Rostik79 написа
Дадоха ми диска на BANISHERS - някой цъкал ли я е? Изглежда ми като нещо, което бих играл, макар че се зарибих сега на втори рън на Валхалката.
Освен това ми дадоха и Wathc_Dogs 2 и ... Диабло 3 и не знам кое по-напред да цъкам. Отделно си изтеглих една от Волфенщайн игрите (един спин-оф май с дъщерите на Бласковиц).
Аз вложих едни 53 часа в Банишърс,не е лоша игрица.Геймплея е слабата част от играта,но не е чак плачевен.Иначе Цушимата ме зарибява все повече.Страхотен геймплей,историята ми е интересна.Мога да видя защо някои хора я сравняват с асасините,доста неща са сходни и въпреки това се усеща различно.Тук е направено много по-добре ,а когато и геймплея ти е приятен,нещата се чувстват съвсем различни.Единствения минус за сега е графиката.Един Вещер е игра от 2015 и изглежда доста по-впечатляващо.Тук арта е готин,но за игра от 2020 си е грозновата,поне за мен.Не помага и факта,че я цъкам почти веднага след Хорайзъна,която е мега красива.Това не е някакъв проблем за мен де и няма грам да повлияе на оценката ми.За сега е страхотна игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way