Неее, много ме кефи и бих я минал. Просто споделям, че наистина се играе бавно и ще отнема дооста време, но като е много добра играта, това няма значение. Предполагам, че при Балдурса също е така с някой от куестовете и са много забъркани, та без помощ от 'публиката' едва ли може да се минават.
Та след известно време по този начин се насищам и имам нужда от почивка. И я оставям примерно за 3 месеца; после се връщам и минавам следващия акт. Тук много ще кажат, че не се играело така, но аз точно така играя подобни игри и ми е супер. Не е състезание, нито имаш краен срок. Играй си я с кеф когато можеш, пък ако отнеме година - какво от това?
Любо, при един Киберпънк например много ми е интересно как може да видиш всичко в едно изиграване- абсолютно невъзможно при наличието на поне 4-5 основни билда и много подбилдове Да не говорим за различните импланти и т.н. При Балдура също са хиляди вариации Да, сигурно изследваш всичко и правиш всички куестове, но това не значи, че си видял всичко.
Много си зависи от човека и от свободното време, с което разполага. Един приятел му се роди детенце скоро и тотално отеба Фифата. Иначе постоянно му давах зор да си направи отбор в мегазарибявката Ultimate Team - той вика, това не е за мен. Няма как да седна и да отделя часове за направата на отбор. А мен това ме успокоява страшно много след тежък работен ден- да седна да си правя системи, кой как пресира, да си вкарам всички любими американки от женския футбол - Алекс Морган, Тринити Родман и т.н. и да мачкам с тях Да си решавам пъзели, за да си ги купя или "направя" в отбора И после отборът ми става уникален, защото повечето играчи на FC24 играят с обичайните Икони или играчи - Виали, Кака, Кафу и т.н.
RUMOR: Microsoft Is Looking to Buy Steam Owner Valve for $16 Billion
https://www.techtimes.com/articles/304980/20240524/rumor-microsoft-looking-buy-steam-owner-valve-16-billion.htm
Това е само слух, разбира се, но би се вързало към глобалната тенденция за окрупняване и сливане на бизнесите (във всички сфери).
Антиутопичните кибер-пънк творби от миналия век май станаха реалност. Светът се контролира от няколко мега-корпорации, които имат власт над почти всяка област от човешката дейност, включително и контрол над правителствата.
Не знам, единствено да искат да кешират по-бързо, ама все си мисля, че Стийм им печата достатъчно.
(аз от Епик си понакупих няколко игри, бяха на много добри цени. Стийм ми е на сърце, но не страдам от чак такива сантименти)