Доста средняшка ми се струва асасина.
60 лева е в момента в Sony Store.
1/ Life is Strange: Double Exposure - доколкото разбирам това ще е директно продължение на единицата с главната героиня Макс Колфилд, чакам абсолютен мастърпийс тук
2/ Perfect Dark - изключителен трейлър, виждам доста вдъхновения от Dishonored, изглежда много здрав екшън, точно такова нещо ми се играе.
3/ South of Midnight - интересен сетинг за адвенчър трето лице.
4/ Mixtape - това ще е ала Life is Strange с много як саундтрак- Иги Поп, Смашинг Пъмпкинс и кой ли още не.
5/ Avowed
6/ Clair Obscur: Expedition 33
Донякъде ми е интересна и Age of Mythology, основно по носталгична линия.
Големите флопове, фейлове и епохални провали, които очаквам - Fable, Call of Duty: Black Ops 6, Сталкер и новия Dragon Age. Atomfall чакам също да е провал, все пак хората от Снайпер Елит го правят, а и сървайвъл игрите не са моето нещо. Дуум също ми е тотален скип.
Ето го мега якия трейлър на Perfect Dark, не спирам да го въртя цяла сутрин, мислех, че са умрели Crystal Dynamics, а гледай ти каква игра ще извадят:
Нямам предвид комерсиални продажби като казвам флоп, а качеството на самата игра. То всички игри, които съм изброил ще жънат продажби, но очаквам да са много зле Да видим дали някоя "отписана" игра ще ме изненада приятно.