Любо, нямам нерви да седя и да чакам нещо да се случи, една мисия ми е напълно достатъчна да знам, че нещо е лайно- така беше с GTA5, така беше с Цушимата, така беше с RDR2. Ма били велики светове, оценки 10/10, ама имало много за правене, това не ме вълнува. Няма ли "захващане" първия половин час, дадена игра директно се трие, на секундата. Май само Киберпънка е единствената игра, която е изключение, на която съм давал шанс по-дълго време и не съжалявам. Не съм на 15 години да имам цялото време на света. Мен друго ми е интересно- как човек като теб, който няма време поради обективни причини играе и се кефи на такива трашове? Ама то вкусове различни както каза и Митко.
За GTA 5 съм съгласен с теб. За мен не е важно да се случи нещо интересно веднага, а историята да ме хване достатъчно, че да искам да видя какво ще се случи по-нататък и да обикалям когато играта ме пусне. Така стана с Цушимата и с RDR2. При GTA 5 просто нямаше абсолютно нищо интересно за мен, главно и защото, и света е пародия на настоящата американска действителност за 2013. Феодална Япония и Див Запад, по-трудно да ги видя на живо или по някакъв друг интерактивен начин, освен в игра и филм.
Това, което се опитвам да кажа е, че няма как да знаеш дали е траш или не. Можеш да кажеш "нямам нерви да играя ако не ми хареса първия половин час", както си казал по-горе и това е ОК. Но да дадеш крайна оценка на база половин час и да я заявяваш тука все едно целият свят се е подписал под оценката ти е смешно