Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
745
...
747
>
vldir
Цитиране
14 декември 2024
Тази новата на кучетата явно ще бъде соулс елементи. Въобще не ми хареса тази татуирана, бръсната с азиатско негърски бълвочи.
lyubohar
Цитиране
14 декември 2024
Специални поздрави за Летиан
https://www.polygon.com/awards/495868/2024-award-winners-game-year
The_Doctor46
Цитиране
14 декември 2024
Предполагам,че знае,защото те я избраха ония ден още.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 декември 2024
100%, но държах специално да го поздравя Сега стискаме палци и нашата класация да спечели
The_Doctor46
Цитиране
14 декември 2024
Едва ли.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 декември 2024
Е ясно, бъзикам се
BundyBari
Цитиране
14 декември 2024
Днес по план цял ден бях заделил за цъкане... имам един куп нови игри за PS4 и си чакат реда... и какво реших да вляза в HowLongToBeat ... и като видях, че има филтър на търсенето... и като видях, че може да избираш по всевъзможни критерии - платформа, дата на излизане на играта, жанр , всичко... и като дадох игри от 1985 до 2010 и ги сортирах по Release Date във възходящ ред... и си еба майката Ебати носталгията... за такива игри се сетих, къде никога нямаше да ми дойдат на акъл, че изобщо ги е имало. КЛАСИКИ !!! Можеше и да не споделям тези мои мисли, ама не можах да се сдържа...

PS: Оказва се, че най-старата игра, която имам за конзолата е "Crash Bandicoot", която излиза есента на 1996 год.

lyubohar
Цитиране
14 декември 2024
нЕма си друга работа и ти, сега и аз това гледам сума ти време...

На мен и друго ми направи впечатление. Има 19 страници х 20 игри за 2000 година. 400 игри и това е. За 2023 са...200 страници. Това са 4000 игри!

hyper
Цитиране
14 декември 2024
vldir написа
Тази новата на кучетата явно ще бъде соулс елементи. Въобще не ми хареса тази татуирана, бръсната с азиатско негърски бълвочи.

Това пък как го реши?..

@lyubohar пак са 400 нормални игри, другото е coomer soy slop, вероятно с аниме графика

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 декември 2024
Е къв е тоя вещер...

Речник: The Polish word was coined in 1986 by author Andrzej Sapkowski as a MALE equivalent of wiedźma (“witch”) for his The Witcher book series.

Та Сири да не си е направила нещо операция за смяна на пола

The_Doctor46
Цитиране
15 декември 2024
Dandelion написа
Та Сири да не си е направила нещо операция за смяна на пола
Приятел поляк ми прати интервю с един от шефовете в CD Red ,та там казва,че в играта ще се разбере при какви обстоятелства "се е наложило" Цири да стане вещерка.Принципно ритуала с мутациите се прави само на момчета,а и е изоставен отдавна както знаем от играта ,и книгите.Всичко щяло да бъде обяснено като почнем да играем.Разбирай след доста време.
Цитиране
15 декември 2024
То е ясно че ще го обяснят някакси, но колко правдоподобно ще звучи обяснението е друга тема.

Но не е ли малко изтъркано 7 книги и 3 игри всичко се върти около Гералт и Сири и сега пък нова трилогия със Сири. Малко на творческо безсилие ми мяза.

И също тя в края на тройката беше полу бог, а в трейлъра гледам и магии е отключила. Сега в началото на всяка игра от новата трилогия трябва да я нърфват или евентуално във всеки куест вразиге да сa някакви богове и босове като някоя соулс игра или God of War Ciri Edition

The_Doctor46
Цитиране
15 декември 2024
Според мен просто са тръгнали в посоката,която искаха маса фенове.Още отдавна искаха много хора да играят с нея.Те(според думите им) са почнали да планират четворката малко след излизането на TW3.В същото интервю даде малко пояснение и за уменията.Ще има хем познатите,хем чисто нейни си,които ще са повече като магии.Искат да е малко различно от Гералт.Може би мутациите са я нърфнали,или пък може да не иска да се възползва от реалните си възможности.Не знам как ще е.Да сме живи и здрави,ще разберем.
Цитиране
15 декември 2024
Да де заложили са на сигурното. Така ще могат и да върнат любими персонажи като Трис, Йена, Гералт и компания и консуматорите да викат. Look, look i recognize this!!
The_Doctor46
Цитиране
15 декември 2024
Не е непременно лошо.Зависи как го направят.Ще видим един ден.
<
1
...
745
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.