Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
24 март 2025
На мен много ми хареса, изиграх я два пъти. Хейтът е по дежурната линия, понеже Аби има големи мускули, а Ели се целува с друго момиче и неосъзнатите хомосексуалисти се тригърват
Геймплейно за мен е чук, а атмосферата е една от най-добрите в игрови свят. Графично - също. За ПС5 е една от най-добре изглеждащите игри, а сега за ПЦ ще е чудно, предполагам, ако малко я напомпат. Даже ти завиждам, че тепърва ще я играеш.
logout
Цитиране
24 март 2025
LethianDream написа
Точно Клерчето очаквам да бъде кандидат за игра на годината на база на предварителните геймплей клипове и героите, просто има 10% отстъпка за членове на Плюса, както следва да бъде с всички пре-ордъри

То и аз на това се надавях, но вече започвам да се съмнявам.

@The_Doctor46 То проблема не е само в намалението, а и по-ниската цена от другите.

Стоят ми двете (заедно DS2) в кошницата PS магазина от вчера и се чудя да чакам ли евентуално бъндъл на DS2 с PSPro и да видя първо реални клипове и стриймвания от Експедицията преди да поръчвам. 10 лв не са чак такава отстъпка.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
24 март 2025
Благодаря ,Рос,значи нея я взимам,другите три ще почакат.Прочетох,че ремастрираната версия за PS5 е излязла на 19 януари,но за PC ще има някои допълнителни екстри,разработени специално за компютърната версия.Така пише на сайта на Naughty Dog.Ще може да си настройваш както си искаш-Texture Quality, LOD Distance Range, Volumetric Quality, Shadow Quality, Ambient Occlusion, Reflections Quality и "още много неща".За мен лично най-важното е,че има ultra wide поддържка.Вече все повече разработчици пускат,но и доста не,последния пример с FF7 Rebirth.Някак ми е гадно с двете черни черти отстрани.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
morgoth_srs
Цитиране
24 март 2025
@logout, тука дивелопърите са коментирали защо е такава цената на Claire Obscure https://gamerant.com/clair-obscur-expedition-33-low-full-price-why-explained/
Rostik79
Цитиране
24 март 2025
Ми нормална цена като за АА заглавие. И Split Second е на 99 лева; мисля, че и A Plague Tale също толкова беше.
LethianDream
Цитиране
24 март 2025
Очаквам Клеър да е много силно заглавие и кандидат за игра на годината- първо заглавие на студио, ще искат да направят нещо страхотно, дано да са успели. Лично аз ще си я взема на преордър в средата на април.
Rostik79
Цитиране
24 март 2025
Аз залагам повече на Cronos: The New Dawn, че ще обере точките. В смисъл и тази Claire Obscure изглежда ОК, но точно такива РПГ-та с хвърчащи цифри за демидж и всякакви светулки и ефекти, даже май е като походов боят не ми се играе сега, докато на един хорър-шутър като Dead Space бих се зарадвал, а този Cronos изглежда така, пък и студиото е читаво. Концепцията ме кефи и пичовете изглеждат надъхани и вдъхновени, не е като да правят корпоративен продукт.

The_Doctor46
Цитиране
24 март 2025
Аз така и не харесах turn-based игрите,така че Claire Obscure ми е хард пас,но пък като мега фен на Dead Space,Cronos изглежда интересно.За GOTY-та е още много рано да се говори.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bonchef
Цитиране
25 март 2025
Чак сега разбрах, че съм бъркал Пейнкилър с втората част на Макс Пейн. Имам предвид в годините много след като съм изиграл игрите и спомените са поизбледнели и най вероятно поради грешната асоциация с думата Пейн в двете заглавия. Лично мен игрите където стрелбата е тип ала "Сириоз Сам" много не ме кефят. Подобно нещо беше и последния Дум и поради това и нещо много не ме впечатли. Този CRONOS изглежда интересно. А гледам , че август ще пуснат нова част на Metal Gear Solid.
The_Doctor46
Цитиране
25 март 2025
Бончев,това,което ще пуснат края на август не е нова част,а римейк на snake eater от 2004.
bonchef
Цитиране
25 март 2025
Аха, аз пак съм назад и в ляво. Но няма значение, поне за мен защото аз това не съм го играл. Тъй че ще му се зарадвам, на мен тази поредица ми харесва. В момента обаче нещо не ми остава време за игри, а приготвих поне 4-5 заглавия, които не съм играл. Как да е.
Mitko6000
Цитиране
25 март 2025
Snake Eater е една от най-добрите стелт игри, със сигурност. Чакам римейка с нетърпение. Оригинала го имам на PS5 и на портативната Android конзола с PS2 емулатор.

Римейка го взимам на комп.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.