Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
688
...
755
>
Mitko6000
Цитиране
16 май 2024
Така, е. Вярно, че е имало такава историческа личност, ама пак няма какво да се чудем защо аджеба Уби са се спрели, точно на този човек. От километри си личи.
BloodDagger
Цитиране
16 май 2024
Колкото и да са ми слабост AC игрите и японската тематика, тази не я виждам да е добра. Афросамураят не исках да го виждам изобщо, най-вече защото ще ми чупи яко имерсията. Поне до колкото знам engine-ът ще е нов и се надявам дървеният стелт и паркур от последните игри да изчезнат, но фактът, че получаваме поредното RPG може да обезсмисли това. От дълго време чаках AC игра в Япония, но Sucker Punch изпревариха Ubi с Ghost of Tsushima
Rostik79
Цитиране
16 май 2024
Автогол си вкарват с тази Япония при толкова вече нароени игри в този район, че и подобен геймплей.

Пак се сещам за слуховете отпреди няколко години, че следващият Асасин щеше да е в Южна/Централна Америка. Представям си филма Апокалипто, но като игра из амазонските или юкатанските джунгли, ягуари и анаконди, отровни жаби, оръжия от обсидиан, конкистадори, може историята на Кортес и Монтесума да пресъздадеш, която иделано би се вписала във фолклора на асасин-вселената, уникална митология, богата основа за всякакви мистични приключения, човешки жертвоприношения, Тенотчитлан, Мачу-Пикчу, пирамиди, Наска ... каквото се сетиш ... А и е слабо експлоатирана тематика. Само за последната Лара Крофт се сещам, но там действието се развива в наши дни. Щеше да я яко игра в 15-ти/16-ти век. Направо си крещи този период и район за качествено, мащабно заглавие.

Лично мен, че ще играеш с чернокож псевдо-самурай в Япония толкова не ме тормози. Може и педерастлък да вкарат, то си е било обичайно в Япония за това време.

Впрочем вече се знае, че ще можеш да сменяш героя в реално време като в ГТА5 или последния Спайдърмен, дори по време на мисията и съответно да я минаваш по различен начин ... уж.

LethianDream
Цитиране
16 май 2024
Аз си я купувам на ден първи Шедоус, няма как да я пропусна след много силната/отлична в очите ми трилогия AC Египет/Гърция/Скандинавия. Вие си говорете. И съм убеден, че много по-имерсивно ще ми бъде от Ghost of Thushima, който зарязах на първата мисия. Това умение го имат Уби, даже сериозно се сетих да си преиграя Far Cry 6 точно заради озвучаването и дребните детайли, неща, които мен лично много повече ми харесват от геймплея на игра от 1/3-то лице, да кажем, в който почти всичко вече е измислено.
BloodDagger
Цитиране
16 май 2024
@LethianDream Най-вероятно и аз ще я цъкам на премиерата, но за мен AC не трябва да е RPG. От митологичната трилогия ми харесаха Origins и Valhalla, но Odyssey ми дойде в повече с това grind-ене и loot fest. Ако Shadows не е като Odyssey и има по-малко безсмислени щуротии за правене из отворения свят, ще и се накефя сигурно. Обаче ще остане в сянката на Цушимата за мен. Това беше AC играта в Япония, която всички искаха.

AC Hexe, от друга страна, ми много по-интересна. Най-малко, защото казват, че ще е тотално различна и с доста по-сериозен тон, ама да видим.

Mitko6000
Цитиране
16 май 2024
Както казах, аз оставам неутрален, по-скоро невпечатлен, докато не видя геймплей. Уби винаги са били царе на първите трейлъри с високо качествено CGI, затова не е изненада за никого, че изглежда добре. Черния самурай, оставяйки настрана факта, че всички знаят защо Уби го прави, не е чак такъв проблем. Основното, което ме интересува, е дали с новия енджин и факта, че играта ще е изцяло за настоящите конзоли и PC, ще я направи по-добра от Валхалата, която за мен си е доста зле. Ако се изненадам приятно от геймплея, както при Миража, може и да си я взема като излезе. Все пак, миналата година, непланирано си купих и Аватара освен Миража. Цели 2 нови игри на Убисофт, които си ми харесаха и с кеф изиграх. Но няма да правя пре-ордър този път, току виж играта е добра, но недовършена на излизане, както Unity беше.

P.S. Видях че Ubisoft Quebec са водещо студио за тази игра. Има логика да имаме повече от един герой от тази гледна точка, както беше в Syndicate. И попринцип, се славят с по-добра оптимизация в сравнение с другите Уби студия.

BloodDagger написа
AC Hexe, от друга страна, ми много по-интересна. Най-малко, защото казват, че ще е тотално различна и с доста по-сериозен тон, ама да видим.

