Но да, вижда се, че прекалената пропаганда не помага. За мъжете не е приятна, а на жените им е вероятно безразлично, понеже повечето жени са си нормални, не някакви изкривени феминистки. Тоест таргет групата на някои експерименти е съвсем малка. Хубавото е, че Холивуд се движи от евреи, а евреите не обичат да губят пари.
Тъй че цялата простотия в близко бъдеще ще приключи и ще се върнем към миналото.
П.С. Fast and Furious филмите все още са си касови, както и почти всичко с участието на Дуейн Джонсън. Истината е, че стероидният батка никога няма да излезе от мода, особено и ако има някаква харизма. А пък екшъните от 80-те си бяха... един такъв специфичен жанр, на средата между екшън и пародия, само дето не знам пародията дали е търсен ефект или напротив. С всичките one liner-и, сладникави злодеи, мега абсурдни сцени. Нещо ми се пригледа нещо такова, даже мисля да скоча на някое екшънче от златните години на Арни. ![]()
Пуснах The 100, който на няколко пъти през годините се чудех дали да го гледам, ама ми е супер тийн като клип от MTV. Може да има някаква идея, ама дори и за фон малко ми вдига нервите. И така от криза се върнах пак The Wire (обратно от първи сезон).
Затова си пускам чат-пат Стар Трек The Next Generation ![]()
Между другото TNG съм го гледал доста спорадично, чудя се дали да не си го пусна и аз. Едно време нали го даваха по телевизията, ама какво помня от него - нищо не помня.