Ей виж ти ... аз да се съм се забавлявал на игрите на ПС5, ама да го бях гледал този специалист по-рано, че да знам, че не трябвало да се забавлявам... Глухарче, пускай ги по-рано тези линкчета, че да знаем на какво да се кефим и кое да хейтим.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
20 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2024
Тоя па говняр от видеото на Данди вече прати PS5 в кофата, страшен глупак Изобщо защо си хабите времето да гледате и пускате линкове към подобни отрепки, това се чудя.. Изгледах две секунди и само като му видях мазната мутра, няма нужда да гледам повече.
Цитиране
20 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2024
Е, тоя в самото начало, имам много нисък праг на търпимост и толеранс, както знаете
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2024
Доста малоумно и видеото за TLOU2, издържах цяла минута все пак, което си е рекорд Слава богу, без говор, че съм на работа
Смятах Данди за стабилен и нормален геймър, а той взе да пробива дъната с тези видеа, не се излагай, мейт
Ама хубаво ми напомни за Редфол, ще взема да се върна и да извадя нов герой, да видя поне дали са пипнали бъговете в играта
Цитиране
20 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2024
Ми нивото ти е много над някакви малоумни тик-токаджии, излагаш се Само като гледам постройката на видеото с изрезки от редит и т.н. и ми се досира на секундата, а съм на работа все пак- имай милост
Цитиране
20 февруари 2024
Цитиране
20 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2024
Спрях го точно защото НЕ съм зомбиран тиктокър, а ти пропадаш все повече Но последното видео издържах до средата и все повече съм на мнение, че повечето игри от посочените не са нищо особено, макар за теб да са нещо велико. Сега са буквално неиграеми с графика на квадрати, но такива носталгии винаги ще тресат геймърите. Все едно аз да хвана да играя някоя стара Фифа и да кажа "Уау, ебаси великото нещо" през 2024 година. Всяко нещо с времето си.
Цитиране
20 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2024
Ние с играча си имаме много общи неща, само дето аз не изпадам като него в крайности да правя олтари на някоя компания- просто всички ААА компании не стават за нищо според мен. Виж независими студия харесвам много Но няма нужда да се мразим при положение, че имаме различна ценностна система и харесваме различни неща. Просто мнозинството геймъри издигате олтари на някакви игри, които меко казано не са нищо особено- скоро почнах пак първия Биошок- абсолютен мех, нито историята ме впечатли,, нито нищо вътре, а е с култов статус. Първият Прей беше непоносимо лайно сравнен с римейка по-късно и т.н., няма да ми стигне времето да изброявам. Дори първия Асасин от сегашна гледна точка е нищо особено, типичен Убисофт боклук. Изобщо поредица от игри, които с нищо не впечатляват по нито един параметър. Но какво ли се учудвам, все пак фен на дъното Уичър е срещу мен.
Цитиране
20 февруари 2024
The_Doctor46
Цитиране
20 февруари 2024
Аз съм фен на Аркейн и редфол-а го издържах около 3 часа.Летиан има навик винаги да определя,че нещо е боклук или пък страшен мастърпийс,като звучи все едно е последна инстанция,а не лично мнение.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way