Там се говори, че ще направят цяла нова платформа където бъдещите игри от поредицата ще бъдат добавяни. Нещо като World of Assassination на Hitman, предполагам.

LethianDream
Цитиране
16 май 2024
Миража е лайно- безличен (няма да казвам гнусен в моите очи герой), скучен геймплей, тотален траш. Валхалата за сметка на това беше супер, надявам се да е точно като нея. Цветовете на героите не ме вълнуват, ако искат черен, пембен, лилав самурай да правят Едва ли ще излезе недовършена, взеха си урока след Unity Юби, най-много някакъв калпав порт да има за PC селяните, ама мен това не ме грее като конзолен играч Задължителен пре-ордер при мен, даже се чудя за Ultimate edition, ама там са някви лайна- червен филтър, 5 точки скилс, тъпотии, сигурно Gold Едишъна ще взема.
The_Doctor46
Цитиране
16 май 2024
Аз отдавна вече съм по-скоро песимистично настроен към игрите на Юби.Нов енджин,хубаво,но не очаквам нищо повече от скука,скука и скука.Ще има бездушен,голям и красив отворен свят,с една камара работи за събиране ,и нищо повече.Катери, "бате Гойко" тези кули,мятай се в каруците със сено и т'ва е. Как за сума години не я изоставиха тази механика за разкриване на картата,не знам.Толкова е досадно,че няма повече на къде.Няма лошо да се катериш,но да е опционално,ако искаш,да скрият някакви неща за намиране по разни кули и високи места,това може.Напоследък историите в техните игри също са мех,за геймплей хич не искам да коментирам.Де да знам,може пък и да ме изненадат с нещо като новия Принц, който е страхотна игра.Чак се зачудих,че е дело на Юби.Да сме живи и здрави,ще разберем като излезе.

П.С. Аз съм с Митко за Валхалата.Една от най-скучните игри,които съм играл.Навъртях едни 30 часа ,имах желание да я харесам,но я изтрих.Класическа бездушна Юби игра.Днес се мятам на Цушимата и съм убеден,че няма да е такава скука.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
16 май 2024
+1.
Tshushima-та може да започва малко бавно, но постепенно се развива в абсолютен masterpiece. Повечето AC игри (RPG-тата само съм играл) за мен си почват лайно и си остават така докрая Както Доктора каза - бездушни. Не съм гледал трейлъра, но доколкото разбирам ще е нещо в Япония. Отсега съм убеден, че няма дори да одраска бронята на Цушимата За Секиро да не говорим, но айде то е друг жанр.
LethianDream
Цитиране
16 май 2024
Докторе, играй си Солсовете, не се занимавай с други игри.

Любо, аз ако искам мастърпийс, ще си пусна Шогун сериала примерно, няма да играя игра.
За мен Цушимата започва скучно, не ми задържа вниманието дори една мисия, а си я пуснах черно-бяла и с японски говор, за да се потопя. Ама яко курец, никакво потапяне няма и брутален дилийт последва
Това не ми се е случвало в новите Асасини, може да са всякакви, но имат внимание към детайлите, което си ме кефи, музика, озвучение, всичко. Идеални са ми за разпускане след работа

lyubohar
Цитиране
16 май 2024
Нищо соулско няма в Цушимата.
Mitko6000
Цитиране
16 май 2024
Даже повече има повече общо с AC, отколкото AC в днешно време (визирам Одисея и Валхала). Но иначе да, Цушимата е чук. Една от най-добрите игри, която Сони са издавали. С кеф я изиграх на PS4 и PS5, и сега супер се радвам, че излиза и за PC, за да може още повече хора да я видят.
LethianDream
Цитиране
16 май 2024
Кой е казал, че има нещо соулско? Пак тотален траш, странно защо определен едва ли не за игра на годината. И хората ме гледат странно, като им кажа, че е лайно
Mitko6000
Цитиране
16 май 2024
Както ти гледаш странно хората които казват, че Валхалата е лайно? Всеки си има мнение.
lyubohar
Цитиране
16 май 2024
LethianDream написа
Кой е казал, че има нещо соулско? Пак тотален траш, странно защо определен едва ли не за игра на годината. И хората ми гледат странно, като им кажа, че е лайно

Понеже аз говорих основно за Цушимата и ти каза "играй си там соулсовете"

Хората не те гледат странно, понеже хората знаят, че от една мисия няма как да имаш каквото и да е смислено мнение...Така че според мен хората те гледат с поглед "ясно, не я е играл"

Няма нищо лошо човек да няма търпение да даде шанс на нещо, но няма как никой тук да вземе насериозно оценка на база на 1 мисия, и ти го знаеш също толкова добре.

<
1
...
688
...
755
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.