Аз в момента съм с РС, PS5 и Суич, вързани към един и същи телевизор. Реално на компа сядам като играя някой шуутър или стратегия(неща, които са ми по-удобни с мишка), всичко друго си го цъкам от удобния фотьойл(е изключение за VR игрите щото тях обикновено прав).
Няма да седна да ти казвам какво да правиш, голям човек си, ти си знаеш какво можеш и какво искаш да си позволиш. Ако е само за ексклузиви, за мен не си струва, ама това си е мое разсъждение.
Не останаха парици и за хубав стол damnn... ще стискаме зъби
PS и PC ми покриват идеално гейминг нуждите, Суича и Куеста са си глезотия.
Ами, не . И това е обективно мнение на човек с 1000+ часа на оригиналната версия на Witcher 3, за който това е най-добрата игра правена някога. Вещерът от 2015 е доста скопена графично; за пример ще ти кажа, че в играта няма никакви SSR и липсва AO на тревата. Единственото, за което ще се съглася с теб са текстурите, където поляците наистина са направили чудо и Вещерът прибира GoT в джоба си. Повечето останали неща обаче - vegetation, всякакви ефекти било то огън, време и т.н, анимации (може би без лицевите), particles и прочие, Цушимата бие Вещерът от 2015.