Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
763
...
766
>
Mitko6000
Цитиране
19 март 2025
Аз харесвам Far Cry до Primal включително. След това се разми. Първия Асасин в днешно време е скучноват, да. Но реално той си беше като демо за основната концепция на поредицата, поне тогава.

За Принца на Персия, Пясъците на времето е безсмъртна класика, Warrior Within е лайно съгласен съм, The Two Thrones е прилична (макар и като малък да ми беше любимата от 3-те).

Splinter Cell са си класики, като Chaos Theory е най-добра. Double Agent ми е на второ място, но не PC версията, а тази за PS2/оригинален Xbox и там други.

Има и много забравени класики от Ubisoft като Beyond Good and Evil, Cold Fear, Кинг Конг играта по филма от 2005, Rayman 2 и 3 и т.н.

Ghost Recon Future Soldier също ми е любима.

Rostik79
Цитиране
19 март 2025
Не знам по какво съдите, че е слаба игра. Валхалата има 20+ млн продажби и мина 1 млрд долара. Дарк Соулс 3 има ~10 млн. Elden Ring има около 28 млн. Far Cry 6 има 10+ млн. и т.н..
Т.е. излиза, че "толкова си могат" или " отчайващо слаба игра" си е само твоето субективно мнение. Аз казвам, че Валхалата и Фар Край 6 (примерно) са си стабилни игри, защото имам стотици часове на тях и не са ми били скучни. Елдена го играх 50-60 часа и я зарязах, защото ми омръзна.
Mitko6000
Цитиране
19 март 2025
Rostik79 написа
Поръчах си го Асасинчето и го почвам утре. Сетих се, че ми е останало едно ваучърче за Озон от коледните подаръци, което остана неизползвано. Нямам търпение да пребивам дребни япончета с негъра. Който мърмори, да си мърмори, гледайки туича. Ако е повече близо до последните асасини, даже още по-добре

Това с негъра, не го разбирам защо се превърна в чак толкова голям проблем преди излизането. Assassin's Creed си е художествена измислица, като цяло. Световете им винаги са се старали да ги правят правдоподобни, ок но героите и историята винаги са били украсени и измислени. Никога не са се славели с пресъздаване на история 1 към 1.

За Валхалата за мен е слаба, защото просто не ми хареса. Пробвал съм да играя няколко пъти, и не ме грабва. Far Cry 6 пък ми омръзна бързо. Не казвам, че са слаби обективно, просто по мое мнение са такива. И то Far Cry 6 има неща които ми харесват и пак ако не съм цъкал много, мога да се върна да прекарам няколко часа в нея и да се забавлявам.

Rostik79
Цитиране
19 март 2025
Това с негъра (пардон, чернокожия) си е социлано явление, за което много може да се говори.
Последните 10-15 години има редица случаи на DEI/Woke изпълнения, много често свързани с посредствени проекти - знаем го това много добре. Постепенно почна да се натрупва негативизъм към такиваа изцепки и все повече се засилва с времето и накрая почва да се преекспонира и да се търси под вола теле. Haters gonna hate и го има също и принципът "нямам търпение да излезе новата юбисофтска игра, че да почна да пиша по форумите колко е слаба".
The_Doctor46
Цитиране
19 март 2025
Това,че се е продала добре,не значи аболютно нищо.Те на Юби всички боклуци им се продават,но най-накрая удариха дървото с Outlaws.Ся ако новия асасин фейлне комерсиално,ще се ориентират към приключване май.Естествено,че моята оценка е субаективна,но виж във всякакви сайтове оценките на играчите.Валхалата има 60 в критка,в стийм не са много по-добри оценките.Асасините одавна спряха да са добри игри.Това,че ти харесва е ок,играй си я с кеф.Всеки си има guilty pleasure.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
19 март 2025
Хич даже не се чувствам guilty

Проблемът е, че се зарибих отново и по Death Stranding и ми се играе и тя.

lyubohar
Цитиране
19 март 2025
Rostik79 написа
Не знам по какво съдите, че е слаба игра. Валхалата има 20+ млн продажби и мина 1 млрд долара. Дарк Соулс 3 има ~10 млн. Elden Ring има около 28 млн. Far Cry 6 има 10+ млн. и т.н..
Т.е. излиза, че "толкова си могат" или " отчайващо слаба игра" си е само твоето субективно мнение. Аз казвам, че Валхалата и Фар Край 6 (примерно) са си стабилни игри, защото имам стотици часове на тях и не са ми били скучни. Елдена го играх 50-60 часа и я зарязах, защото ми омръзна.

