PC Mania отдавна умря, за жалост. Дори и като я възродиха след първата смърт, така и не потръгна. Даже май имат проблеми с SSL-а или домейна, защото от скоро като вляза от Гугъл директно в сайта, ме препраща към тия измамните popup-и, че съм "спечелил iPhone". Не се показва, единствено и само във форума и ако вляза в сайта оттам. Иначе, да. Дискусия няма никаква на нито една статия. Профила ми не знам дали го има въобще, но и не съм се мъчил да вляза.
Дори и на старите статии, вече ги няма коментарите. Обичах на старата версия на сайта да се връщам и да си чета, преди 10+ години какво съм писал и какъв ми е бил акъла в гимназията. Като вляза да чета някое старо ревю за някоя класическа игра, се изпълвам с носталгия за Лили Стоилова, Владо Тодоров, дори и Орлин "Водолаза" Широв.
Що се отнася до Дискорд и аз съм за. Даже там бих бил малко по-активен, тъй като в последно време, поради работа и други ангажименти, нямам особено време да влизам и да следя форума. Въпреки това, намирам време за игри винаги.
Дори и да го разделим по теми, пак е много по-ангажиращо да ти светка и мига през цялото време. Тук оставяш мнение някъде и можеш да влезеш след ден-два или когато ти е кеф, без нищо да ти мига и да те подканя, че имаш нови коментари.
Също можеш да избереш въобще да не следиш някоя тема, защото не те интересува. В чата четеш всичко наред.
Понеже не знам кой точно държи права и т.н. може би е идейно ако се прави, да се прави нов сървър, ама ако и той ще е толкова активен...
П.С. Липсват ми ревютата,но какво да се прави.Няма пълно щастие.
https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home
Това е инициатива да спрем унищожаването на Видео Игрите. Добро видео по темата: