Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
759
...
773
>
BossOfGermany
Цитиране
03 март 2025
Между другото Честито Освобождение колеги
Rostik79
Цитиране
06 март 2025
Until Dawn remake studio reportedly "effectively closed", with all developers gone

https://www.eurogamer.net/until-dawn-remake-studio-reportedly-effectively-closed-with-all-developers-gone

Доколкото разбрах, това студио всъщност само този римейк е направило и е нещо като дъщерно на Supermassive Games (които са правили оригиналната игра) или поне е основано от същите хора.

LethianDream
Цитиране
06 март 2025
Довиждане на курвите, които ми искаха пълна цена за римейка на Until Dawn, след като притежавам играта на PS4. Хубаво е!

Lost Records я започнах, но доникъде не съм стигнал още. Поиграх малко и не ме хвана историята на "дебеланата". Добре, че си дойде играта в Плюса и една стотинка не съм дал за нея.
Ще видим дали ще се вдъхновя да я врътна скоро, вероятно не Април излиза втората част, може тогава накуп да ги мина. Don't Nod и те отекоха в кофата, най-великата им и неповторима игра си остава шедьовъра Remember Me.

Mitko6000
Цитиране
07 март 2025
Римейка беше разочарование. И щом са ги затворили, значи останалите бъгове в него, никога няма да бъдат оправени. Не мерси!

Продадох римейка и си запазих PS4 диска. В бъдеще, като преигравам Until Dawn, ще е PS4 версията.

hyper
Цитиране
07 март 2025
Клепането по Unreal Engine 5 продължава и май онзи, дето с Чарчаро го обсъждахме някъде из форума, в крайна сметка ще се окаже по-правия, колкото и разни хора да го разбиваха с FACTS and LOGIC

Brah...
смях

logout
Цитиране
10 март 2025
NV с 50-тките здраво се излагат към момента (технически проблеми, проблеми с драйверите, проблеми с производителност), но това се очакваше да стане при положение, че нямат конкуренция. Ако можеш да минеш без RT в момента 9070ХТ е най-добрия избор, съжалявам само, че конкуренцията не се опитват да направят нещо подобно и в средния клас карти.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
BloodDagger
Цитиране
10 март 2025
RX 9070XT се справя доста прилично и с пуснат RT; далеч е още от Nvidia, но е по-добра от всяка една AMD карта до момента. Отделно, FSR4 вади по-добра картина от DLSS със стария CNN модел, което също е впечатляващо. В момента AMD показват как се прави достойно следващо поколение - карта от средния клас, която гони високия клас карти от миналото поколение по производителност в растеризация и ги бие в рейтрейсинг и за капак отгоре на много приемлива цена. Дано това малко стресне Nvidia и следващото им поколение да е истински наследник а не рефреш на старото с малки подобрения.
tenga
Цитиране
11 март 2025
Излезнаха доста геймплейове на AC Shadows, какви са вашите очаквания? По това което аз видях, графиката изглежда добра, геймплей изглежда същият като предходните игри. Чудя се дали да поръчвам на Pre-order или да изчакам да видя отзивите първо.
Rostik79
Цитиране
11 март 2025
Почти съм сигурен, че ще се окаже добро заглавие - ЮБИ дадоха индикации, че са отразили вълната от хейт от феновете и явно ще вкарат подобрения. Чак за преордър за мен - не, макар, че не бих отказал, но 150-160 кинта не ми се нариват като знам, че след само няколко месеца ще излезе на 50-60% намаление, така че със сигурност ще я играя.
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2025
Аз вече игри на Юби,само на дълбоко намаление.От толкова греди в последно време, thanks ,but no thanks.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
11 март 2025
Новия АС е 50 евро в instant-gaming, аз ще я взема на преордър, понеже не се знае в последствие дали няма да продават експанжъна отделно. Иначе не видях някаква голяма промяна - върнали са част от уменията, AI-то на противниците пак е малоумно, явно броните от делукс пакета ще дават голямо предмиство с пасивните си умения, но като ги познавам Уби ще можеш да си намериш подобни и в играта. Като гледах показания геймплей с двата героя - ще има дас е мъкнат сетове в различни пасивни умения за различните ситуации и повече време ще се минава в променяне на дрехите и оръжията за да ти отговарят на ситуацията.
След вчерашните клипове съм решил да направя преордър и на Death Stranding 2, първата ми хареса, надявам се втората да надгражда, поне по това което излиза като клипове изглежда обещаващо.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
11 март 2025
И аз ако някоя игра ще преордвам тази година, ще е Дед Стрендинг 2. Някои от моментите в трейлърите ми идват доста нелепи и се опасявам да не вкарат излишно съдържание, което иначе няма място, но иначе съм хайпнат.

Впрочем покрай новия трейлър вчера си я инсталирах първата отново и я пуснах отначало и пак ми е супер-интересна.

nightwarrior
Цитиране
11 март 2025
Ще играя новия AC сто процента, никакъв шанс за преордър обаче. Като падне цената или някой месец с абонамент. Беклога ми е твърде голям, че да има за къде да бързам.
lyubohar
Цитиране
11 март 2025
100% няма да играя AC, нито с приордър, нито от замунда
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Бедняци! Аз тези дни ще си пусна преордъра на ДЕЛУКС изданието на Асасина Завиждайте
<
1
...
759
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.