(ехх, какви времена бяха във форума на PC Mania от ранните 2000 )
Конспирацията на века!
Моля, моля от Ливърпул беше
Когато беше разгара на конзолните войни в РС Мания част от най-гласните си разменяха снимки. Ако е вярна снимката дето се твърдеше, че е токсик не е Дидо, ама то в онези тъмни времена не знае на какво да вярва човек
Ей, кога минаха над 10 години! Помня и като започнах да коментирам там. Бях ученик в гимназията. Arrow беше супер популярен сериал и го следях и това ми беше и профилната. Следях сайта и съм чел списанията от малък, но чак тогава започнах да пиша коментари и аз, към 2012-2013.
След това PC Mania умря, съживи се за малко и после към 2019 открих, че най-активните оттам, са се пренесли тук. По-безгрижни времена бяха за мен тогава. Радвам се, че ги е имало.
А за този форум, ще станат почти 4 години, откакто последно Псето е публикувал нещо в сайта. Впечатляващо е, че успява да се задържи и евала на всички, които го поддържат жив. Аз също съм горе-долу активен, но има периоди в които не го гледам изобщо.
Това с контролера е реалистична ситуация. Едно време, като малък братовчед ми имаше PS1, и така играехме на него.