Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
17 февруари 2025
Разпродадоха си стидуията преди няколко години, включително и българското си студио и отърваха тогава фалита, но реално последно 2019-та изкараха последната си игра, ако не броим някакви VR-заглавия, от които не вярвам да имат кой знае какви приходи, та и аз не знам как са още живи. Вероятно имат някакви постъпления от лицензиране на енджина си, но като гледам списъка, става въпрос за много малка бройка игри. Последно Kingdome Come Deliverence II е с край-енджин.
Ludnichar
Цитиране
17 февруари 2025
The_Doctor46 написа
Чак изцяло нова игра не е.Elden Ring си е с някои промени.Даже смятам,че много по-малко труд е отошло от експанжъна.Тук си има старите босове,но и някои нови.Има промени,но се усеща повече като подрежим,отколкото като отделна игра.

Е листнато е като нова игра. DLC е допълнително съдържание изискващо да имаш оригиналната игра. Това няма да я изисква.

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
17 февруари 2025
Е, то е преработен онлайн Елдън Ринг, доколкото разбирам. Демек същата игра
The_Doctor46
Цитиране
17 февруари 2025
Същата игра си е,за т'ва се казва Elden Ring. Според мен са я отделили,за да не се налага да си взимаш и базовата игра.Това е добро решение,за играчи,които само търсят онлайн изживяване.За мен си е DLC.То и струва толкова,колкото беше експанжъна-Shadow of the Erdtree-39 или 40 евра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
17 февруари 2025
Едва ли ще е голяма бройката на хората, които да си вземат тази игра, без по принцип да са си соулс-играчи и по-точно Елден Ринг-играчи. Този спин-оф, или режим или както се води, си е насочен 100% към този таргет и ми е странно защо я правят stand-alone - възможно е да е поради технически причини.
lyubohar
Цитиране
18 февруари 2025
Тук няма много фенове на тоя жанр игри, но все пак някой пробва ли новата Цивилизация? Доста слаби оценки ѝ дават (на фона на обичайния praise към серията), което доста ме учуди, и ми е интересно някой ако я е тествал.
The_Doctor46
Цитиране
18 февруари 2025
Гледах 11-те минути геймплей от Tides of Annihilation,които пуснаха от IGN и не можах да разбера соулс-подобна игра ли е с акцент върху историята, или е hack and slash с яки магийки, и комбота.Прилича доста на соулс заглавие,даже активираш някакви кристали,нещо като bonfires,но геймплея е хем соулски,хем не толкова.Има и платформинг някакъв.Изглежда доволно зарибяващо в тези 11 минути според мен.От студиото казаха,че уж няма да е соулс-подобна,но доста бие на такава.Ще видим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
18 февруари 2025
Rostik79
Цитиране
19 февруари 2025
lyubohar написа
Тук няма много фенове на тоя жанр игри, но все пак някой пробва ли новата Цивилизация? ...

Слагам си я в уиш-листа, добре, де "списъка със желания" и на добра цена може да я взема някой ден. На третата и петата част съм играл доста, както и на оригиналната, разбира се. Обичам тази поредица, но я позабравих. Понякога като нямам много работа в службата си пускам от някой сайт първата да поцъкам

Малко ме спъва конзолното изпълнение само. Надявам се да са я адаптирали добре, само на компютър съм я играл.

LethianDream
Цитиране
19 февруари 2025
Аз никога не съм играл нито една част от Цивилизацията. Ако пуснат някоя част в Плюса, бих пробвал, но доколкото знам, гълта адски много време...
Не знам дали можеш да играеш с българите, ако може да цъкаш с Аспарух, бих подпукал византийските отрепки с голям кеф
Rostik79
Цитиране
19 февруари 2025
Гълтат толкова време, че май никога не съм стигал баш до края (да построиш космическия кораб). В напредналите фази стигаш момент, в който водиш война на няколко континента, управляваш десетки градове, имаш стотици единици - войници, работници, каравани (според версията на играта), половината градове са в бунтове и всеки ход ти отнема вече 30-40 минути да обходиш и премислиш всичко, става супер-досадно и накрая просто не ми издържат нервичките и я приключвам.
Обаче първата фаза ми е супер-приятна - когато основаваш градове, разкриваш територии, проучваш науки и технологии, колонизираш. Голям кеф е като свържеш първите няколко града в пътна инфраструктура и напоителни системи и докараш няколко редки ресурса и реално виждаш как всъщност са възниквали и първите държави.
nightwarrior
Цитиране
19 февруари 2025
Някой ако може да потвърди, ама не мисля че България някога е била в някоя от игрите в поредицата.

Аз като искам да изживявам мечтите си за България на няколко морета и един океан си цъкам Knights of Honor. Даже наскоро пак пусках двойката

logout
Цитиране
20 февруари 2025
LethianDream написа
Аз никога не съм играл нито една част от Цивилизацията. Ако пуснат някоя част в Плюса, бих пробвал, но доколкото знам, гълта адски много време...
Не знам дали можеш да играеш с българите, ако може да цъкаш с Аспарух, бих подпукал византийските отрепки с голям кеф

В Civilization игрите не са включвали българи като нация или лидер. В Аge of Empires 2 имаше цяла кампания с българи (отделна нация със собствена кампания и история), но тя е друг тип игра.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.