Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
674
...
752
>
bojosan
Цитиране
20 февруари 2024
Dandelion написа
AAA games go brrrrrrrr
Dandelion написа
AAA games go brrrrrrrr

Златни времена..Всека седмица нова игра, всека игра - хит. Невероятни години, всичко без пари, чакам по нощите пач от C4Eva, LT 3.0 МАЧКА всичко, Live без пари, не могат да те хванат, Black Ops 2 - по 700-800 000 хиляди в петък вечер в мултито, и до днес най доброто излизало някога барбар с онова на MW3 ( старата).ПС3ката си я бех хакнал с Rebug, и там без пари, мазало. Сега мизерия, хем плащаш дебело хем никаква тръпка само ремастъри и тук там некой римейк
hyper
Цитиране
20 февруари 2024
Whoa, доживях да видя някой, който някак си дори след 10 години не знае кой е Dunkey. Иначе е прав, че PS5 не се представя много добре нещо, GoW, Spidey 2, Returnal, Demon's Souls - ей мамка му, имам ги и четирите и нещо никоя не мога да се накарам да доиграя. Прекалено зает съм с втория рън на Baldur's Gate 3 и връщане към пръскачката Zelda TotK и всичко друго се води беклог в момента като че ли. Добре че идва Dragon's Dogma 2 да го пусна тоя грозен рутер да знам за какво съм дал пари.
lyubohar
Цитиране
21 февруари 2024
hyper написа
Whoa, доживях да видя някой, който някак си дори след 10 години не знае кой е Dunkey.

Шегуваш се, нали?
The_Doctor46
Цитиране
21 февруари 2024
Shadow of the Erdtree най-после ще има днес трейлър.Някъде 16:30 ще го пуснат в YT.Знаейки практиките на ФРОМ,сто процента релийза ще е скоро след трейлър.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2024
Хайпър ме израдва с тънкия сарказъм Нямам идея кой е Дънкий и никога не искам да имам идея

Божо и той живее в миналото, милия
Пичове, игрите се развиват, графика, геймплей, всичко. Може би това, че сравнително късно съм започнал да играя видео-игри (с изключение на Фифа, която играя на макс вече 25 години някъде) ме кара да гледам старите игри (преди 2010 особено) като тотален смех и едни смешни квадрати, които никога не бих си причинил. Няма я при мен тази носталгия- да съм играл нещо и да рева за него като вдовица за кур Сега ако ме накарат да играя първите две Балдур'с гейт, сигурно ще си срежа вените, независимо, че обожавам тройката и за мен това е най-силната игра не само за миналата година, а може би за последните 5 години.

И, разбира се, че Редфол има в пъти повече емоция вкарана от Биошок, поне в моите очи. И не знам защо Доктора реши, че говоря като последна инстанция, просто винаги съм си споделял открито мнението, което често не съвпада с масовото

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
21 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2024
Не е важна годината толкова, важна е идеята Сложи 2005, за да е преди "великите" игри във видеото.
Цитиране
21 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2024
Е, сравняваш несравними неща, Тетриса си е велика игра
lyubohar
Цитиране
21 февруари 2024
LethianDream написа
Нямам идея кой е Дънкий и никога не искам да имам идея

Тъй де, и аз това имах предвид. Знам само ютюбърите, които сина ми гледа, и не е защото имам желание Специално в това отношение и аз живея в миналото.
Rostik79
Цитиране
21 февруари 2024
Абе да си кажем истината: откакто излезе PONG през 1972-ра, вече не ги правят по този начин игрите.
hyper
Цитиране
21 февруари 2024
lyubohar написа
hyper написа
Whoa, доживях да видя някой, който някак си дори след 10 години не знае кой е Dunkey.

Шегуваш се, нали?

Добре, всеки, който във вен диаграма му се пресичат "гейминг" и "отварям youtube поне веднъж на месец", което са повечето ми приятели

Rostik79 написа
Абе да си кажем истината: откакто излезе PONG през 1972-ра, вече не ги правят по този начин игрите.

SASIPAHA GO TOQ GEIMING!!1!

lyubohar
Цитиране
21 февруари 2024
Ами аз съм заклет геймър и гледам youtube всеки ден, но примерно гледам ревюта на коли или някой подкаст Не би ми минало и през ума да гледам някой пешлигар как играе. За мен това е "watching", не е "gaming" Може да гледам някое ревю на игра или как се минава някаква част, но общо взето това ми е видео "гейминга".
Rostik79
Цитиране
21 февруари 2024
hyper написа
Добре, всеки, който във вен диаграма му се пресичат "гейминг" и "отварям youtube поне веднъж на месец", което са повечето ми приятели

Ами явно алгоритъмът на тубата не работи точно така ... или може би по-скоро работи твърде добре. Редовно гледам разни геймърски класации, ревюта, обяснения, любопитни факти и т.н... но този келеш никога не ми се е появявал. Помислих, че може да съм гледал нещо негово без да знам, но като прегледах клипчетата, никое нямаше индикация за гледане.

Цитиране
21 февруари 2024
<
1
...
674
...
752
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.