Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
762
...
773
>
bojosan
Цитиране
13 март 2025
Псето е царя на ревютата. Дай му ревю на игра да ти напише - няма равен на него никъде. Имало е случаи когато не съм бил съгласен с отценката му за дадена игра, но това са неизбежни неща в гейминга, винаги има различни вкусове и предпочитания.
Mitko6000
Цитиране
13 март 2025
Има си обективна и глупава критика. Ако е обективна и да не си съгласен, можеш да я уважиш. Псето можеше да прави това, да.
LethianDream
Цитиране
13 март 2025
Легендарни ревюта са всички негови Заради тях започнах да следя сайта преди години.

Всички други медии пускаха два реда ревю, типично купено ревю на хора, които даже не са играли играта с общи приказки и оценка, сложена както дойде.

Псето си правеше всичко супер задълбочено и интересно, слага снимки, докато играе, обяснява недъзите в историята и геймплея. И най-радващото- въобще не цепеше басма на големите заглавия, то може лесно да се види как ревютата му на The Last of Us 2 и RDR 2 са в кофата заедно с другите боклуци

The_Doctor46
Цитиране
13 март 2025
Ревюто му на RDR2 и до ден днешен ми е любимото ревю.Смял съм се със сълзи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
14 март 2025
Това ревю даже имаше отзвук - някакви глупаци му се подиграваха в друг форум как така нямало да хвали играта, не разбирал
LethianDream
Цитиране
14 март 2025
"Искате нещо да се случва не с темпото, с което охлюви се ебат? Играете Red Dead Redemption 2 грешно. Трябва да се потопите във флегматичността. Да си представите как единият охлюв бавно, бавно, слузесто се качва върху другия охлюв..."

vldir
Цитиране
18 март 2025
Гледам Assassin's Creed: Shadows в туича. Поредната скучнотийка.
logout
Цитиране
18 март 2025
vldir написа
Гледам Assassin's Creed: Shadows в туича. Поредната скучнотийка.

Така и не се престрашиха да направят нещо ново. След АС3-4 едно и също. Вече я свалих, така или иначе имам всичките, но се надявах малко да разнообразят геймплея - греда, като всичко, което излиза напоследък. Надявам се Експедиция33 и Коджима поне те да не ме разочароват тази година.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
18 март 2025
Още ли очаквате нещо от Юби? Guys,pls.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
18 март 2025
Изглежда ми по-приятна от боклука Валхала, честно казано. Бих си я взел на голямо намаление.

logout написа
Така и не се престрашиха да направят нещо ново. След АС3-4 едно и също. Вече я свалих, така или иначе имам всичките, но се надявах малко да разнообразят геймплея - греда, като всичко, което излиза напоследък. Надявам се Експедиция33 и Коджима поне те да не ме разочароват тази година.

Проблемът е, че като се престрашат, пак ще има недоволни.

lyubohar
Цитиране
19 март 2025
Просто толкова си могат, мен ако питаш Фром как къртят еднакво и с изтърканата формула и като пробват нещо различно? Рокстар пък всеки път претоплят една и съща манджа и рядко разочароват феновете си.

Като изключим първите 2-3 FarCry, за мен винаги са били посредствена компания, що се отнася до мащабни проекти. За игри като Anno или Rayman са супер

Rostik79
Цитиране
19 март 2025
Поръчах си го Асасинчето и го почвам утре. Сетих се, че ми е останало едно ваучърче за Озон от коледните подаръци, което остана неизползвано. Нямам търпение да пребивам дребни япончета с негъра. Който мърмори, да си мърмори, гледайки туича. Ако е повече близо до последните асасини, даже още по-добре
logout
Цитиране
19 март 2025
Mitko6000 написа
Изглежда ми по-приятна от боклука Валхала, честно казано. Бих си я взел на голямо намаление.

На мен по-скоро ми прилича много на Ориджин с карта като на Валхалата и двата типа протагонисти вкарани насила в гейплея, ако искаш ръшваш с груба сила, ако искаш решаваш пъзела със стелт.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
19 март 2025
Абе имаха си супер игри навремето Юби.Tom Clancy's,Prince of Persia,първия Асасин също беше пушка,когато излезе,Far Cry до тройката.Това са си все мащабни проекти.Споделям мнението на Любо,че толкова си могат.Може да пускаш една и съща формула и пак да е добре.Те пускат една и съща отчайващо слаба игра под различни имена.
LethianDream
Цитиране
19 март 2025
"Те пускат една и съща отчайващо слаба игра под различни имена." За Фром ли говорите? Съгласен съм.

За новия Асасин оценките са осмици и деветки от купените медии, да видим какви ще бъдат от реалните хора като мен и Ростик, които не са хейтъри като Доктора

Точно първите два Фар Края (третия беше готин) и първия Асасин са такава безмерна скука, че не е истина. Персията също беше лайно Всичките Сплинтър Сел обаче са безумно яки, пускам си някои части чат-пат дори и сега, огромен кеф е

<
1
...
762
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.