Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
07 април 2025
Подкрепям Божо за Индианата,но с уговорката,че моето мнение не е много релевантно,защото не съм играл играта.Когато излезе гледах доста стриймове и ми се стори невероятна дървения,че и 169 лева искат.За PC е била по-евтина де,но не знам с колко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
08 април 2025
Аз Индиана го избутах насила до края, според мен не повече от 6 трябва да е оценката. По-добре си пусни РС паса за 18 лв и я мини за една-две седмици.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Mitko6000
Цитиране
08 април 2025
За 169 лева, не знам, ама им показвам високо вдигнат среден пръст за без пари.
bonchef
Цитиране
10 април 2025
Преди съм чел, че Bioshok е идеен наследник на System shok. За мен двете игри обаче са сравнително различни, като отбелязвам, че съм играл само System shok 2. Че какво не му хареса на Bioshok 2 ? Спомням си, че като излезе Bioshok го определяха , като шедьовър. Индиана Джонс много бегли спомени имам, че съм играл нещо но май така и не стигнах до края на играта. Да купувам ли Сталкера или още да чакам да я оправят?
Rostik79
Цитиране
10 април 2025
bonchef, става въпрос за нов Индиана Джоунс, който преди няколко месеца излезе. Ти говориш вероятно за Indiana Jones and the Emperor's Tomb, която е отпреди 20-тина години. И впрочем си беше доста приятна игрица.
Mitko6000
Цитиране
10 април 2025
Emperor's Tomb още си е класика. Беше най-добрата Индиана Джоунс игра докато не излезе тази новата. Ама 170 лева, пак няма да дам.
The_Doctor46
Цитиране
10 април 2025
Да ти дадат 170 не я играй,еле па да даваш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
10 април 2025
Е, чак пък да ти дадат пари, че да не я играеш. Има сравнително добри отзиви и от гледаното по стрийминг си мисля, че ще ми допадне. Като я включат в плюса или падне на 40 лева обаче - тогава
Mitko6000
Цитиране
11 април 2025
Действително, играта изглежда добре. Аз плюя само по цената. Казвал съм и преди, на някое намаление в Steam, ще я взема.
God
Цитиране
11 април 2025
Не е лош новият Индиана Джоунс, но зле оптимизиран. Една от първите игри, които задължително искат RT, за да тръгнат, но същевременно не е нещо изключително като визия.
The_Doctor46
Цитиране
11 април 2025
Като визия за ресурса,който изисква е пълен ташак.Сега играя TLoU2 и с подобрените текстури,и още не знам си колко подобрения,които пуснаха за PC версията,играта изглежда невероятно,а хвърчи с над 100 кадъра,без фрейм дропове,4К резолюция,а и без всякакви фрейм генератори.Те така се прави оптимизация.Тези юнаци от Nixxes са супер компетентни.Всеки порт за PC,който са пускали и съм играл ,е страхотен.Ако и другите компании така се стареха,гейминга щеше да е по-добро "място".
Mitko6000
Цитиране
11 април 2025
Нещо хулят Spider-Man 2 порта, който пак е техен, но да. Попринцип доста добре се справят, нищо чудно, че Сони ги купи, точно за да им правят PC портове на игрите. За съжаление, използват и услугите на Iron Galaxy, които пък са известни с масово лоши портове, които трябва дълго да се пачват, че да работят добре.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.