Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
15 декември 2024
Тук съм по-скоро съгласен с Dandelion. Това си мина от нишов/нърдовски/полу-инди франчайз към пълнокръвно комерсиално ААА заглавие. Нормално е, не казвам че не е нормално, то 3-ката беше ултра-успешна и ги изстреля в стратосферата, а там вече правилата на играта са други. Но очаквам много компромиси в посока играта да е по-смилаема и достъпна за масовия геймър.
BloodDagger
Цитиране
15 декември 2024
Сири е сигурен персонаж, както и всички останали около нея. Със сигурност щеше да е им е много по-трудно да вкарат напълно нови персонажи, а и масата фенове щяха задължително да ги сравняват със старите. Иначе не е ясно до колко ще е нърфната Сири. В двете DLC-та показаха, че има същества, като Gaunter O'Dimm и The Unseen Elder, които просто не са по силите на Гералт и може би Сири ще се справя именно с подобни. Личната ми теория е, че след като побеждава The White Frost, Сири най-вероятно губи до голяма степен силите си и чувствайки се непосилна, се подлага на мутациите. Вариант е и просто да не иска да ги използва, когато няма смисъл или използването им вече да има отрицателен ефект върху нея. Естествено, бъдейки вещер, стареенето на Сири е забавено и не знаем дали вместо на 30+ не е значително по-стара и дали не се е случил нов катаклизъм (ала The Conjunction of Spheres), от който да са плъпнали нови твари. Определено възможностите на поляците да завъртят историята са адски много и стига да не извадят нещо от гъза си, всичко ще е наред.
Rostik79
Цитиране
16 декември 2024
lyubohar написа
Специални поздрави за Летиан
https://www.polygon.com/awards/495868/2024-award-winners-game-year

Не мога да кажа, че споделям възгледите на Летиан, че игри като АстроБот нямат място в такива класации, но тази Balatro недоумявам как се съревновава за игра на годината Че и номинирана за Best Game Direction.

LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Безумни са и двете, макар че, да, Балатро вече копае дъното И нямат място в класацията.
Но вие си гласувайте за тях, няма никакъв проблем, просто няма да ударите бонус наградата, която и без това са някакви опикани слушалки
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
16 декември 2024
Е тя Сири ако е решила да не си използва силите, когато нямало смисъл би било егати тъпата причина. О тоя бос е по-труден , защото Сири тука е решила да се бие на 10% от възможностите си, представяте ли си каква тъпня би било това На мен лично ми е по-интересно да играя с персонажи, които поне да създават някаква илюзия за уязвимост. А иначе нов Conjuction of the Spheres стана още в края на тройката, докато Гералт яздеше към Кулата да спасява Сири от това да премине през портала и да спира White Frost-а (пълен lore break btw)

А директора каза в интервюто за IGN, че действието се развивало a few years after Witcher 3 Wild Hunt, сега това few years колко е точно не знам

LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Малко години са явно, затова не я харесват в X с тая слим фигура, друго си е някоя с голям заден двор като Панам да пори тварите

Трябваше да избираш чисто нов герой като в Пънка, мен ако питате. И да си го/я избереш както желаеш, както е във всички нормални RPG игри. И само Гералт и Цири да ти дават съвети- примерно да те обучават в туториала как да се биеш и да се появяват от време на време в играта. Това би било як Уичър, класическо RPG, ама ще продадат едни жалки копия, по-малко от Драгън'с догма 2. А явно че тоеа не е целта. Целта е да направят Уичъра комерсиално мазало като Call of Duty. И нищо чудно да я постигнат. Нърдовете ще почнат да хейтят Уичър игрите и ще се концентрират в 40 000 вселената, където ни жена има, ни жена някога ще ги огрее или ще излезе с тях

