Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
702
...
773
>
nightwarrior
Цитиране
19 август 2024
Аз доколкото четох тя не само не е фромска. Твърдят че не е и соулс-лайк. Поне по повечето места. Водят я доста по-стори дривън екшън RPG. Изглежда е по-близо до новите GoW отколкото до соулските. Пак казвам това от ревютата. Тия дни ще видя от опит.
The_Doctor46
Цитиране
19 август 2024
Аз видях,отгоре,отгоре 3-4 ревюта и навсякъде се сравняваше със соулс-подобните.Не съм задълбавал,но така или иначе ще видя утре.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
20 август 2024
Някъде видях че има париране, ама като отключване се умение
vldir
Цитиране
22 август 2024
The_Doctor46
Цитиране
23 август 2024
Колеги,The Callisto Protocol е безплатна в Epic Games store.Не е Dead Space,но е доста прилична игра и ако някой има желание,да я клеймва.Мързеше ме да търся гейм ключове раздела.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
24 август 2024
The_Doctor46 написа
Колеги,The Callisto Protocol е безплатна в Epic Games store.Не е Dead Space,но е доста прилична игра и ако някой има желание,да я клеймва.Мързеше ме да търся гейм ключове раздела.
Два три пъти я преигравам, купих си и голд едишъна, на мен лично по ми харесва от новия Dead space
The_Doctor46
Цитиране
24 август 2024
bojosan написа
The_Doctor46 написа
Два три пъти я преигравам, купих си и голд едишъна, на мен лично по ми харесва от новия Dead space
Няма лошо да ти е харесала повече,играта е добра,но ако погледнем обективно,Dead Space е по-добра във всяко отношение.История,геймплей,кустомизация,атмосфера,дизайн на нивата,че и разнообразие на враговете.Иначе и аз си я играх с кеф
darkblue
Цитиране
27 август 2024
Дъщерята на Джон Уик

Mitko6000
Цитиране
27 август 2024
Не е лоша Калистото. Имам я на 5-цата. Не може да стъпи на малкия пръст на Dead Space, обаче. Най-вече римейка.
Rostik79
Цитиране
27 август 2024
Калистото си беше стабилна игрица, но да ... малко се усеща като "на Дед Спейс ментето". А трябваше да е обратното, според думите на пича ... забравих му името, който стои и зад Дед Спейс.
The_Doctor46
Цитиране
27 август 2024
Като се заговорихме,онзи ден четох интервю на някакъв шеф в ЕА.Питаха го дали ще има римейк на двойката,след успеха на първия римейк,но за съжаление няма да има.Обсъждали са да направят Dead Space 4 след това Dead Space 2 remake,но шефовете отхвърлили и двете идеи.Не пожела да каже защо,но мамиц*** им аз да *** Dead Space 1 и 2 са ми две от трите най-любими сървайвъл хорър игри.
Rostik79
Цитиране
27 август 2024
Жалко за ДС2. На мен също и Dead Space 3 много ми хареса, да не кажа, че ми е сякаш най-любима - знам, че е непопулярно мнение, понеже не била толкова страшна и "сървайвърска" като предните, но мен много ме изкефи. Изиграх я поне 3-4 пъти, включително и кооп с едно онлайн другарче.

В интерес на истината, винаги съм гледал на поредицата повече като екшън-хорър, не знам защо я водят и "сървайвъл" като няма такива типични елементи като примерно Амнезия игрите и други баш-сървайвъли, където трябва да ядеш, имаш все някакъв dead clock и подобни механики.

The_Doctor46
Цитиране
27 август 2024
Rostik79 написа
В интерес на истината, винаги съм гледал на поредицата повече като екшън-хорър, не знам защо я водят и "сървайвъл" като няма такива типични елементи като примерно Амнезия игрите и други баш-сървайвъли, където трябва да ядеш, имаш все някакъв dead clock и подобни механики.
Ако играеш на високите трудности е баш си сървайвъл.Няма много муниции,ползваш повече гравитационното оръжие,а когато трябва да се биеш,трябва да си супер точен.защото умираш от два шамара,но да,не е като Амнезия.По-екшън ориентирана е,а на мен това ми харесва.Не да се крия като в Alien.Не е за мен това,предпочитам да има "вертеп" понякога. Тройката аз я харесах до определена степен,но като върл фен на 1 и 2,съм от тези,които смятат,че я прецакаха.Имаше потенциал за повече.
LethianDream
Цитиране
27 август 2024
Spine ми навя мисли за любимата Remember Me и май е време пак да си я подкарам Нилин за поредно плейтру

А в Спайн явно на "гърба си" ще носиш играта

lyubohar
Цитиране
27 август 2024
Не знам какво толкова страшно намирате в Dead Space, на мен ми беше meh в това направление...
С риск да се повторя, ето това е истински страшната сървайвъл игра
<
1
...
702
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.