 2024
Божо е напълно прав, всички изброени са брутални дъна (включително Старфилд), с изключение (донякъде) на Пентимънт. Форцата и Gears са игрите, ама те ще са вечно при "микромеките"
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
19 февруари 2024
Редфол беше яка, хареса ми като атмосфера
God
Цитиране
20 февруари 2024
Starfield-a е брутална игричка, както Gears-ите, затова едва ли скоро ще я пуснат. Единствен шанс е M$ да закрият xbox-a.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
20 февруари 2024
<
1
...
672
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.