Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
29 май 2026
Честито, bonchef! Със здраве да си го ползваш. С която и 5-ца да си, имаш доста богата библиотека вече.

Колкото до PS6 и аз мисля, че няма да дойде по-рано от 2028. И ако е изцяло дигитална, пак не би си струвала за мен. Прекалено много PS4 и PS5 дискове съм събрал.

lyubohar
Цитиране
29 май 2026
Винаги взимам Сони, от години насам. Сигурно съм сноб, но просто имам пълно доверие. Обработката на картината и при motion наистина се водят най-добри при Сони. Просто имат най-добри алгоритми за post-processing. Това се усеща най-вече ако се гледа спорт или съдържание с по-малка резолюция, което трябва да се upscale-не.

Иначе вероятно и с друг телевизор няма да сбъркаш. Аз ще взимам 75 OLED след година-две, като наближи 10г моят. 99% ще е Сони. Филипс не бих ги гледал, не знам защо, нямам конкретна причина, но сякаш не съм ги срещал в класациите за най-добри телевизори. Освен Сони бих гледал Samsung и LG само. Гледай и отзиви за операционната система, това се ползва постоянно.

morgoth_srs
Цитиране
29 май 2026
Само да обърна внимание, че на Сони телевизорите само два от четирите HDMI са 2.1 - обикновено не е проблем, но ако искаш повече от един източник на 120Хц и имаш soundbar, който ползва eARC - единият от 2.1 изходите, няма да можеш.
bonchef
Цитиране
29 май 2026
Към конзолата купих и външен оптичен Блу рей диск. Имам много физически дискове и още 4 игри на дискове които чакат да бъдат изиграни. Добре , че са предвидили такава възможност с про-то.
Rostik79
Цитиране
29 май 2026
И за 6-ицата ще има диск - дали като по дефолт или като допълнително устройство, няма как да сложат черта на милиони дискове. Макар, че подобно нещо направиха с 4-ката, за която ПС3 заглавията не ставаха, та целите библиотеки на хората станаха излишни или трябваше две конзоли да имат.
LethianDream
Цитиране
29 май 2026
lyubohar написа
Иначе вероятно и с друг телевизор няма да сбъркаш. Аз ще взимам 75 OLED след година-две, като наближи 10г моят. 99% ще е Сони. Филипс не бих ги гледал, не знам защо, нямам конкретна причина, но сякаш не съм ги срещал в класациите за най-добри телевизори. Освен Сони бих гледал Samsung и LG само. Гледай и отзиви за операционната система, това се ползва постоянно.

Мерси, Любо, много важно мнение, и аз клоня към Сони. Преди 20 години, като бях студент, щях да гледам цената основно и да си взема някакъв бюджетен модел LG или Филипс, сега имам пари бол и не ми е проблем да си купя Сони. Важно е за мен точно спорта да се вижда с оптимално качество, аз гледам основно футбол, тенис, плуване, бойни спортове (буквално 80% от времето ми пред екрана).

The_Doctor46
Цитиране
29 май 2026
morgoth_srs написа
Само да обърна внимание, че на Сони телевизорите само два от четирите HDMI са 2.1 - обикновено не е проблем, но ако искаш повече от един източник на 120Хц и имаш soundbar, който ползва eARC - единият от 2.1 изходите, няма да можеш.
Заради това-DP port 1.4, да не говорим за 2.1. HDMI е бошлаф. Разбира се мастър рейс екстра
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
29 май 2026
LethianDream написа
Мерси, Любо, много важно мнение, и аз клоня към Сони. Преди 20 години, като бях студент, щях да гледам цената основно и да си взема някакъв бюджетен модел LG или Филипс, сега имам пари бол и не ми е проблем да си купя Сони. Важно е за мен точно спорта да се вижда с оптимално качество, аз гледам основно футбол, тенис, плуване, бойни спортове (буквално 80% от времето ми пред екрана).

Ами веднъж на 10-на години се купува ТВ, поне при мен така се получава. 500-600 евро нагоре или надолу едва ли ще обърнат каруцата. Не мисля, че е по-голяма разликата между еднакви класове Sony и Samsung например.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.