Ставаше дума за друго, Mitko6000 каза "ако я направят различна пак ще има недоволни". И аз дадох примери с компании, които каквото и да направят - еднакво или различно - почти няма недоволни. Така че явно може. И оттам дойде "толкова си могат".

За конкретната игра нищо не знам и не съм коментирал. Иначе за субективното мнение мисля, че се подразбира в момента, в който човек влезе във форум

The_Doctor46
Цитиране
19 март 2025
Тя двойката не излиза ли скоро?Аз така и не пробвах спийди симулатора,но чувам само добри неща за нея.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
19 март 2025
The_Doctor46 написа
Тя двойката не излиза ли скоро?Аз така и не пробвах спийди симулатора,но чувам само добри неща за нея.

На 24 Юни излиза. Наскоро пуснаха нов трейлър. Иначе, в една група във Фейсбук, някой я беше определил като "Еконт на гъби", което доста ме разсмя.

Rostik79
Цитиране
19 март 2025
lyubohar написа
Ставаше дума за друго, Mitko6000 каза "ако я направят различна пак ще има недоволни".

А, с това съм напълно съгласен. Дори и самите Юби са пример за това - нали направиха след Origins игрите с друга концепция и геймърите бяха "ама това не е асасин игра, искаме си старите асасини".
Санта Моника също смениха GoW 2018 и пак имаше вой "развалиха я играта".

Мърморковци винаги ще има и техните гласове обикновено са по-силни.

The_Doctor46
Цитиране
19 март 2025
Митко спомена Beyond Good and Evil,та се сетих за двойката.Тези юнаци я обявиха още преди не знам си колко години,кличета пускаха,но и до ден днешен няма нищо конкретно.Дали не са я отменили покрай проблемите?Бълват асасини през 5 месеца,а тази игра я мъчат от 10 години сигурно.Някой чел ли е нещо по въпроса,че сега ме мързи да търся на работа?
Mitko6000
Цитиране
19 март 2025
Не знам и преди проблемите в колко активна разработка е била. Michel Ancel (създателят на Beyond Good and Evil и Rayman), се пенсионира, а един от директорите им също почина внезапно. От поне 3-4 години не се е чуло нищо, така че или е в development hell, или тихо просто са я канселирали. А за обявяването, май още към 2008 се говореше за 2-ката. Бяха я оставили временно, заради Rayman Legends, после пак я почнаха. Не знам и аз вече.

EDIT: Гледам Уикипедия и последно покрай ремастъра на първата миналата година, са казали че още я разработват. Ама след това, пак нищо.

BloodDagger
Цитиране
19 март 2025
Аз вчера си pre-load-нах Shadows, пък каквото дойде след това. Assassin's Creed си ми остава слабост и реално само една от основните не съм превъртал - Odyssey, която откровенно и субективно мога да нарека слаба игра в много отношения. Поне от ревютата за Shaodows чувам, че не е толкова натоварваща откъм грайнд като Валхалата (и разбира се грайнд фестът, който не изтърпях - Odyssey), има хубав стелт с Наое и добър комбат с Ясуке и съответно красив отворен свят. Общо взето каквото и очаквам от заглавието.
The_Doctor46
Цитиране
19 март 2025
Все пак потърсих и се оказа,че още е в активна разработка и даже октомври 2024 са сложили нов директор на проекта след смъртта на стария.Счупи рекорда за най-дълго разработвано AAA заглавие(15 години,а след първия въобще трейлър са 17 вече,от 2008 ),кокто до сега се е държал от Duke 2011.От Юби са казали,че работят по играта. 17 години,човек.
BundyBari
Цитиране
19 март 2025

Пореден пример, че в света на гейминга няма невъзможни неща...
Не съм вярвал, че е възможно, но явно вече нищо не трябва да може, да ме учуди...

<
1
...
763
...
766
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.