Не мога да кажа, че споделям възгледите на Летиан, че игри като АстроБот нямат място в такива класации, но тази Balatro недоумявам как се съревновава за игра на годината Че и номинирана за Best Game Direction.
А директора каза в интервюто за IGN, че действието се развивало a few years after Witcher 3 Wild Hunt, сега това few years колко е точно не знам
Трябваше да избираш чисто нов герой като в Пънка, мен ако питате. И да си го/я избереш както желаеш, както е във всички нормални RPG игри. И само Гералт и Цири да ти дават съвети- примерно да те обучават в туториала как да се биеш и да се появяват от време на време в играта. Това би било як Уичър, класическо RPG, ама ще продадат едни жалки копия, по-малко от Драгън'с догма 2. А явно че тоеа не е целта. Целта е да направят Уичъра комерсиално мазало като Call of Duty. И нищо чудно да я постигнат. Нърдовете ще почнат да хейтят Уичър игрите и ще се концентрират в 40 000 вселената, където ни жена има, ни жена някога ще ги огрее или ще излезе с тях
Това според мен щеше да е по-добре, макар и по-рисковано. Ако се постарят могат да направят различните училища да се усещат достатъчно различни като скилове и начин на игра (тук говорим за 6 потенциални playthrough-та ). Cyberpunk беше един добър тест как могат да го направят и бих казал, че беше сполучлив, макар и background-а на V (street kid, corpo, nomad) да не играше значителна роля. Иначе напълно разбирам, защо избраха Сири, но тук много лесно могат да се осерат. Вещерът едва ли някога ще е като CoD, с това изкарване на нова игра през 10+ години интервал, силно се съмнявам на хората да им омръзне и да почнат да хейтят.
https://www.pinterest.com/pin/368169338262553463/
Докторе, не е баш мърша и слабачка като Сири, това по-скоро имах предвид, Панам си е нормално оформена мацка (която много харесвам, особено като мълчи и не й знае много устата). Но в Киберпънк 2 искам да развият отношенията с Мередит, тази беше най-изпълващото NPC евър, особено като играеш с женско В - "Thought you could blackmail me, bitch? Set conditions?"
Тези две реплики са ми по-любими от цели наративи и диалози в други игри. Ето за такива дребни детайли и кът-сцени играя игри, дори и на тази преклонна вече възраст за геймър
Иначе и аз, тъй като много съм свикнал да играя на PS5, ги чакам с нетърпение там- особено Старфилда.
П.С. Старфилда го изтраях само няколко часа.За мен е завършен боклук,но пък някои хора му се кефят.При всички положения не очаквайте някаква обективно готина игра.Нещо като Outlaws.