Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
darkblue
Цитиране
09 януари 2025
Да, то това е ясно за студенината, но така е станало с течение на времето. Като цяло съм си такъв де хахах, дори в игрите които са онлайн ако някой герой не ме кефи как изглежда или стила му на игра не го играя, няма значение колко е мощен. Може всички да играят с него, но аз ще си играя с този който ме кефи на вид и геймплей, може да е средна мощност и да помага само на партитата но с него ще играя. Ще видим сега интел какво ще изкарат, не е толкова проблем. Като му дойде времето аз мога и да взема амд и ако нещо интел ги минат, ще го сменя,все пак не са по 5 бона като картите. Иначе виж на клипчето на 4 мин и 8 сек , скандално яко.

The_Doctor46
Цитиране
09 януари 2025
Да,това е готино.Преди време гледах нещо подобно,но не чак такова.Това обаче едва ли ще го има в България скоро,а и ще оскъпи системата допълнително.Аз за новите карти не съм толкова хайпнат обаче.Искам да видя "сурова" производителност,не с DLSS4.Това,което твърдят и показаха, съм сигурен,че няма да е вярно.RTX 5070 няма да вади производителност като RTX 4090.Готов съм да заложа.Дори RTX 5080 може да не е чак толкова по-бърза,а може и да е на нивото на RTX 4090.Да,DLSS е готина технология,но това си остават изкуствени кадри.Сигурен съм,че RTX 5090 ще е супер,но най-много да е 30% над старото поколение,което за мен не оправдава допълнителните 500 долара,което за Европа ще са допълнителни сигурно 1000 евра след таксите.Може пък и да ме изненадат,но не видя ли бенчовете на Стив,не вярвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
09 януари 2025
О така е, няма какво да спорим, то тяхната работа си е маркетинг.... да се зарибиш и ако не гледаш много много. То знаеш повечето какво правят, гледат оная графика и о чудо (Цанов) картата кърти, ама отдолу със ситните букви никой не гледа на какъв билд е сложена. Няма как да стане карта за 6 бона и да е в кутия за 1500 лв всичко.
LethianDream
Цитиране
09 януари 2025
darkblue написа
Да, то това е ясно за студенината, но така е станало с течение на времето. Като цяло съм си такъв де хахах, дори в игрите които са онлайн ако някой герой не ме кефи как изглежда или стила му на игра не го играя, няма значение колко е мощен. Може всички да играят с него, но аз ще си играя с този който ме кефи на вид и геймплей, може да е средна мощност и да помага само на партитата но с него ще играя. Ще видим сега интел какво ще изкарат, не е толкова проблем. src="https://www.youtube.com/embed/RU0xUyKqqJc" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen="">

Огромен респект, аз съм същия. Даже аз отивам по-далеч и играя с този, който е на-тегав за игра/най-слаб, както Любо е отбелязвал неведнъж- "хипстърея"

Charcharo
Цитиране
09 януари 2025
<
1
...
750
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.