Пича в това интервю просто цели да активира FOMO частта от мозъка на нетърпеливите. Обективно gta игрите са популярни и обхващат огромна аудитория. Сега охажва конзолите и затова се изказва така, след полови- една година, ще излезе с някво изказване тип "най-добрия начин да се изиска максимума от играта е на РС". По-късно като излезе PS6 ще слушаме почти същото, само че ще заменим последните две букви с три. Реално дано играта е добра, и дано е на по-нормално цена, другото са рекламни съобщения.
Много добре го е казал. Защо се учудваш, от сумати години пецеджиите са втора ръка хора и така ще бъде занапред.
Затова играта е ексклузив за конзоли, защото ние купуваме на преорйдър фулл прайс премиум. Пецетата не стига че ги пускат там с 10–20 евро по евтино ами и чакат намаления бъндъли с още 5 игри за 5 лева.
Еми сори но ако не бяха конзолните продажби отдавна мн студия щяха да идат в небитието, в това число и кретащите Юбисофт.
Относно цената при такива капиталовложения почти 1,5 милиярда това е истинско ААА, писна ми от инди боклуци или бъгливи шитове пробутвани за ААА игра. Мисля че цена между 80-100 евро ще е справедлива за това което предлага играта, а то е много, тая игра ще се играе минимум 10 години напред.
Липсват ми старите дни, когато от Humble Bundle С цял долар получаваше бъндъл от поне 3-5 добри заглавия.
Кой помни Origin бъндъла от 2013-та?
Не е само лично твое мнение.
Предпочитам всяка друга игра на Рокстар пред GTA, докато всички се захласват по графиката и колко голям е света. Каталогът на Рокстар от 2001 до 2012, който не е само GTA, е далеч по-интересен. Отварям и една скоба за RDR2 през 2018, също. За жалост, GTA Online им прави парите. GTA V съм споменавал, че ми доскучава бързо. Няколко пъти съм я почвал. За 6-цата, честно казано, грам не ми пука. Имам голяма носталгия към Vice City, но дотам. Даже, може и да изчакам директно за PC релийза и няма изобщо да усетя. За тази година, вече съм си набелязал игрите които ще взимам. Едната от които я чакам в края на месеца - 007: First Light. Другите 2 са AC Resynced на лято и Върколака през Септември.
GTA 6 съм сигурен, че ще разбие всички рекорди и ще изглежда супер, но геймплеят и историята ще са типично познатите вече. Това че Играчкин продължава да им дудуки, нищо не значи. ![]()
Любопитен съм за 6-цата. Макар да нямам намерение да я вземам или играя близките години, ми е интересно какво ще е, защото малко или много ще повлияе на гейминг индустрията и на поп-културата. Ще има мемета и референции, форумите ще обсъждат, пуританите ще се възмущават, в някои страни ще искат да я забраняват и т... . Ама чисто геймплейно кой знае какво не очаквам да е, де - не вярвам да вкарат някакви нечувани механики и нещо хипер-оригинално.
L.A. Noire е много добра игра все още и Рокстар им е само издател, и са ударили едно рамо накрая. Разработчикът й е отдавна несъществуващите Team Bondi, които доста са се бавили накрая и работните условия им били отвратителни. Струва си да се изиграе. Аз си я минавам веднъж на 4-5 години, като ми избледнеят кейсовете, да не помня всички отговори. ![]()
Тя че е тяхна разработка, спор няма, но имах предвид, че Ремеди направиха тази иновативна за времето си концепция за bullet-time, и образа на самия Макс Пейн. ДНК-то на играта е на Ремеди.