Всичко, което някой друг харесва, а igra4-a не е помия. Няма нужда от аргументи или критика, просто е igra4 факт(който се различава от обикновения факт с това, че е лично мнение, представено като факт). Разбира се, като всеки igra4 факт(разбирай мнение) подлежи на промяна, което може да те обърка, заради по-малкото опит.
Също така, ако той харесва нещо и ти имаш неблагоразумието да споменеш, че не го харесваш(дори да имаш аргументи или критики), то ти автоматично си или хейтър или го правиш за пари/импресии, защото something something, българите сме такива - igra4 факт.
Това не важи за сериали конкретно, а за всичко.
Що се отнася до сериала, не съм го гледал, на харда ми е от... Много време, щото адски много хора са ми го хвалили, а и е в топ 3 на почти всяка класация, която съм виждал за велики сериали, заедно със Сопрано. Въпрос на време е да го видя, но повечето сериали, на които обръщам внимание в момента вървят просто за фон докато работя или върша нещо друго, пък ми се струва, че на този трябва да обърна повече внимание.
" Всичко, което някой друг харесва, а igra4-a не е помия. Няма нужда от аргументи или критика, просто е igra4 факт(който се различава от обикновения факт с това, че е лично мнение, представено като факт). Разбира се, като всеки igra4 факт(разбирай мнение) подлежи на промяна, което може да те обърка, заради по-малкото опит.
Също така, ако той харесва нещо и ти имаш неблагоразумието да споменеш, че не го харесваш(дори да имаш аргументи или критики), то ти автоматично си или хейтър или го правиш за пари/импресии, защото something something, българите сме такива - igra4 факт. "
Сега като го гледам какво пише за асасините и ми става хем смешно, хем жалко, да пикаеш така срещу това което си писал до сега за тях.
Иначе не смятам, че идеята е да се пресъздава драмата на черните в Балтимор. Сериалът е по-скоро моментна снимка на самия Балтимор като един средностатистически американски град. Авторът е журналист от Baltimor Sun и просто е решил да направи сериал за града си от купищата материали и информация, с които разполага. В който град по стечение на обстоятелствата 60% от населението е черно. Но не смятам, че е преследвана някаква полит-коректна адженда, особено предвид че започва преди 20 години, тоест далеч преди модерните PC тенденции.
Supernatural няма как да е долна имитация на Досиетата Х, понеже никога не са се опитвали да имитират Досиетата Х. WTF. Единствените допирни точки са им, че става въпрос за свръхестествени неща и че... героите са двама(но дори и тук вече както се казва "it's a stretch"). Аз на въпросния сериал му харесах първите два сезона, когато според мен трябваше и да свърши, те го разводниха и стана мега зле(всъщност идея нямам как е сега, защото не съм го гледал от години).
Не си споменал сериала за пример, а изстрелваш "пълна помия негърска долна" при положение, че както казах сериала обикновено е в топ 3 на почти всяка класация за сериали. Това не означава, че ще хареса на мен, теб или Пешо, но означава, че вероятно е далеч от помия. Затова съм ти описал начина на мислене - нещо не ти харесва (в момента, много е важно, че се отнася за в момента, защото се вижда що за фурнаджийска лопата си), значи е помия и това е факт, щото видиш ли Пачино и Де Ниро...; нещо ти харесва и ако не дай си боже друг не го харесва, то той е задължително хейтър.
Единственото което може да се извади от коментара ти е, че сериала помия щото има негри...
Да не говорим, че иксал "някоя класика или да се коментират сериали останали в историята и еталон". Въпросния сериал е точно това, бе, мамка му. Класика не са само сериалите, които на теб ти харесват, мале какво криво мислене.
Омразата замаглявала... човече, като се изкажеш ей така палячовски, как да те вземат на сериозно хората. Сългасявал съм се с теб в редките случаи когато кажеш нещо нормално, правил съм ти забележка обикновено когато крайно припляскаш.
Колкото до учене от теб... не дай си боже.
Попринцип аз на това му викам лицемерие. Първо да хейтваш. после да викаш, че е много добро, както виждам става с асасините. Няма смисъл от такива изказвания, като "пълна помия негърска долна", като не си го видял и разгледал достатъчно. Така да се изказваш на сляпо и след това като го пробваш да почнеш да го хвалиш, не е на добре.