Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
761
...
773
>
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
Бе доста повече сме вече от трима,гледайки продажбите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
12 март 2025
Не се карайте!
Доказано е чрез прецизни изчисления на учени от ЦЕРН, НАСА и електронната Българска Академия на Науките (съкратено еБАН), че Асасин игрите (особено новите) са около 456863% по-добри от всички соулс игри.

(ехх, какви времена бяха във форума на PC Mania от ранните 2000 )

LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Е, то нашето не е точно каране Нищо общо няма с класическия трол Токсик Който според мен е Дидо Каролев
Интересно е да се сравнят тоталните продажби на всички Асасини с игрите на Фром - резултатите ще са отчайващи за японците. Но респект за тях, че една много малка мазохистична ниша я развиха до някакъв тренд и мания сред геймърите. И то без да вкарват усилия в история и сюжет- просто ти слагат непобедими уроди и ти се мъчиш като грешен дявол. Как няма да е огромно удовлетворението- същото като да минеш едно време с един жетон някаква мега спечена и трудна аркадна игра. После малките, които гледаме играта ти, те носим на ръце
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
Не е само това.Експлорейшъна,тонове билдове(може да минеш играта по сто начина),атмосферата,а също и това,че не те води за ръчичка.Като страите игри.Ако сам си намериш,не да ти свети,блещука,жълта боя и тн.Имаш в повечето случаи свобода къде да ходиш. Иначе не вярвам Каролев да троли така,но знае ли човек.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
12 март 2025
Аз съм убеден, че е той.. Не знам защо, някакво предчувствие, дали защото в един момент се правеше на "журналист от Лондон", според мен се ебава със себе си така.
То това с липсата на стрелките го има и в опциите на Асасина, просто аз винаги си оставям голямата стрелка да ми свети, така съм свикнал. Просто ненавиждам да нямаш цел в игра. Малките това им харесва (в Майнкрафт например), мен ме изнервя адски.
Иначе в Асасина има пълна свобода за ходене и огромни карти, проблемът е там, че повечето от картата е само за мащаба, а реално няма нищо интересно на нея.
Mitko6000
Цитиране
12 март 2025
LethianDream написа
Е, то нашето не е точно каране Нищо общо няма с класическия трол Токсик Който според мен е Дидо Каролев

Конспирацията на века!

nightwarrior
Цитиране
13 март 2025
LethianDream написа
"журналист от Лондон"

Моля, моля от Ливърпул беше

Когато беше разгара на конзолните войни в РС Мания част от най-гласните си разменяха снимки. Ако е вярна снимката дето се твърдеше, че е токсик не е Дидо, ама то в онези тъмни времена не знае на какво да вярва човек

Rostik79
Цитиране
13 март 2025
Впрочем сега влязох в сайта на ПЦ мания - доста умряла работа. А този форум на псето, дето сме 5-6 човека е по-активен.
Mitko6000
Цитиране
13 март 2025
Аз дори не мога да си вляза в профила в PC Mania вече, и като се опитам да си направя нов през форума, не ми праща имейл за потвърждение. Иначе, да. PC Mania е умряла работа от години. Няма коментари под никоя статия вече. Но никога няма да забравя "тъмните времена", които въпреки всичко си ги запазвам като приятни спомени.

Ей, кога минаха над 10 години! Помня и като започнах да коментирам там. Бях ученик в гимназията. Arrow беше супер популярен сериал и го следях и това ми беше и профилната. Следях сайта и съм чел списанията от малък, но чак тогава започнах да пиша коментари и аз, към 2012-2013.

След това PC Mania умря, съживи се за малко и после към 2019 открих, че най-активните оттам, са се пренесли тук. По-безгрижни времена бяха за мен тогава. Радвам се, че ги е имало.

А за този форум, ще станат почти 4 години, откакто последно Псето е публикувал нещо в сайта. Впечатляващо е, че успява да се задържи и евала на всички, които го поддържат жив. Аз също съм горе-долу активен, но има периоди в които не го гледам изобщо.

LethianDream
Цитиране
13 март 2025
E, всички сме така, не е нужно всеки ден да се кисне тук, но стават добри разговори по различни теми, хубав форум си остана, дори и без Псето да пише ревюта или коментари.
Дано само той да не забравя да плаща годишния хостинг, само това ме притеснява, че ще увиснем някой ден в небитието и язък ни за хилядите коментари
The_Doctor46
Цитиране
13 март 2025
Аз лично се надявам Псето да се върне някой ден поне като коментиращ,но така като гледам,едва ли.ПС мания винаги ще ми остане слабост,главно заради списанието.Форума беше хем горин,хем яко токсичен понякога.Тролове бол.Имаше някакъв тип с никнейм Ragnarous или нещо подобно.Въпросният тип твърдеше,че е най-добрия геймър,но така и не уточни на какво,или ей така на общо основание,въпреки че са го питали безброй пъти.Работеше(според думите му) във Франция за "чутовната" сума от 7-8 евра на час.
Mitko6000
Цитиране
13 март 2025
Би било супер Псето да пише коментари, ама е малко вероятно. След всичко през което е минал, не знам дали изобщо му е до игри вече.
LethianDream
Цитиране
13 март 2025
Играе си той, Фифа тук-там пипа, Диабло също Но си има грижи и не му е до ревюта и статии явно.
LethianDream
Цитиране
13 март 2025
Смея се с глас в един от форумите:
Младеж пита: Пичове, имам проблем, приятелката ми има следния странен kink след като правим секс- мастурбира! Кажете ми какво да правя? Има ли друг с такъв проблем?
Мацка му отговаря - О Господи, някой да помогне и обясни на това момче...
Трети потребител се включва- Споко, маце, сега ще обясня на пича индиректно - Братле, сещаш ли се как големият ти брат ти даваше НЕВКЛЮЧЕН контролер като малък и казваше колко добре играеш...
Mitko6000
Цитиране
13 март 2025
Ааааа, това е добро.

Това с контролера е реалистична ситуация. Едно време, като малък братовчед ми имаше PS1, и така играехме на него.

<
1
...
761
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.