Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
747
...
774
>
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Мен ми хареса много Старфилд и излезе ли на PS5, веднага правя пре-ордър, особено страничните мисии и различните професии, които можеш да избираш в градовете -рейнджър, полицай, корпо кучка и съответно да си се издигнеш в професията. Корпо кучката беше много яко, защото трябваше да си проникнеш в собствената работа, за да откраднеш документи

Основната линия на играта обаче е тотал щета, съгласен съм с Доктора.

За възрастта, ми преклонна е вече на 40+, във Фифата играя с някви лапета родени от 2005 насам, те затова и ме пребиват, нямам вече рефлексите Иначе изключения има и в двете посоки- имаше едно бабче-японка на 80+, която си цъкаше редовно

Rostik79
Цитиране
16 декември 2024
Докато не развия артрит или алцхаймер/деменция или нещо друго гадно, което да ме възпрепятства, няма да спирам да геймя.
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
То няма как да развиеш това, никой от нас тук във форума няма да ги развие, при положение, че всеки ден тренираме пръстите и мозъка Естествено, всичко е Божа работа, но много по-вероятно е да сме ОК, поне за тези болести, които си изброил.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
16 декември 2024
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Може да има мисия в двойката да я извадиш от реката (тамън да си плуваш заедно с Джудката) и да я погребеш официално заедно с дилдото й
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
16 декември 2024
Charcharo
Цитиране
18 декември 2024
https://www.sapphirenation.net/most-anticipated-gamers-of-2025

Реално бих сложил и Mafia тук, но не знаех, че ще има нова когато писах статията.

LethianDream
Цитиране
18 декември 2024
Изпуснал си доста свежи заглавия, за някои съм МНОГО обиден като Borderlands 4
nightwarrior
Цитиране
18 декември 2024
Не мисля, че Старфийлда ще се размине да я пуснат за PS5, което е добре. Мразя ексклузивност и ако може всяка игра да е достъпна навсякъде, пък който където иска да я играе, би било супер. Сега има някои ограничения, примерно ER няма как на Суич ама това вече са си чисто технологични ограничения. Даже се учудвам, че все още не са я пуснали, при все че излезе преди година. Може би искат да приключат с ДЛС/ъпдейти и направо да пуснат някакъв пълен пакет.

Иначе и аз влизам влизам може би в графата на дъртите геймъри, ама не ми пречи въпреки рефлексите да преподавам на лапетиите в цс-а. Все пак я играя тая игра отпреди да се родят някои от тях.

Ако нещо физически не ме спре, не виждам как ще се откажа от гейминга някога, просто има толкова много неща дето са ми интересни, че не виждам кога ще ги изиграя.

Charcharo
Цитиране
18 декември 2024
LethianDream написа
Изпуснал си доста свежи заглавия, за някои съм МНОГО обиден като Borderlands 4

Уви не съм Borderlands фен. Но може да напиша нещо за нея. Я за технологията я за историята.
Дай идея
Mitko6000
Цитиране
18 декември 2024
И аз съм като Найт. Сега не мисля, че съм дърт геймър още. След 2 месеца навършвам 28. Но дори и след като стана, нямам план да се отказвам трайно от гейминга, освен ако наистина не се налага за нещо супер супер важно или чисто физически не мога да играя игри вече.

Но и беклога ми е голям, не знам дали живота ще ми стигне.

За ексклузивността, имаше си време и място преди 20 години. Сега е тъпотия и е само мерене на пишки.

vldir
Цитиране
30 декември 2024

Много-добър синематик. Май пак е правено с АЙ, ама е добре се получило.

Charcharo
Цитиране
03 януари 2025
https://www.sapphirenation.net/popular-games-that-begin-as-mods

Popular Games That Began as Mods

The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2025
Charcharo написа
Popular Games That Began as Mods

Още помня,когато CS излезе като подрежим в HL,как я цъкахме с приятелите.Постепенно измести мултито на HL и само това играехме за един период.Чарч,ти даже може да не си бил роден тогава.Знам,че си младеж.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
03 януари 2025
1995 съм.
<
1
...
747
...
774
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.