Доста средняшка ми се струва асасина.
60 лева е в момента в Sony Store.
1/ Life is Strange: Double Exposure - доколкото разбирам това ще е директно продължение на единицата с главната героиня Макс Колфилд, чакам абсолютен мастърпийс тук 
2/ Perfect Dark - изключителен трейлър, виждам доста вдъхновения от Dishonored, изглежда много здрав екшън, точно такова нещо ми се играе.
3/ South of Midnight - интересен сетинг за адвенчър трето лице.
4/ Mixtape - това ще е ала Life is Strange с много як саундтрак- Иги Поп, Смашинг Пъмпкинс и кой ли още не.
5/ Avowed
6/ Clair Obscur: Expedition 33
Донякъде ми е интересна и Age of Mythology, основно по носталгична линия.
Големите флопове, фейлове и епохални провали, които очаквам - Fable, Call of Duty: Black Ops 6, Сталкер и новия Dragon Age. Atomfall чакам също да е провал, все пак хората от Снайпер Елит го правят, а и сървайвъл игрите не са моето нещо. Дуум също ми е тотален скип.
Ето го мега якия трейлър на Perfect Dark, не спирам да го въртя цяла сутрин, мислех, че са умрели Crystal Dynamics, а гледай ти каква игра ще извадят:
Нямам предвид комерсиални продажби като казвам флоп, а качеството на самата игра. То всички игри, които съм изброил ще жънат продажби, но очаквам да са много зле  Да видим дали някоя "отписана" игра ще ме изненада приятно.
 Да видим дали някоя "отписана" игра ще ме изненада приятно.