Нова моя статия ^
Що се отнася до DLC-то, ми е все тая, честно казано. Масово всички в Тубата недоволстват и реват, и правят клипове за това, сякаш Insomniac са им длъжни да им предоставят DLC. Това че с хака е станало ясно, че са имали такива планове, не значи нищо. Разбирам да са го обявили и хайпвали и след това да го канселират, но факта че не са казали нищо официално и пак хората реват, си е загуба на време.
Затова казвам, че за мен това е по-интересното. Бих играл длс-то, ама честно казано мога и без него. Просто втория Спайдърмен честни казано не ми хареса колкото първия, че даже и Майлс Моралес спинофа.
Чисто гемплейно, 2-ката е най-добрата от поредицата. Откъм история и допълнителен контент, можеше повече и съдейки по хака, Insomniac са имали много идеи, но къде Ковид, къде Сони са им попречили да реализират всичко както са поискали. 2-ката също беше и доста по-бъгава отколкото първата, дори и в сравнение с Miles Morales. Бързането си личи и във факта, че неща като New Game+ и преиграване на мисии, дойдоха по-късно, след като при Майлс, ги имаше от самото начало.
Иначе, да и аз не бих отказал да има DLC. Според инфото от хака, са имали планове с DLC за Beetle и Carnage. Ама дори и да няма, все тая. Все повече се чуват слухове за Venom игра, надявам се да се реализира. Също така и очаквам и Върколака.
Като стана въпрос за ДЛЦ-та, днес трябва да излиза Lake House Expansion за Alan Wake II. Аз си взех преди няколко месеца делукс ъпгрейда и ще ги изиграя наведнъж всички разширения. Още не ми е ясно какво точно ще представлява, но трейлърът е як и показва още връзка с Бюрото.
От другата страна е Протеан длс-то за третия Мас Ефект. Там съдържанието вече си беше на диска, ама трябваше да си платиш за код та да се отключи. Тоест не беше ново съдържание, а нарочно изрязано такова.
Длс-тата за първия паяк не бяха нещо невероятно, но си бяха ок като за малко допълнителни мисии.
Има слухове, че Concord ще се завръща като Free-to-play игра. Стийм версията получавала ъпдейти, въпреки че не може да се играе в момента. При положение, че бетата която беше безплатна, събра само около 2000 човека, нямам много надежда да тръгне.