За Принца на Персия, Пясъците на времето е безсмъртна класика, Warrior Within е лайно съгласен съм, The Two Thrones е прилична (макар и като малък да ми беше любимата от 3-те).
Splinter Cell са си класики, като Chaos Theory е най-добра. Double Agent ми е на второ място, но не PC версията, а тази за PS2/оригинален Xbox и там други.
Има и много забравени класики от Ubisoft като Beyond Good and Evil, Cold Fear, Кинг Конг играта по филма от 2005, Rayman 2 и 3 и т.н.
Ghost Recon Future Soldier също ми е любима.
Това с негъра, не го разбирам защо се превърна в чак толкова голям проблем преди излизането. Assassin's Creed си е художествена измислица, като цяло. Световете им винаги са се старали да ги правят правдоподобни, ок но героите и историята винаги са били украсени и измислени. Никога не са се славели с пресъздаване на история 1 към 1.
За Валхалата за мен е слаба, защото просто не ми хареса. Пробвал съм да играя няколко пъти, и не ме грабва. Far Cry 6 пък ми омръзна бързо. Не казвам, че са слаби обективно, просто по мое мнение са такива. И то Far Cry 6 има неща които ми харесват и пак ако не съм цъкал много, мога да се върна да прекарам няколко часа в нея и да се забавлявам.
Проблемът е, че се зарибих отново и по Death Stranding и ми се играе и тя.
Ставаше дума за друго, Mitko6000 каза "ако я направят различна пак ще има недоволни". И аз дадох примери с компании, които каквото и да направят - еднакво или различно - почти няма недоволни. Така че явно може. И оттам дойде "толкова си могат".
За конкретната игра нищо не знам и не съм коментирал. Иначе за субективното мнение мисля, че се подразбира в момента, в който човек влезе във форум
На 24 Юни излиза. Наскоро пуснаха нов трейлър. Иначе, в една група във Фейсбук, някой я беше определил като "Еконт на гъби", което доста ме разсмя.
А, с това съм напълно съгласен. Дори и самите Юби са пример за това - нали направиха след Origins игрите с друга концепция и геймърите бяха "ама това не е асасин игра, искаме си старите асасини".
Санта Моника също смениха GoW 2018 и пак имаше вой "развалиха я играта".
Мърморковци винаги ще има и техните гласове обикновено са по-силни.
EDIT: Гледам Уикипедия и последно покрай ремастъра на първата миналата година, са казали че още я разработват. Ама след това, пак нищо.
Пореден пример, че в света на гейминга няма невъзможни неща...
Не съм вярвал, че е възможно, но явно вече нищо не трябва да може, да ме учуди...