BloodDagger
Цитиране
16 декември 2024
То краят на Witcher 3 е един голям lore break; Сири не би трябвало да успее да спре The White Frost . Иначе, няма как да не я нърфнат по някакъв начин, за да успеят да запазят тона на играта. Интересно ми е как ще навържат началото на играта с всички потенциални краища на 3-ката; не че не са го правили и преди, но тук някак си мащабът е по-голям. Ако направят така, че какъвто и избор да направим все да води до това евентуално тъмно бъдеще, в което Сири губи силите си и се подлага на мутациите, ще успеят да убият въздействието, че нашите избори имат значение. Както и да е, в някой слънчев ден ще разберем кое, какво и как.
BloodDagger
Цитиране
16 декември 2024
LethianDream написа
Трябваше да избираш чисто нов герой като в Пънка, мен ако питате. И да си го/я избереш както желаеш, както е във всички нормални RPG игри. И само Гералт и Цири да ти дават съвети- примерно да те обучават в туториала как да се биеш и да се появяват от време на време в играта. Това би било як Уичър, класическо RPG, ама ще продадат едни жалки копия, по-малко от Драгън'с догма 2. А явно че тоеа не е целта. Целта е да направят Уичъра комерсиално мазало като Call of Duty. И нищо чудно да я постигнат. Нърдовете ще почнат да хейтят Уичър игрите и ще се концентрират в 40 000 вселената, където ни жена има, ни жена някога ще ги огрее или ще излезе с тях

Това според мен щеше да е по-добре, макар и по-рисковано. Ако се постарят могат да направят различните училища да се усещат достатъчно различни като скилове и начин на игра (тук говорим за 6 потенциални playthrough-та ). Cyberpunk беше един добър тест как могат да го направят и бих казал, че беше сполучлив, макар и background-а на V (street kid, corpo, nomad) да не играше значителна роля. Иначе напълно разбирам, защо избраха Сири, но тук много лесно могат да се осерат. Вещерът едва ли някога ще е като CoD, с това изкарване на нова игра през 10+ години интервал, силно се съмнявам на хората да им омръзне и да почнат да хейтят.

The_Doctor46
Цитиране
16 декември 2024
Летиан,кое му е голямото на "задния двор" на Панам?Съвсем нормална си е.Аз съм казвал и преди,не държа да си създавам герой.Дали ще е готов като Гералт,или сам ще си го правиш,за мен не е от значение.Знам,че е непопулярно,но аз съм си така.Имало е много случаи,когато даже скипвам екрана за геройчето и си играя с това,което е по подразбиране.Само пола избирам и т'ва е. Да седя два часа и да нагласям височината на веждите, и дължината на носа, не е моето нещо.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
16 декември 2024
Което ми напомни на това:

https://www.pinterest.com/pin/368169338262553463/

LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Хаха, много добро това, Ростик, аз съм точно такова "хлапе", даже са ми малко опциите винаги като правя геройче. Винаги искам поне 20 различни озвучавания, а има примерно 2 или 3 и се дразня и се чудя кое да избера Или примерно дали да имаш косми или не на хуя/ клитора си е огромна драма и я мисля поне половин час

Докторе, не е баш мърша и слабачка като Сири, това по-скоро имах предвид, Панам си е нормално оформена мацка (която много харесвам, особено като мълчи и не й знае много устата). Но в Киберпънк 2 искам да развият отношенията с Мередит, тази беше най-изпълващото NPC евър, особено като играеш с женско В - "Thought you could blackmail me, bitch? Set conditions?"

Тези две реплики са ми по-любими от цели наративи и диалози в други игри. Ето за такива дребни детайли и кът-сцени играя игри, дори и на тази преклонна вече възраст за геймър

Rostik79
Цитиране
16 декември 2024
Я виж ти - Indiana Jones and the Great Circle вече я има със статус "annonunced" за ПС5. Доста бързо. Значи има шанс и за Starfield, Hellblade 2 и Stalker 2.
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Announced са там игри, които ще излизат 2026 година, така че не се надявай много

Иначе и аз, тъй като много съм свикнал да играя на PS5, ги чакам с нетърпение там- особено Старфилда.

Mitko6000
Цитиране
16 декември 2024
Индиана Джоунс от много време се знае вече, че ще излезе и за PS5. Starfield би било готино, ама мисля че шанса е по-малък.
The_Doctor46
Цитиране
16 декември 2024
Преклонна възраст за геймър?Ти сериозно ли?Имам приятел румънец,който от 40 години живее в Канада.Човека е на 65,сина му е малко по-млад от мен,а дъщеря му е последна година в гимназията.Човека е лекар и играе игри на ежедневна база.Дори по време на корона кризата,намираше време и цъкахме онлайн.Има изследвания,които сочат,че гейминга е много полезен за хората над 60.Развивал когнитивните умения и рефлексите.Иначе Меридит ти оставя доста "култово" оръжие ако се изшиете в мотела.

П.С. Старфилда го изтраях само няколко часа.За мен е завършен боклук,но пък някои хора му се кефят.При всички положения не очаквайте някаква обективно готина игра.Нещо като Outlaws.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.