Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
720
...
747
>
lyubohar
Цитиране
21 септември 2024
Не е чудно, PS игра е и няма Denuvo. За разлика от Dogma-та.
dzhiny
Цитиране
21 септември 2024
Като цяло го знем тва за Денувото и че тоя се пенсионирал дето ги пипа такива, ама мислих, че всяка нова игра и то от тия големите е с тая защита.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
21 септември 2024
Ако са PC игри - да, почти винаги на големите заглавия. Но за порт от Playstation само Денуво му липсва да му лепнат, дето и така май е тотален леш
Mitko6000
Цитиране
21 септември 2024
Поразрових се кой е направил порта за Рагнарока и изненадващо не са Iron Galaxy, които имат репутация за тотално счупени портове (Batman Arkham Knight, Jedi Survivor, The Last of Us).

Вместо това, е дело на Jetpack Interactive, които също бяха направили порта и на GOW 2018 за PC. Тогава си спомням, че го хвалиха. Какво се е случило този път, не знам.

Май от всички които правят портове на Сони игрите, Nixxes останаха най-читави. Нищо чудно, че Сони ги купиха.

The_Doctor46
Цитиране
21 септември 2024
Аз за първи път имам чак такива проблеми с порт на Сони.Horizon Zero Dawn имаше проблеми,всъщност само един-крашваше редовно,но веднага пуснаха пач и всичко беше ток после.Първия GoW беше супер наистина,никакви проблеми.Сега след два пача,мишката още не работи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
21 септември 2024
Докторе, малко парадокс, ама аз инсталирах пиратката и нямам такива проблеми...
The_Doctor46
Цитиране
21 септември 2024
То не всеки има проблеми.При някои хора си върви,при други не.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
21 септември 2024
dzhiny
Цитиране
21 септември 2024
И ква е логиката едни да имат проблем, други не?
The_Doctor46
Цитиране
21 септември 2024
Че аз от къде да знам? Факт.Някои нямат проблем,други имат частичен,като това,когато мърдат мишката лагва яко,без реално да отчита фрем дропове.При други работи само в две посоки,а при трети като мен,не работи хич.

П.С. днес най-после фикснаха проблема,но пък аз нямам време да играя днес.Чак в понеделник.

dzhiny
Цитиране
22 септември 2024
Тъкмо щех ти викам да тестваш пиратката, но едва ли би направил тоя комприс. Евала, че е сработило. Enjoy!
The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2024
Ти доволен ли си от пиратката?
dzhiny
Цитиране
23 септември 2024
Почти не съм играл. Тия дни ще ти кажа.
Charcharo
Цитиране
23 септември 2024
&t
lyubohar
Цитиране
24 септември 2024
<
1
...
720
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.