Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
14 април 2025
Не съм играл но ми е в списъка.Гледах доста стриймове.Изглежда тегаво,особено последния шеф.Не му се плаши на парирането.Grime и там яко си парирал сигурно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 април 2025
А да, вярно, бях я забравил Аз не че му се плаша, просто не ме кефи толкова много.
dzhiny
Цитиране
15 април 2025
Аз доста пъти я споменавах, понеже много хвалена за 24та беше, ама никой тук явно не я е пробвал.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Абе имаше една игра, на която гледах трейлър преди2-3 години и май излезе вече, но не се сещам заглавието - някакъв екшън от трето лице, героят може да слайдва по едни пясъчни дюни все едно е с кънки и се трепе с едни чудовища. Беше ми харесал трейлърът. Сеща ли се някой?
nightwarrior
Цитиране
15 април 2025
Atlas Fallen. На релийза беше не съвсем ок, пуснаха и безплатен голям ъпдейт(разбирай все едно нов едишън) миналото лято. Фън е, ама не е нещо велико.
Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Даже я имало в плюс каталога на Сони - направо я пускам за даунлоуд дистанционно
То това студио е правило Lords of the Fallen и The Surge, които май също се водят сравнително прилични заглавия.
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2025
The Surge 1 и 2 са от малкото сполучливи соулс клонинги,докато Lords of the Fallen е зле.Atlas Fallen и тя ми се стори зле,но не съм я цъкал.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
15 април 2025
Може да ги пробвам и тези Surge. Първата я бях поиграл преди 4-5 години и ми се стори интересна и с готин sci-fi сетинг. Чета, че втората е дори по-полирана и балансирана.
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2025
Първата беше ток,но си имаше някои минуси,втората е доста подобрена,но и двете са супер.Не копират сляпо механиките,имат си оригинални идеи в билда.Ти мисля,че не беше особен фен на соулс жанра,но може и да ти харесат.В The Surge 1 имаше само 5 боса долкото си спомням,но пък и един от най-забавните като дизайн.Биеш се срещу нещо като поточна линия за сглобяване.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.