Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
12 март 2025
Rostik79 написа
...Някои от моментите в трейлърите ми идват доста нелепи

Това го казах по повод трейлърите на Death Stranding 2 и днес попадам на такава статия:

"So at the end, you're gonna watch Higgs and say 'what is this?' And you'll probably throw the controller, it's so ridiculous. I'll apologize beforehand."

There's not a whole lot of Higgs in the new trailer, but we do see a squidlike tentacle emerge from his mouth to threaten Norman Reedus' Sam, so that's something. Add to that the electric guitar lightning gun Higgs wielded in last year's trailer, and I think we've got a decent idea of the kind of ridiculousness that might be in store for us.

Така че приемам такива моменти, че Хидео тролва геймъра. Сега като играя пак първата и си спомням в колко моменти се чупи "четвъртата бариера".

https://www.gamesradar.com/games/action/hideo-kojima-says-hell-apologize-beforehand-for-death-stranding-2-moments-with-troy-bakers-higgs-which-are-so-ridiculous-that-youll-probably-throw-the-controller/

The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
LethianDream написа
Бедняци! Аз тези дни ще си пусна преордъра на ДЕЛУКС изданието на Асасина Завиждайте
Да,яко завиждам,че ще цъкаш поредния траш на Юби.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
The_Doctor46 написа
LethianDream написа
Бедняци! Аз тези дни ще си пусна преордъра на ДЕЛУКС изданието на Асасина Завиждайте
Да,яко завиждам,че ще цъкаш поредния траш на Юби.

Луксът ме успокоява Траш щеше да бъде, ако се бяха върнали към корените, сега чакам готина игрица. Ти си цъкай соулс помиите като отявлен бедняк

lyubohar
Цитиране
12 март 2025
Аз точно корените бих пробвал, защото сегашното не ми харесва. Но чакам да направят някакъв римейк - на 2 примерно.
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Ще направят Юби римейк на втория Асасин за телефон под крилото на китайския си нов собственик
Mitko6000
Цитиране
12 март 2025
Ако направят римейк на 2, само геймплей и графика, без да променят нищо по историята, аз ще съм първия който ще си го купи. Пре-ордър на момента!
Rostik79
Цитиране
12 март 2025
Е нали направиха арабския Асасин Мираж уж защото феновете искали геймплей като старите игри - най-смотаният асасин, който съм играл. И аз се надявам Сенките да са повече като Валхалката или Одисейката - с голямо дърво на умения, повече биткаджийска, отколкото стелт, с голяма карта и всякакви глупости за вършене по света.

Иначе май обявиха, че ще има римейк, но мисля на Черния флаг беше.

LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Рос, не ми говори за тоя шит Миража, още не мога да прежаля парите, които дадох По-добре да ги бях налял в Онлифенса на някой зловещ парцал, който е напрaвил световен рекорд за най-много поети хуйове за ден
Mitko6000
Цитиране
12 март 2025
Аз съм един от малкото, които се кефят на Миража. Но пък, за мен Валхалата и Brotherhood са турбо гняс, така че въпрос на вкус.
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Ми нямаш вкус, то е видно Айде, да излиза новия AC, да я почвам и да ви дразня, че е яка, дори и да не е
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
Яка и Юби в едно изречение не върви.Минаха тези времена.Сега Юби=боклук.В най-добрия случай поносим боклук.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Каза човека, който играе на соулс гнясове
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
LethianDream написа
Соулс "гнясовете" (на FROM) са едни от най-добрите игри създавани въобще в историята на гейминга.Сериозно.Игрите на Юби в днешно време не минават и за средняшки. True story.
Mitko6000
Цитиране
12 март 2025
LethianDream написа
Ми нямаш вкус, то е видно Айде, да излиза новия AC, да я почвам и да ви дразня, че е яка, дори и да не е

По-хубав ще е от твоя. На теб само извращения и хуйове са ти в устата. Може би и не само в преносен смисъл.

LethianDream
Цитиране
12 март 2025
The_Doctor46 написа
LethianDream написа
Соулс "гнясовете" (на FROM) са едни от най-добрите игри създавани въобще в историята на гейминга.Сериозно.Игрите на Юби в днешно време не минават и за средняшки. True story.

Добри за теб и още двама-трима мазохисти Аз не мога да ги трая

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.