Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
736
...
747
>
Rostik79
Цитиране
24 октомври 2024
Сцената е наситена с батъл рояли и подобни он-лайн пуцалки явно и много трудно нов играч може да се намърда. Пък че и платена. Почти всички останали са free to play. Поне 4-5 заглавия в момента държат огромна маса геймъри.
Което не пречи и други да се пробват - споменах Off The Grid, която е нова Battle Royal игра и е все още Early Access. Мислех, че е свързана с филма District 9, но връзката е, че режисьорът на филма - Нийл Бломпкамп е продуцент на заглавието. Повече прилича даже на друг негов филм - Елизиум.
logout
Цитиране
25 октомври 2024
Чета сега ревюта за самостоятелната кампания на новия CoD и им се чудя как се радват на 8 ч. кампания, че това била най-дългата кампания за серията, и даже според IGN "that’s a respectable runtime for a shooter campaign".
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
lyubohar
Цитиране
25 октомври 2024
Даже е много за CoD и shooter кампания, напълно съм съгласен с тях.
nightwarrior
Цитиране
25 октомври 2024
Честно казано и аз съм. Те COD игрите от тройката поне не са сингъл плейър. И старите имаха мулти, но то беше добавка към кампанията. Сега е обратното. Вземаш COD заради мултито, кампанията е добавка. Не знам някой да я купува заради кампанията. И можем да спорим дали това е шит или не, ама явно това иска фен масата им щото продължават да ги купуват. Аз търпеливо си чакам Сталкър, че да играя сингъл шуутър.
Mitko6000
Цитиране
25 октомври 2024
Аз също. Според мен, няма значение дали една игра е 8 часа. Ако е направена добре и тези 8 часа, са направени добре и са забавни, ще си я изиграя пак. Какво ме интересува колко часа е, ако играта е добра?

Последните няколко COD игри, се славят с добри кампании, дори и мултито да е основния фокус.

The_Doctor46
Цитиране
25 октомври 2024
За мен COD4 имаше най-силната сингъл кампания,но някъде малко след това почнаха да я слагат колкото да има.Дължината не помня на старите игри,но най-вероятно са били около това 8-10 часа,така че наистина тази година е "дълга".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
25 октомври 2024
Mitko6000 написа
Какво ме интересува колко часа е, ако играта е добра?

Абе има голямо значение, играта може да е добра и пак да е пълна с излишно садържание - колкото "да има за бройката". Мога да дам доста примери. По-добре къса и накрая да ти се е искало да е малко по-дълга, отколкото да си overstay-не welcome-а, както се казва.
Mitko6000
Цитиране
25 октомври 2024
lyubohar написа
Mitko6000 написа
Какво ме интересува колко часа е, ако играта е добра?

Абе има голямо значение, играта може да е добра и пак да е пълна с излишно садържание - колкото "да има за бройката". Мога да дам доста примери. По-добре къса и накрая да ти се е искало да е малко по-дълга, отколкото да си overstay-не welcome-а, както се казва.

Абсолютно съм съгласен и реално това имам предвид и аз. Въпроса беше зададен повече от гледната точка на това ако играта е прекалено къса? И 8 часа да е, ако е добра (включително и допълнителните неща), няма значение. Могат да се направят много повече, ако те държи достатъчно да преиграеш.

Иначе ако е супер дълга, но с кофти допълнително съдържание, да има голямо значение.

lyubohar
Цитиране
25 октомври 2024
Еми ако е прекалено къса и хубава, хората явно се дразнят, че не им стига и искат още
The_Doctor46
Цитиране
25 октомври 2024
Хубав пример са RE игрите.Повечето са между 6 и 14 часа,но всяка една има голям replay value.Ако ще е хубава и къса,поне да е така.Ако е 8 часа,хубава,но няма смисъл от преиграване,тогава малко ще се чувствам "прецакан".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
25 октомври 2024
Мен replay value рядко ме вълнува, но иначе съм съгласен - RE наистина са идеални в това отношение.

Ето сега с Jedi Survivor - 25ч. за историята и 35ч. обикаляне, общо 60 часа. Ми не е нормално това, това да не е Зелда? Това е story-driven игра. И вътре риби, плевели, всякакви глупости набутани да събираш. 16 bounties, но реално само 3-4 вида босове, които се редуват. Последните 10 часа едвам ги издържах и това мааалко почерни иначе супер-добрите ми впечатления от играта. Спокойно можеше да е 40 часа макс.

dzhiny
Цитиране
25 октомври 2024
Доста enjoy-вам RE4 Remake-а аз... Тва е първата от поредицата, която играя и въобще не скучая. Коя от поредицата да пробвам след нея (не твърде дърта).
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
25 октомври 2024
И аз почнах наскоро поредицата с RE2 Remake, после 8, после 4, после 7 и накрая 3 Remake и всички са чук
dzhiny
Цитиране
25 октомври 2024
Да, ще се играят. Като цяло ги пренебрегвах, защото зомби тематиката ми беше супер изтъркана, но добре че и да дадох шанс.
dzhiny
Цитиране
25 октомври 2024
Защо под яготе, виждам като жанр на 1во място от изброените - LGBTQ+ , за Dragon Age The Veilguard в Steam и това което си мисля ли е !??
<
1
...
736
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.