Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
Бе доста повече сме вече от трима,гледайки продажбите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
12 март 2025
Не се карайте!
Доказано е чрез прецизни изчисления на учени от ЦЕРН, НАСА и електронната Българска Академия на Науките (съкратено еБАН), че Асасин игрите (особено новите) са около 456863% по-добри от всички соулс игри.

(ехх, какви времена бяха във форума на PC Mania от ранните 2000 )

LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Е, то нашето не е точно каране Нищо общо няма с класическия трол Токсик Който според мен е Дидо Каролев
Интересно е да се сравнят тоталните продажби на всички Асасини с игрите на Фром - резултатите ще са отчайващи за японците. Но респект за тях, че една много малка мазохистична ниша я развиха до някакъв тренд и мания сред геймърите. И то без да вкарват усилия в история и сюжет- просто ти слагат непобедими уроди и ти се мъчиш като грешен дявол. Как няма да е огромно удовлетворението- същото като да минеш едно време с един жетон някаква мега спечена и трудна аркадна игра. После малките, които гледаме играта ти, те носим на ръце
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
Не е само това.Експлорейшъна,тонове билдове(може да минеш играта по сто начина),атмосферата,а също и това,че не те води за ръчичка.Като страите игри.Ако сам си намериш,не да ти свети,блещука,жълта боя и тн.Имаш в повечето случаи свобода къде да ходиш. Иначе не вярвам Каролев да троли така,но знае ли човек.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Аз съм убеден, че е той.. Не знам защо, някакво предчувствие, дали защото в един момент се правеше на "журналист от Лондон", според мен се ебава със себе си така.
То това с липсата на стрелките го има и в опциите на Асасина, просто аз винаги си оставям голямата стрелка да ми свети, така съм свикнал. Просто ненавиждам да нямаш цел в игра. Малките това им харесва (в Майнкрафт например), мен ме изнервя адски.
Иначе в Асасина има пълна свобода за ходене и огромни карти, проблемът е там, че повечето от картата е само за мащаба, а реално няма нищо интересно на нея.
Mitko6000
Цитиране
12 март 2025
LethianDream написа
Е, то нашето не е точно каране Нищо общо няма с класическия трол Токсик Който според мен е Дидо Каролев

Конспирацията на века!

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.