Аз погледах вчера малко,но не мога да кажа дали е различен,защото не знам как е била първата.
Иначе днес се точех да играя GoW Ragnarok,ама дирек.Първо не ми дава да отида даже до стартовия екран ако не си направя профил в Sony.Всичките им игри,които са портнати за PC ги имам,но никоя не ми е изисквала профил.Хубаво,правя си аз профил,пускам,цъкам си първите няколко минути в шейната,но когато слизам установявам,че мишката не работи за посоките,а атаките си работят.Търсих в настройките дали нещо не е изключено,но всичко беше наред.В Стийм форумите гледам сума народ има същия проблем.Повечето са като мен, въобще не им работи мишката,а на няколко човека им работи,но само за ляво или дясно.Включих си контролера за проба-работи,но аз с контролер съм като все едно да играя футбол с патерици.Ся трябва да чакам фикс от Санта Моника-та.Слаб 2 за порта.
Оптимизацията обаче е чук.4К, максимални настройки, с HDR,без да ползвам DLSS,не пада под 100,но 90% от времето държи над 115 кадъра.175GB обаче.Игрите стават все по-големи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way