Иначе тръгнах да гледам Warrior, ама ми се струва, че бие към посредственото здраво (след един епизод). Бойните сцени са яки, ама основният сюжет нещо не ме убеждава и малко се влачи действието. Може би 2-3 епизода ще му дам шанс, но определено Banshee стартира доста по-ударно (създателят е един и същи).
Но все пак - тая компютърна графика изглежда евтина и фригидна. Баси, Т-1000 още е размазващо добър отпреди близо 30 години. А и истинското желязо си е друга история, друго си е усещането, колкото и да беше дървено в старите филми. От тоя трейлър се вижда ясно кое е компютърно и някак влиза като чуждо тяло в сцената. А и за капак Камерън не е режисьор - ако него го бива в едно нещо, то това е режисурата. Сценарий на Камерън... нещо не ме възбужда, Аватар си беше Покахонтас, Терминатор също е плагиатстван... ама ще видим.
Stranger Things... ще го видим. На мен, откровено, вторият сезон ми стана скучен и просто го заебах в средата.
Чернобил - може би ще го гледам някой ден, ама ако е прекалено тежък нещо не ми се ще.