Всички други медии пускаха два реда ревю, типично купено ревю на хора, които даже не са играли играта с общи приказки и оценка, сложена както дойде.
Псето си правеше всичко супер задълбочено и интересно, слага снимки, докато играе, обяснява недъзите в историята и геймплея. И най-радващото- въобще не цепеше басма на големите заглавия, то може лесно да се види как ревютата му на The Last of Us 2 и RDR 2 са в кофата заедно с другите боклуци
Така и не се престрашиха да направят нещо ново. След АС3-4 едно и също. Вече я свалих, така или иначе имам всичките, но се надявах малко да разнообразят геймплея - греда, като всичко, което излиза напоследък. Надявам се Експедиция33 и Коджима поне те да не ме разочароват тази година.
Проблемът е, че като се престрашат, пак ще има недоволни.
Като изключим първите 2-3 FarCry, за мен винаги са били посредствена компания, що се отнася до мащабни проекти. За игри като Anno или Rayman са супер
На мен по-скоро ми прилича много на Ориджин с карта като на Валхалата и двата типа протагонисти вкарани насила в гейплея, ако искаш ръшваш с груба сила, ако искаш решаваш пъзела със стелт.
За новия Асасин оценките са осмици и деветки от купените медии, да видим какви ще бъдат от реалните хора като мен и Ростик, които не са хейтъри като Доктора
Точно първите два Фар Края (третия беше готин) и първия Асасин са такава безмерна скука, че не е истина. Персията също беше лайно Всичките Сплинтър Сел обаче са безумно яки, пускам си някои части чат-пат дори и сега, огромен кеф е