мда с 5090.Ама не съм фен на амд.
мда с 5090.Ама не съм фен на амд.
Взех го като излезе. Цената тогава беше по-ниска.
@Darkblue 14900/K/KS е добър но много енергия използва. И да да достигнеш 7800X3D или 9800X3D (особено) трябва бая работа. И дори тоганв в някои игри няма да е достатъчно
Иначе AMD картите - зависи. Временно съм с 7900 XTX и впечатленията ми са АДСКИ позитивни особено за Frame Pacing-d. Но най-големият противник на Radeon е Radeon.
Но иначе да.
помнете - Digital Foundry са с доста тежък про-nvidia bias.
П.С @Charcharo значи все пак продаде 4090-ката. Надявам се да си и взел добри пари в последния момент .
Аз чакам да видя на какви цени ще ги пуснат в България, но обявената като стартова за 5080 от 999$ е добре, 4080 обявиха стартова при представянето от 1199$.
To няма логика, просто не ме кефят. Навремето взимах, gpu-тата им бяха смотани, процесорите греят, умират и с течение на времето започнах само гф за карти и интел за процесори. Преди бях фен на айфона и винаги взимах такъв.Спряха да ме кефят и от няколко години съм само на xiaomi. Доста съм доволен от флагмана им за момента. Като цяло съм такъв нещо като не ме кефи На amd колко да е бърз и там каквото е , предполагам I няма нещо с което да не се справят, че да ме накара да взема друг.Толкова ли е коренна разликата ( не говорим за пари нали).
To няма логика, просто не ме кефят. Навремето взимах, gpu-тата им бяха смотани, процесорите греят, умират и с течение на времето започнах само гф за карти и интел за процесори. Преди бях фен на айфона и винаги взимах такъв.Спряха да ме кефят и от няколко години съм само на xiaomi. Доста съм доволен от флагмана им за момента. Като цяло съм такъв нещо като не ме кефи На amd колко да е бърз и там каквото е , предполагам I няма нещо с което да не се справят, че да ме накара да взема друг.Толкова ли е коренна разликата ( не говорим за пари нали).
Определено ще изчакам ревюта.