Божо и той живее в миналото, милия
Пичове, игрите се развиват, графика, геймплей, всичко. Може би това, че сравнително късно съм започнал да играя видео-игри (с изключение на Фифа, която играя на макс вече 25 години някъде) ме кара да гледам старите игри (преди 2010 особено) като тотален смех и едни смешни квадрати, които никога не бих си причинил. Няма я при мен тази носталгия- да съм играл нещо и да рева за него като вдовица за кур Сега ако ме накарат да играя първите две Балдур'с гейт, сигурно ще си срежа вените, независимо, че обожавам тройката и за мен това е най-силната игра не само за миналата година, а може би за последните 5 години.
И, разбира се, че Редфол има в пъти повече емоция вкарана от Биошок, поне в моите очи. И не знам защо Доктора реши, че говоря като последна инстанция, просто винаги съм си споделял открито мнението, което често не съвпада с масовото
Добре, всеки, който във вен диаграма му се пресичат "гейминг" и "отварям youtube поне веднъж на месец", което са повечето ми приятели
SASIPAHA GO TOQ GEIMING!!1!
Ами явно алгоритъмът на тубата не работи точно така ... или може би по-скоро работи твърде добре. Редовно гледам разни геймърски класации, ревюта, обяснения, любопитни факти и т.н... но този келеш никога не ми се е появявал. Помислих, че може да съм гледал нещо негово без да знам, но като прегледах клипчетата, никое нямаше индикация за гледане.