Пак се сещам за слуховете отпреди няколко години, че следващият Асасин щеше да е в Южна/Централна Америка. Представям си филма Апокалипто, но като игра из амазонските или юкатанските джунгли, ягуари и анаконди, отровни жаби, оръжия от обсидиан, конкистадори, може историята на Кортес и Монтесума да пресъздадеш, която иделано би се вписала във фолклора на асасин-вселената, уникална митология, богата основа за всякакви мистични приключения, човешки жертвоприношения, Тенотчитлан, Мачу-Пикчу, пирамиди, Наска ... каквото се сетиш ... А и е слабо експлоатирана тематика. Само за последната Лара Крофт се сещам, но там действието се развива в наши дни. Щеше да я яко игра в 15-ти/16-ти век. Направо си крещи този период и район за качествено, мащабно заглавие.
Лично мен, че ще играеш с чернокож псевдо-самурай в Япония толкова не ме тормози. Може и педерастлък да вкарат, то си е било обичайно в Япония за това време.
Впрочем вече се знае, че ще можеш да сменяш героя в реално време като в ГТА5 или последния Спайдърмен, дори по време на мисията и съответно да я минаваш по различен начин ... уж.
AC Hexe, от друга страна, ми много по-интересна. Най-малко, защото казват, че ще е тотално различна и с доста по-сериозен тон, ама да видим.
P.S. Видях че Ubisoft Quebec са водещо студио за тази игра. Има логика да имаме повече от един герой от тази гледна точка, както беше в Syndicate. И попринцип, се славят с по-добра оптимизация в сравнение с другите Уби студия.
Там се говори, че ще направят цяла нова платформа където бъдещите игри от поредицата ще бъдат добавяни. Нещо като World of Assassination на Hitman, предполагам.
П.С. Аз съм с Митко за Валхалата.Една от най-скучните игри,които съм играл.Навъртях едни 30 часа ,имах желание да я харесам,но я изтрих.Класическа бездушна Юби игра.Днес се мятам на Цушимата и съм убеден,че няма да е такава скука.
Любо, аз ако искам мастърпийс, ще си пусна Шогун сериала примерно, няма да играя игра.
За мен Цушимата започва скучно, не ми задържа вниманието дори една мисия, а си я пуснах черно-бяла и с японски говор, за да се потопя. Ама яко курец, никакво потапяне няма и брутален дилийт последва
Това не ми се е случвало в новите Асасини, може да са всякакви, но имат внимание към детайлите, което си ме кефи, музика, озвучение, всичко. Идеални са ми за разпускане след работа
Хората не те гледат странно, понеже хората знаят, че от една мисия няма как да имаш каквото и да е смислено мнение...Така че според мен хората те гледат с поглед "ясно, не я е играл"
Няма нищо лошо човек да няма търпение да даде шанс на нещо, но няма как никой тук да вземе насериозно оценка на база на 1 мисия, и ти го знаеш също толкова добре.