Разликата обаче, е че и индустрията се промени и това да се пускат неполирани и недовършени игри с DLC-та и пачове, е нещо нормално.
Просто трябва смяна на мениджмънта, оттам смяна и на модела на работа. Ако ще и да затворят няколко от студията си и да оставят Монреал, Квебек и Massive (примерно), да работят върху не повече от 2-3 игри и да ги пускат с по 2 години разлика помежду, може и да не се усещат толкова еднообразни, колкото сега в последните години.
Един вид "ще се разследване сами и няма да се хванем". Такива решения, че нищо няма да решат е това което най-много ме влудява в нашия мениджмънт.
Та предполагам и в Ubi ще разследват и най-много някой бушон да изгори.
Чистачката никога няма да я пипнат. Това е сигурно единственият човек във всеки офис, чиято липса се усеща още на първия ден
Докато някои мениджъри и да ги махнеш, не се разбира. Даже по-добре може да стане.
Впрочем това, че излизат недовършени игри и че е вече стандарт - аз помня, че е стандарт още откакто интернет стана по-разпространен и бърз, т.е. още от началото на 2000-те. Още тогава в ПЦ Мания имаше такива статии.
И го разбирам - това е "вродено заболяване" на сектора. При такива комплексни и огромни игри и цялата плеяда от разнообразен софтуер и хардуер сред потребителите, с който разработчиците трябва да се съобразяват.
Може би и затова и ексклузивите за Сони излизат сравнително полирани в повечето случаи. Поне не се сещам на премиерите на GoW, Horizon, TLOU, Ghost of Tsushima, Uncharted и т.н.. да е имало такива оплаквания, докато на практика всяко голямо мултиплатформено заглавие има нужда от стабилни кръпки.
Май само Days Gone в началото беше малко гличава.
Jurassic Park Survival
The Knightling
Blighter (за телефони)
Descent (да не се опитват да възродят старата класика?)
Era Combat (за телефони)
Rails of Fury: Train Defence (също за телефони)
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake (това ме радва, но се чудя дали бих го играл днес)
Untitled Painkiller title
Untitled Avatar: The Last Airbender title - става въпрос за онази детска простотия, Докторе, не за сините смърфове от Пандора.
Айде да не обиждаме Avatar: The Last Airbender. Една от най-великите анимации на всички времена.
Изглежда интересно, ама някога по-нататък ще я видя. Мисля да направя пълно плейтру на Enshrouded на последния мод, пък има и една камара други неща за игране