Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
116
...
273
>
HighFist
Цитиране
20 май 2019
pseto
Цитиране
21 май 2019
С оглед на яко сваленото ниво на Game of Thrones последният епизод беше... прилично зле. Нишката с Денерис я приключиха по скандално тъп начин, но се очакваше да има поне една мега простотия. Въпреки че и това с Бран беше прилична простотия. Изведнъж се оказа, че това ми била съдбата и айде. Тотална безидейност, бих казал некадърност и претупаност. Сякаш всички са били изморени и са го снимали всичко това за няколко седмици отгоре-отгоре и са казали - "Айде да се приключва и това е". Всякакви абсурди от рода на това как кучето в единия епизод беше някакво обикновено псе, високо половин метър, а в последния епизод пак си беше метър и половина и нагоре. Изобщо не се гони никакво постоянство нито откъм персонажи, нито откъм... нищо, аз дори не съм фен и виждам всички пробиви в логиката, не разбирам как ако си създател на нещо, което те е направило супер богат и популярен и ти си го написал не забелязваш липсата на логика. Лудост.

Иначе тръгнах да гледам Warrior, ама ми се струва, че бие към посредственото здраво (след един епизод). Бойните сцени са яки, ама основният сюжет нещо не ме убеждава и малко се влачи действието. Може би 2-3 епизода ще му дам шанс, но определено Banshee стартира доста по-ударно (създателят е един и същи).

HighFist
Цитиране
21 май 2019
nightwarrior
Цитиране
21 май 2019
Тва на Давос пак си го обяснявам с тъпите сценаристи. Гарантирам ти, че са забравили, че онези са скопени.
HighFist
Цитиране
21 май 2019
bojosan
Цитиране
22 май 2019
Изгледах с удоволствие Rust Creek ,хареса ми филмчето,актьорската игра и най-вече кастинга.
darkblue
Цитиране
23 май 2019

pseto
Цитиране
25 май 2019
Арни си е титан, няма какво да си говорим. Докато той не се появи в трейлъра си казах - "баси шита", с него... бива. Ама Линда Хамилтън си е просто една баба и сори, ама както и да се опитва да е badass някак не става. Може би защото при жените няма как да се назобиш до козирката и да пуснеш една брада, с което да върнеш часовника 20+ години назад, както е при Арни.

Но все пак - тая компютърна графика изглежда евтина и фригидна. Баси, Т-1000 още е размазващо добър отпреди близо 30 години. А и истинското желязо си е друга история, друго си е усещането, колкото и да беше дървено в старите филми. От тоя трейлър се вижда ясно кое е компютърно и някак влиза като чуждо тяло в сцената. А и за капак Камерън не е режисьор - ако него го бива в едно нещо, то това е режисурата. Сценарий на Камерън... нещо не ме възбужда, Аватар си беше Покахонтас, Терминатор също е плагиатстван... ама ще видим.

Stranger Things... ще го видим. На мен, откровено, вторият сезон ми стана скучен и просто го заебах в средата.

LethianDream
Цитиране
27 май 2019
Започнах Чернобил, изглежда доста обещаващо, класическа композиция в Съюза, мощно прикриване на информация, липса на добро оборудване за елементарно измерване на радиационния фон, доста реалистична атмосфера, единствено ме дразни, че не говорят на руски, както реално е било за пълно потапяне в атмосферата. Какво, по дяволите, прави тоя феодален старец от Игра на тронове в Чернобил? (Майстер лувин в Уинтърфел) Днес ще довърша другите два епизода, но не съм хайпнат толкова, колкото опитват да го показват западните медии- велик, изключителен и т.н. Сериалът дотук е просто МНОГО ДОБЪР.

Art3mis
Цитиране
27 май 2019
Последният епизод не излиза ли през юни или аз греша?
LethianDream
Цитиране
28 май 2019
Да, на 3 юни
Charcharo
Цитиране
28 май 2019
https://gnd-tech.com/2019/05/the-downfall-of-game-of-thrones/
darkblue
Цитиране
28 май 2019
@Charcharo - това с кубчето на рубик мн яко
pseto
Цитиране
29 май 2019
@Charcharo - те симптомите си ги има открай време и една част от хората се оплакваха, просто фанатичните фенове ги заглушаваха. До отзивите на последния сезон се стигна, след като границата на разумното и логичното беше премината ударно и просто нямаше кой да защити тоталната некадърност на сценаристите. Ама - каквото, такова, приключи се супер минорно и това е.

Чернобил - може би ще го гледам някой ден, ама ако е прекалено тежък нещо не ми се ще.

darkblue
Цитиране
31 май 2019
Тежък си е, но не прекалено, готин е
<
1
...
116
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.