Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
03 януари 2025
The_Doctor46 написа
Charcharo написа
Popular Games That Began as Mods

Още помня,когато CS излезе като подрежим в HL,как я цъкахме с приятелите.Постепенно измести мултито на HL и само това играехме за един период.Чарч,ти даже може да не си бил роден тогава.Знам,че си младеж.

Спомням си как с един приятел спорихме тогава. Той твърдеше, че тоя Мод няма никакъв шанс да се наложи. Много бавна била играта, не знам какво си. Преди няколко седмици гледахме хайлайти от финала на мейджъра и го бъзиках пак.

The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2025
nightwarrior написа
Спомням си как с един приятел спорихме тогава. Той твърдеше, че тоя Мод няма никакъв шанс да се наложи. Много бавна била играта, не знам какво си. Преди няколко седмици гледахме хайлайти от финала на мейджъра и го бъзиках пак.
Хаха,не е остаряло добре мнението му.И ти ли си фен.Яд ме беше,че Спирит спечели.Исках G2 заради Нико.Тоя човек е вече 15 години на топ ниво,което е невероятно в CS,а все още няма мейджър.Сто процента щяха да бият Спирит на финала.Те тази година ги млатят където ги хванат,а гледах и статистиката,когато играят срещу Спирит,Нико е 9-0 срещу Донк в преките дуели.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
03 януари 2025
Да, и аз бях за G2, Спирит по някаква причина са ми адски антипатични. Много нелепо отпаднаха G2, но те нямат тийм лидер като тийм лидер. Обективно Faze са по-слаби на 4/5 позиции, но Керигън е много по-добър от Снакс. Беше ги прочел като книга.
The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2025
Да той е един от най-добрите IGL,ако не е и най-добрия.FAZE втората половина от сезона бяха много зле,но никога не трябва да ги отписваш.Ropz влезе във форма.Жалко само,че срещу Спирит почти винаги се провалят.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.