И аз съм така. Като по-малък цъках само на PC, и тогава ги гледах в Тубата, когато някоя игра я нямаше за компютър или първо излизаше за конзоли. В днешно време обаче, изобщо не ги следя. Даже, не се сещам кое беше последното което гледах. Но пък и сега не мисля, че е имало игра на която да зацепя до такава степен че да имам нужда да гледам кое как се минава.
Да, и заради това гледам също. Примерно соулс игрите като изчистя някоя зона и после чета/гледам да не пропусна някой куест или локация. Понеже не преигравам игри това ми е единственият шанс да не изпусна нещо яко.
Аз редовно гледам клипчета за Secrets and Easter Eggs за игрите. Особено в тези с отворени светове, разработчиците ги слагат само за маняците, които циклят по хиляди часове и изриват всичко, навсякъде. Ако си кежуъл, ги намираш тези неща само по случайност, ако имаш късмет. Аз колкото и да се кефя на някоя игра, чак да поглеждам под всяко камъче и листо дотам не стигам.
В Джедай Сървайвър има, например, една пещера, в която бойни дронове просто рисуват едни позиращ пред тях звяр.
Assassin's Creed - Shadows
Няма начин това да е добро. И пак ги има спазване на квоти.