Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
687
...
755
>
Mitko6000
Цитиране
14 май 2024
LethianDream написа
Мен ми чупи кефа да гледам уолктрута, почти никога не прибягвам до тях. Единствено гнусната мисия в експанжъна на Киберпънка ме е карала да гледам уолктру и да трия цялата игра

И аз съм така. Като по-малък цъках само на PC, и тогава ги гледах в Тубата, когато някоя игра я нямаше за компютър или първо излизаше за конзоли. В днешно време обаче, изобщо не ги следя. Даже, не се сещам кое беше последното което гледах. Но пък и сега не мисля, че е имало игра на която да зацепя до такава степен че да имам нужда да гледам кое как се минава.

Rostik79
Цитиране
14 май 2024
Навремето и уолктрутата си бяха сами по себе си трудни за намиране и използване. Едно, че нямаше интернет така, както сега (или нямах, или беше dial-up през телефонната мрежа). В дисковете към списанията от това време понякога имаше ъпдейти за една програмка с чийтове и солюшъни за множество игри, забравих как се казва. Ултимативните и подробни гайдове обаче идваха под формата на FAQ и представляваха чисти текстови файлове без никакви изображения, освен ако не броим прости ASCII-схеми на помещения за изображение. А бяха текстови, пак защото интернетът беше оскъдица и файлчетата/сайтът трябваше да са колкото може по-малки по обем. И почва едно четене на тези стени от текст и се надяваш, че който го е писал, го е описал добре, за да се ориентираш.
Специално за Elder Scrolls 3: Morrowind бая четене падаше.
lyubohar
Цитиране
14 май 2024
Помня и аз текстовите файлове, даже и сега отварям такива. Като цяло предпочитам текстов, а не видео. Много рядко ще пусна видео. Иначе нямам притеснения да гледам ако усетя, че играта почва да ми губи време. За хората с безкрайно време може да е срамно, за мен не е
bonchef
Цитиране
14 май 2024
И аз съм като Любо. И заради друго гледам. Ся, измислили разработчиците нещо СИ, тяхно СИ да заплетат историята. Тук понякога тънък детайл ви дели от това да изпуснете част от историята, страничен интересен куест или просто интересен факт или предмет. Колко от вас намериха сам самички убитата и с обръсната глава на дъното на океана Мередит Стоут в Киберпънка в случай , че са изиграли по начин по който я прецаквате с поставянето на някакъв проследаващ чип ли беше , че вече малко ми поизбледнява историята? А като цяло си е интересен факт. Никога нямаше да се сетя да плувам под водата ей тъй безразборно и да търся нещо си без да знам какво. Та затова ако имам съмнения от време на време попрочитам колкото да не изтърва нещо и без много да си развалям кефа.
LethianDream
Цитиране
14 май 2024
Как ще прецакаш Мередит?? Какъв човек си да НЕ вземеш най-великото blunt оръжие в играта, нейния вибратор
lyubohar
Цитиране
14 май 2024
bonchef написа
И аз съм като Любо. И заради друго гледам. Ся, измислили разработчиците нещо СИ, тяхно СИ да заплетат историята. Тук понякога тънък детайл ви дели от това да изпуснете част от историята, страничен интересен куест или просто интересен факт или предмет. Колко от вас намериха сам самички убитата и с обръсната глава на дъното на океана Мередит Стоут в Киберпънка в случай , че са изиграли по начин по който я прецаквате с поставянето на някакъв проследаващ чип ли беше , че вече малко ми поизбледнява историята? А като цяло си е интересен факт. Никога нямаше да се сетя да плувам под водата ей тъй безразборно и да търся нещо си без да знам какво. Та затова ако имам съмнения от време на време попрочитам колкото да не изтърва нещо и без много да си развалям кефа.

Да, и заради това гледам също. Примерно соулс игрите като изчистя някоя зона и после чета/гледам да не пропусна някой куест или локация. Понеже не преигравам игри това ми е единственият шанс да не изпусна нещо яко.

