Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Мен ми хареса много Старфилд и излезе ли на PS5, веднага правя пре-ордър, особено страничните мисии и различните професии, които можеш да избираш в градовете -рейнджър, полицай, корпо кучка и съответно да си се издигнеш в професията. Корпо кучката беше много яко, защото трябваше да си проникнеш в собствената работа, за да откраднеш документи

Основната линия на играта обаче е тотал щета, съгласен съм с Доктора.

За възрастта, ми преклонна е вече на 40+, във Фифата играя с някви лапета родени от 2005 насам, те затова и ме пребиват, нямам вече рефлексите Иначе изключения има и в двете посоки- имаше едно бабче-японка на 80+, която си цъкаше редовно

Rostik79
Цитиране
16 декември 2024
Докато не развия артрит или алцхаймер/деменция или нещо друго гадно, което да ме възпрепятства, няма да спирам да геймя.
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
То няма как да развиеш това, никой от нас тук във форума няма да ги развие, при положение, че всеки ден тренираме пръстите и мозъка Естествено, всичко е Божа работа, но много по-вероятно е да сме ОК, поне за тези болести, които си изброил.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
16 декември 2024
В моят сейф Мередит е в реката с циментирани крака, така че не знам накъде могат да ни развият отношенията
LethianDream
Цитиране
16 декември 2024
Може да има мисия в двойката да я извадиш от реката (тамън да си плуваш заедно с Джудката) и да я погребеш официално заедно с дилдото й
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
16 декември 2024

Много добро!

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.