Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
758
...
769
>
Rostik79
Цитиране
24 февруари 2025
Ееее, че той открил топлата вода този ветеран от Сони
The_Doctor46
Цитиране
24 февруари 2025
Пуснаха трейлър за DLC-то на Lies of P.
https://youtu.be/C23aZR6Gr6g?si=nbATRPL9kojKmjbI
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
25 февруари 2025
Сега разбрах, че ще излиза и римейк (не ремастър) на Gothic 2001. Навремето така и не я играх в 2000-те, а това заглавие си е спечелило име, та може сега да го видя най-после като излезе.

The_Doctor46
Цитиране
25 февруари 2025
Gothic беше супер за времето си,но не си спомням много.Надявам се римейка да е читав.Междувременно:

https://youtube.com/shorts/6XdwXTrFZfA?si=XgIF932QP348UTXt
Изглежда красиво обаче.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
26 февруари 2025
Не вярвах, че ще видя Уичъра с по-грозен и противен герой от Гералт, ама ей го на по-горе Това и да ми го подаряват в Гейм Паса няма да го играя. Ако може да го отложат не за 2026 година, ами за 2046 направо, ще се радвам
The_Doctor46
Цитиране
26 февруари 2025
Е,то т'ва още на тийзъра преди две години ги емнаха,че "героинята" е много грозна.Бая дискусии имаше по темата,но явно няма да я разкрасяват.
LethianDream
Цитиране
26 февруари 2025
Грозна е меко казано. Спрямо нея парцалите от Ергена, на които лицето им пада вечерта и си го сглобяват сутринта като пъзел на Блек Сий, са направо топ красавици
Mitko6000
Цитиране
26 февруари 2025
Затвориха Monolith и убиха Wonder Woman играта:

https://gamingbolt.com/wonder-woman-cancelled-monolith-shutting-down-alongside-player-first-games-and-wb-games-san-diego

Не ме е яд толкова за играта, колкото за Monolith. Бяха си талантливо студио. Доста съм се кефил на Shadow of Mordor и War.

The_Doctor46
Цитиране
26 февруари 2025
F.E.A.R. бяха стархотни също.Сума часове съм набил там.Жалко наистина.
Rostik79
Цитиране
26 февруари 2025
What!
Monolith са култово студио: Blood, No One Lives Forever, AvP 2, Tron 2.0, FEAR, Condemned: Criminal Origins, и двете Middle Earth игри бяха чудесни! Изобщо все корави заглавия, накрая ги закопаха с глупавата WonderWoman.
Mitko6000
Цитиране
26 февруари 2025
Да, как можах да забравя F.E.A.R.? Играл съм двойката с часове! AVP2 също. Condemned и тя.
Rostik79
Цитиране
26 февруари 2025
А Tron 2.0 беше с уникален геймплей и визия. Изобщо доста иновативни идеи имаха през годините. Надявам се талантите, които са работили там да продължат в други студия по други проекти.
lyubohar
Цитиране
26 февруари 2025
Blood ми беше от любимите игри - и в двете ѝ издания.

Edit: и Shogo!!!

Язък за Nemesis...

hyper
Цитиране
03 март 2025
Летиане, ти като фен на Донтнод превъртя ли го това? Делукс изданието пре-ордърна ли? Все пак не е фентъзи, така че заради теб пропадна студиото, как не те беше срам начи

https://youtu.be/gialgsaPw-w

BossOfGermany
Цитиране
03 март 2025
Зениците ми се разшириха от шок след като прочетох недоволните откъм (Ще ме извините за чуждицата) керъктър естетика мнения

Не ме разбирайте погрешно - не одобрявам гнусни, транссексуални и с бръснати глави лесбийки като напр. персонажите от Silent Hill 2, Spider-Man и онази нова игра на Naughty Dogs, но истината е, че по-голямата част от вас не знаят какви са стандартите за конвенционална красота.

Не знам за вас, но примерно на мен би ми паднало ченето ако в реалният си живот срещна жена, изглеждаща като Сири.

<
1
...
758
...
769
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.