Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
827
...
829
>
Mitko6000
Цитиране
29 май 2026
Честито, bonchef! Със здраве да си го ползваш. С която и 5-ца да си, имаш доста богата библиотека вече.

Колкото до PS6 и аз мисля, че няма да дойде по-рано от 2028. И ако е изцяло дигитална, пак не би си струвала за мен. Прекалено много PS4 и PS5 дискове съм събрал.

lyubohar
Цитиране
29 май 2026
Винаги взимам Сони, от години насам. Сигурно съм сноб, но просто имам пълно доверие. Обработката на картината и при motion наистина се водят най-добри при Сони. Просто имат най-добри алгоритми за post-processing. Това се усеща най-вече ако се гледа спорт или съдържание с по-малка резолюция, което трябва да се upscale-не.

Иначе вероятно и с друг телевизор няма да сбъркаш. Аз ще взимам 75 OLED след година-две, като наближи 10г моят. 99% ще е Сони. Филипс не бих ги гледал, не знам защо, нямам конкретна причина, но сякаш не съм ги срещал в класациите за най-добри телевизори. Освен Сони бих гледал Samsung и LG само. Гледай и отзиви за операционната система, това се ползва постоянно.

morgoth_srs
Цитиране
29 май 2026
Само да обърна внимание, че на Сони телевизорите само два от четирите HDMI са 2.1 - обикновено не е проблем, но ако искаш повече от един източник на 120Хц и имаш soundbar, който ползва eARC - единият от 2.1 изходите, няма да можеш.
bonchef
Цитиране
29 май 2026
Към конзолата купих и външен оптичен Блу рей диск. Имам много физически дискове и още 4 игри на дискове които чакат да бъдат изиграни. Добре , че са предвидили такава възможност с про-то.
Rostik79
Цитиране
29 май 2026
И за 6-ицата ще има диск - дали като по дефолт или като допълнително устройство, няма как да сложат черта на милиони дискове. Макар, че подобно нещо направиха с 4-ката, за която ПС3 заглавията не ставаха, та целите библиотеки на хората станаха излишни или трябваше две конзоли да имат.
LethianDream
Цитиране
29 май 2026
lyubohar написа
Иначе вероятно и с друг телевизор няма да сбъркаш. Аз ще взимам 75 OLED след година-две, като наближи 10г моят. 99% ще е Сони. Филипс не бих ги гледал, не знам защо, нямам конкретна причина, но сякаш не съм ги срещал в класациите за най-добри телевизори. Освен Сони бих гледал Samsung и LG само. Гледай и отзиви за операционната система, това се ползва постоянно.

Мерси, Любо, много важно мнение, и аз клоня към Сони. Преди 20 години, като бях студент, щях да гледам цената основно и да си взема някакъв бюджетен модел LG или Филипс, сега имам пари бол и не ми е проблем да си купя Сони. Важно е за мен точно спорта да се вижда с оптимално качество, аз гледам основно футбол, тенис, плуване, бойни спортове (буквално 80% от времето ми пред екрана).

The_Doctor46
Цитиране
29 май 2026
morgoth_srs написа
Само да обърна внимание, че на Сони телевизорите само два от четирите HDMI са 2.1 - обикновено не е проблем, но ако искаш повече от един източник на 120Хц и имаш soundbar, който ползва eARC - единият от 2.1 изходите, няма да можеш.
Заради това-DP port 1.4, да не говорим за 2.1. HDMI е бошлаф. Разбира се мастър рейс екстра
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
29 май 2026
LethianDream написа
Мерси, Любо, много важно мнение, и аз клоня към Сони. Преди 20 години, като бях студент, щях да гледам цената основно и да си взема някакъв бюджетен модел LG или Филипс, сега имам пари бол и не ми е проблем да си купя Сони. Важно е за мен точно спорта да се вижда с оптимално качество, аз гледам основно футбол, тенис, плуване, бойни спортове (буквално 80% от времето ми пред екрана).

Ами веднъж на 10-на години се купува ТВ, поне при мен така се получава. 500-600 евро нагоре или надолу едва ли ще обърнат каруцата. Не мисля, че е по-голяма разликата между еднакви класове Sony и Samsung например.
morgoth_srs
Цитиране
29 май 2026
The_Doctor46 написа
morgoth_srs написа
Заради това-DP port 1.4, да не говорим за 2.1. HDMI е бошлаф. Разбира се мастър рейс екстра

HDMI 2.1 е доста силно казано стандарт - всички разлики спрямо 2.0 са optional
The_Doctor46
Цитиране
29 май 2026
morgoth_srs написа
The_Doctor46 написа
morgoth_srs написа

HDMI 2.1 е доста силно казано стандарт - всички разлики спрямо 2.0 са optional
Аз имах предвид,че DP портовете са по-добри за гейминг,но това са само за мониторите,а и конзолите така или иначе не могат да поддържат толкова високи кадри,та HDMI си е префектно за TV гейминг.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
31 май 2026
Абе някой знае ли, защо гейм секцията в форума на хардуербг е умряла? Мн малко постове никой не пише. Преди години валяха мненията там и всичко се обсъждаше. Обаче имаше един дебелак с картинка на заек жалък комплексар, който ни банваше с bojosan, а и не само нас. Ей такави комплексари изгониха потребителите, така затриха и пеце мания.
Никой неможе да намери баланса като Pse-то да е уравновесен да влиза в бийфове, да е справедлив. Даже наскоро връщах коментари, четях и се смях как сме се тролили и хапали двамата. По другите сайтове някви комплексари ке самоунищожиха и прогониха потребителите си, факт.
Mitko6000
Цитиране
31 май 2026
То и в PC Mania е така. Загубиха се тролските войни под статиите отпреди 12-13 години.

Бях на 15-16 години тогава и ми беше забавно да чета дори собствените си тъпотии.

The_Doctor46
Цитиране
01 юни 2026
Аз в гейминг секцията на hardware никога не съм влизал та не знам.Иначе PC мания още ли съществува?Последния път не можах да вляза там.
Mitko6000
Цитиране
01 юни 2026
В акаунта си и аз не мога да вляза, нито мога да се регистрирам във форума наново. Но самият сайт още съществува, изненадващо. Все още пускат статии, въпреки че няма нито един коментар под никоя.
bojosan
Цитиране
01 юли 2026
От началото на 2028 Сони спира издаването на игри на дискове, както от свойте студия така и от трети страни.Викат че причината била "органична промяна в потребителското поведение", истината обаче е друга - алчни са.
<
1
...
827
...
829
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.