Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
144
...
273
>
lyubohar
Цитиране
22 май 2020
Факт. Макар че в Irishman беше страхотен.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 май 2020

lyubohar
Цитиране
22 май 2020
Това са много различни филми (гледал съм ги всички), но не много различен Де Ниро. И дори и когато са много различни ролите, неговото излъчване винаги е сходно. Трудно е да се опише, но някак има си своя облик и не можеш да го сбъркаш. При Пачино това е още по-силно, той винаги оставя много от себе си в ролите си. Това не е нещо лошо, аз много ги харесвам и двамата, но примерно един Даниел Дей-Луис буквално е различен човек във всяка своя роля. Същото важи за Марлон Брандо.
Цитиране
22 май 2020
Rostik79
Цитиране
22 май 2020
@lyubohar Точно моето мнение.

Джак Никълсън
Робин Уилямс
Гари Олдман
Хоакин Финикс
дори шибания Леонардо ди Каприо
могат да играят много по-голяма палитра персонажи. От глуповати смешници и добряци, до зловещи образи, от които да ти настръхнат косите, до неуравновесени психопати. Де Ниро винаги е от едната страна на тази скала. Прави го по прекрасен начин и неповторим начин, наистина, но range-a му е по-малък.

lyubohar
Цитиране
22 май 2020
@Dandelion: И аз не съм му гледал много повече филми от това, но скоро гледах много добър документален филм за него и там имаше невероятни сцени. Реално той пръв въвежда т.нар. method acting, който всички тези по-горе следват и затова е останал като benchmark за актьорска игра.

@Rostik79: Леонардо ДиКаприо е голяма сила за мен, даже бих го поставил след Джак Никълсън в тоя списък. Той реално си е и негов наследник - с по един филм на година-две и моделки по плажовете в промеждутъците. Което всъщност пак от Брандо тръгва

Цитиране
22 май 2020
Rostik79
Цитиране
22 май 2020
Този филм не го знаех, признавам си! Изигра сцената не много добре, но приемам вече, че и такива роли е имал. Трябва да го гледам този филм някой ден.
pseto
Цитиране
22 май 2020
Де Ниро има някаква такава нетипична физиономия и може би това оставя илюзията, че не му е достатъчно богата палитрата. За мен например Джак Никълсън винаги е бил прехвален, но същевременно осъзнавам, че наред с по-популярните му роли - на психари от The Shining и бъртъновия Batman, същевременно има и всякакви други. Включително и на неудачника в About Schmidt (а аз далеч не съм гледал всичко на Никълсън освен това). За някои по-големи актьори нещата опират до това колко филма си им гледал. Особено когато те имат стотици в резюмето си за 30-40 активни години. Дори и един Силвестър Сталоун е доказвал, че може да играе качествено в Copland и Роки, особено първия, ролята му в Creed също е много добра. Но Сталоун винаги ще се помни като напомпан батка с тежка картечница и разкривена физиономия, избиващ армии лоши.

Иначе Леонардо и мен ме кефи и то много, но на немалко хора просто не им допада. Имам познати, които просто не му се кефят, някак им е останал с впечатленията от първите му филми - тип Титаник, Гилбърт Грейп, там още един дето беше наркоман, Баскетболните дневници май беше. Ама след това изигра каквото можеше да се изиграе, включително и баш екшън роли.

DragonSlayer
Цитиране
22 май 2020
Врътнах то тоя "The wire" първи сезон, но откарах до 08:00 сутринта, така че не знам да го хваля или да се ядосвам, че не се наспах. Не очаквах подобна тематика да ми хареса, но явно нещо в първи сезон ми е допаднало, че да откарам до сутринта. Сигурно ще се пробвам и с втори сезон, да видим.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
lyubohar
Цитиране
22 май 2020
@pseto: че на Лео в Гилбърт Грейп и Баскетболните дневници са му най-силните ранни роли. В Гилбърт Грейп слага в малкия си джоб прехваления Джони Деп.
LethianDream
Цитиране
22 май 2020
Ето го феномена, това е човекът, чийто филми ще се изучават в учебниците един ден, как може от такъв тривиален на пръв поглед сюжет да направиш това? И само Нолан и донякъде Вилньов ми дават надеждата, че съвременното кино НЕ Е МЪРТВО под тоновете земни пластове на треторазрядни филми и сериали.
Цитиране
22 май 2020

igra4
Цитиране
22 май 2020
LethianDream е прав. Нека има повече хора като сър Нолан.
Цитиране
22 май 2020
<
1
...
144
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.