The_Doctor46
Цитиране
14 май 2024
Аз плейтрюта не съм гледал до към 2010,а играя игри от 92-3 година.Сега гледам чат пат,но само за игри,които не са ми чак толкова интересни,или за нещо,което е мега трудно сам да го намериш.Ако някоя игра ми харесва,се опитвам всичко сам.Аз също не съм прецаквал Мередит за не знам си колко преигравания вече,но пък и не ползвам розовото дилдо,защото мелето в Cyberpunk е супер счупено. На последна трудност,мажеш всичко наред.На релийза де,сега след 2.1 ъпдейт,не знам как е,защото си праскам с оръжията или хакове.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bonchef
Цитиране
15 май 2024
Ем, първия път като играх Киберпънка ме ядоса Мередит, че ме бият и ми казват какво да направя. Втория път изиграх по нейната свирка. Но толкова две преигравания направих трето щеше да ми е в повече. Не знам как е в соулс игрите но примерно, като играх някой от Фалаутите - за сравнение тогава не четях и не гледах така и не можах да взема куеста за форт Константин. Някъде нещо съм пропуснал. И атомната бомба не взривих, сигурно и други интересни моменти. Та така чета си аз от време на време. Еми прецакайте я един път Мередит и вижте дали ще и намерите трупа без подсказки. Не че нещо важно ,но предупреждение как свършват неспособните служители на корпорацията.
Rostik79
Цитиране
15 май 2024
Това с тялото на Мередит е по-скоро "великденско яйце" или от сорта. Дали ще го намериш или не, няма отношение към мисии, геймплей, развой на събитията... Просто малък детайл. Но има наистина и много скрити полезни неща в игрите и цели мисии дори. Това за мен е яко, защото в 95% от случаите при днешните игри мисиите и локациите са ти ясно обозначени със стрелки, компаси и маркери по картата. Хубаво е да има понякога, а даже и по-често някаква изненада, нещо на което случайно да се натъкнеш и да откриеш сам. РДР2 е добър пример за множество скрити места, мисии и събития.

Аз редовно гледам клипчета за Secrets and Easter Eggs за игрите. Особено в тези с отворени светове, разработчиците ги слагат само за маняците, които циклят по хиляди часове и изриват всичко, навсякъде. Ако си кежуъл, ги намираш тези неща само по случайност, ако имаш късмет. Аз колкото и да се кефя на някоя игра, чак да поглеждам под всяко камъче и листо дотам не стигам.
В Джедай Сървайвър има, например, една пещера, в която бойни дронове просто рисуват едни позиращ пред тях звяр.

lyubohar
Цитиране
15 май 2024
Rostik79 написа
РДР2 е добър пример за множество скрити места, мисии и събития.

Те са си отделна игра направо. И то не малка. Има гайдове с по 50 екрана инструкции Лудница е там. Аз затова редовно си я инсталирам, играя 20 часа само по такива странични неща за събиране и виждам, че съм минал примерно 5% от общия completion
vldir
Цитиране
15 май 2024

Assassin's Creed - Shadows
Няма начин това да е добро. И пак ги има спазване на квоти.

Mitko6000
Цитиране
15 май 2024
Идеята за жената нинджа-асасин ми допада. Ама черния самурай, не ме кефи. Не заради расата, а защото удря на Ghost of Tsushima, с герой който няма причина да е цветнокож, освен в името на woke културата. Също, и факта, че пак ще е RPG, доста ме алармира. Докато не видя геймплей, ще си запазя изводите, ама засега не съм много впечатлен.
darkblue
Цитиране
15 май 2024
аман от тези woke тъпни, дано да не се играе с него. Защо не е лош негрото
Mitko6000
Цитиране
15 май 2024
На мен не ми пречи, просто няма особен смисъл и няма да допринася нищо, както винаги. Доколкото четох, ще се играе и с него. Ама не се знае още дали играта ще ни дава да си изберем кой искаме в началото, както Одисея и Валхалата, или ще ги сменяме, или историята ще диктува с кого играем.
nightwarrior
Цитиране
15 май 2024
Ся, за да сме напълно чести доколкото знам имаме прецедент за черен самурай. Yasuke e изторическа личност. Да, едва ли точно Ubi са се стремили към историческа достоверност, ама не е чак толкова странно
<
1
...
687
...
755
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.