Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2025
Играем всякакви,просто в момента е малко сушаво откъм добри FPS-та.Очакваме новия Doom през май.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
20 март 2025
Аз редовно си стрелям в Бордерландс 3 и наскоро пострелях малко един от новите Волфенщайни. Фар Край 6 също ме изкефи преди 2-3 години, а последно и Робокоп беше стабилна игрица.
Но да - от един от популярните жанрове в гейминга от 90-те и 2000-те, днес е донякъде в забвение. Сега повече от 1-2 по-интересни заглавия ако излязат в година е добре. Предполагам конзолите имат донякъде вина за това заради контролерното управление.
hyper
Цитиране
20 март 2025
BloodDagger написа
Като не-слаб соулс играч аз също се радвам на AC и подобни заглавия; въпрос на настоение, а и игрите са различни. Не знам защо каквото и да излезе напоследък, веднага влиза в едно изречение със соулс...

Aa, не знам, някой ги спомена на предната страница май и аз само продължих реториката с тях Иначе аз от месец съм balls deep в KCD 2, ама дотолкова, че даже не се включих като я обсъждахте, защото нямах търпение да си бръмча още из Бохемия.
LethianDream
Цитиране
20 март 2025
Много ме кефи някой глупак като направи хейт клипче в нета и всички веднага като малки деца, насъбрани около батко на аркадните игри с жетони- "еха, епик фейл, баxти тъпнята" Щото нямат пари да си го купят и гроздето е кисело

Отваряш Стийм и там си пише- Very Positive за новия Асасин. Точка. Не може да го барне никой

Почнах да чета и ревютата в Стийм- поредният глупак написал, че не я препоръчва- защото имала микротранзакции в сингъл игра. Как можело? Вече съм убеден, че повечето геймъри са завършени ретарди, заклевам се (вероятно и аз..)

Сложили са го хората за разни богати копелета, които не им се грайнди.. ма как може, обида, сълзи, децата плачат в ъгъла. Кой те кара да си купуваш нещо, бе, келеш. Ама той пуснал негативното ревю вече без да е играл и една секунда играта.

Чакам отзивите на Ростик, той е единствения, на който имам доверие за игри на Убитите в тоя форум.

А аз още се чудя дали да почвам новия Асасин или да я отложа за по-нататък...Влязоха преди два дни последния Принц на Персия, последната Сайбирия и още няколко яки индита в Плюса и имам за цъкане

Veluvian
Цитиране
20 март 2025
Имам идея за нов Асасин: Играеш с два героя. Единият е Камен Воденичаров, а другият е Летиан. И всички сме доволни!
LethianDream
Цитиране
20 март 2025
Ебавай ме ти ) Даже така няма да скача на кръв лесбо/гей общността в играта- с Камен ще си отебеш на мъжe..
Mitko6000
Цитиране
20 март 2025
Каналето е българсия орден, моля ти сa!
hyper
Цитиране
20 март 2025
Бе ще се играе Ясуке

https://store.steampowered.com/app/3272300/Yasuke_Simulator/

и добавям

Опеделено и неграещите я ще се забавляваме, та win-win.

BloodDagger
Цитиране
21 март 2025
Вчера поцъках Shadows около час (вече като ти се отваря светът и можеш да обикаляш) и за сега съм с предимно положителни емоции. Убисофт определено напомнят, че могат да правят красиви светове - като изключим някои дървени анимации на главните герои, играта изглежда много добре; поне на PC на максимални настройки. Raytracing-ът тук дава видима разлика, особено на много залесените места и играта без него изглежда малко плоска. Откъм геймплей, Shaodws e точно това, което очаквах. Ясуке (от малкото, което играх с него) е тромав точно толкова, колкото беше Ейвор и битките с него се усещат като по-дървена версия на тези в Ghost of Tsushima. Това в никакъв случаи не означава, че бойната система е лоша, но няма как да не направя аналог. От друга страна, Наое е видимо по-слаба, но значително по-ловка. В битките е някак си по-бърза, но щетите, които нанася, са по-малко и атаките, които можех да парирам/блокирам с черния, трябва да ги избягвам с нея. Иначе като движения Наое ми се струва нереалистично бърза на моменти. Тича значително по-бързо от всеки един асасин до момента и паркура с нея е видимо по-бърз, което е плюс за мен. Стелтът също излгежда да е подобрен, като изключим малоумното на моменти AI. Накратко геймплеят с двамата основни персонажи ще се усеща наистина различно. Сюжетът обаче се очертава да е средняшки, имаме типичната драма с убит член от семейството и желание за мъст, но нека видим как ще се развие.
BundyBari
Цитиране
22 март 2025
Понеже скоро стана въпрос, че не коментираме FPS игри, защото напоследък рядко излизат качествени, ето нещо, което ще се чака с интерес... https://howlongtobeat.com/game/165506
lyubohar
Цитиране
22 март 2025
И аз го дебна, макар и с предпазлив оптимизъм...
BundyBari
Цитиране
22 март 2025
Големи намаления в Nintendo eShop-a, който има Switch, може да се възползва...
logout
Цитиране
24 март 2025
Като видя игра на намаление още на преордър, при това и стартовата цена е много по-ниска от "стандартната", в 99% от случаите играта е слаба. В момента Clair Obscur: Expedition 33 е в тази ситуация, цената е 100 лв в PS магазина и вече има промоция за 10% отстъпка, а излиза в края на април.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
24 март 2025
Точно Клерчето очаквам да бъде кандидат за игра на годината на база на предварителните геймплей клипове и героите, просто има 10% отстъпка за членове на Плюса, както следва да бъде с всички пре-ордъри
The_Doctor46
Цитиране
24 март 2025
Момчета,я кажете The Last of Us Part 2 добра ли е като единицата или не струва?Много разнопосочни мнения имаше,когато излезе,Псето също я нахрани,та се чудя.Ще я играя така или иначе,но не знам дали на релийза,защото има още 3 игри,които излизат малко преди и малко след нея,които искам да играя.Първата лично на мен доста ми допадна.Колкото до приордърите,навремето всяка игра беше намалена ако я вземаш предварително.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.