Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
676
...
747
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 февруари 2024
dzhiny
Цитиране
22 февруари 2024
Мерси, не бях чувал за Google. По наше време '66-та, го карахме на тълковен речник.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Цитиране
22 февруари 2024
dzhiny
Цитиране
22 февруари 2024
Що е то български и има ли почва у нас.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Цитиране
22 февруари 2024
LethianDream
Цитиране
22 февруари 2024
vldir написа
Изваращения от FromSoftware

Найта, Доктора и Лудничаря са се попикали от кеф.

Макар че дори и мен трейлърът адски много ме изкефи, сигурно защото е синематик

The_Doctor46
Цитиране
22 февруари 2024
LethianDream написа
Макар че дори и мен трейлърът адски много ме изкефи, сигурно защото е синематик
Естествено,на мен това ми е най-чаканото нещо за 2024. Даже си бях пуснал уведомлението от канала на Bandai Namco за трейлъра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
22 февруари 2024
Чак пък да съм се попикал... само малко си пуснах.

Майтапа на страна, това и 2рата Dragon's Dogma като че ли най-много ги чакам тази година.

bojosan
Цитиране
23 февруари 2024
Сега се поразрових в едни сайтове, да видим кво ще излиза до есента а и по късно. upkoming Games 2024 пишете и можете да прегледате. Мъртвило бате, за страх...се е било суша ама те такава не помним некога да е била. Играх демото на Alone in the Dark - не става и за затворници. Сега гледах трейлъра на Оутласт - зле работата, и то много зле. Чак септември Сталка ако нещо, ама ме съмнява. С една дума пичове - мъка !
nightwarrior
Цитиране
23 февруари 2024
Ти вярно ли мислиш, че всичко излизащо до края на годината е обявено вече? Повечето игри им дават дата обикновено поне половин година преди това, че да могат да завъртят реклами, хайп, ала-бала. Виж в тия сайтове дето си се разровил секцията "To Be Announced" или както там са си я кръстили. Там обикновено листват игрите които се очавкат през годината, но още нямат твърда дата. Ей го вчера излезе дата за ДЛС-то на Elden Ring и това е колко 4 месеца преди излизане... на DLC... какво остава за цяла игра.
lyubohar
Цитиране
24 февруари 2024
Аз се чудя кога ще изиграя всички яки игри, които ще излязат (и) тази година, той се оплаква от суша
Rostik79
Цитиране
26 февруари 2024
Специално тази година е малко по-постно, поне в сравнение с 2023. Аз чакам Star Wars Outlaws, Rise of the Ronin и май това е. Може би и Dragon's Dogma 2. Е, също и Сталкер и Хелблейд 2 идват, но те ще са Майкрософт-ексклузиви и няма да мога поне на първо време да ги играя.
The_Doctor46
Цитиране
26 февруари 2024
Зависи си от човека предполагам.Аз чакам повече игри през 2024 , отколкото през 2023.Shadow of the Erdtree,Dragon's Dogma 2,Horizon Forbidden West(тъй като съм само на мастърска машина и не съм я играл),Black Myth Wukong,STALKER 2,Hellblade 2,No rest for the Wicked.Това е само тези,които мога да играя.Ако имах PS,имам интерес към Rise of the Ronin,Stellarblade и Final Fantasy 7 Rebirth.За Star Wars съм раздвоен,защото оупън уърлд и Ubi=бълвоч,но може пък и да изненадат,както направиха с Принца.Това са само тези,които се сещам на прима виста,а ако се разтърся,ще намеря и други.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
God
Цитиране
26 февруари 2024
Откъде имате толкова време, че сте изиграли всичко и чак чакате новите заглавия
Rostik79
Цитиране
26 февруари 2024
Аз като казвам, че тази година чакам еди-коя-си игра, не винаги означава, че ще я играя от ден 1. Даже сравнително рядко вземам игри на премиера.
Но играя доста игри - всеки ден след работа поне 2-3 часа цъкам. Събота-неделя почти по цел ден. И пак не смогвам да изиграя всичко Още от оня ден си взех Pacific Drive (в този случай я взех играта от ден 1), но още съм на Shadow of the Tomb Raider. Знам, че ако почна Пацифика, ще зарежа Лара Крофт, а имам няколко гробници още от ДЛЦ-то да мина, така че всичко по реда си.

Впрочем Shadow of the Tomb Raider се оказа по-дълга, отколкото я помнех при първото изиграване. Дава ми вече 85 часа игра, което е сумарно от първото изиграване + сегашното, което още не съм приключил.

<
1
...
676
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.