Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
174
...
273
>
lyubohar
Цитиране
12 март 2021
Rostik79 написа
Абе не знам, ама успя да нахрани стабилно тези самовлюбени гъзове от двореца. Че изкара някой леФ от тази работа - още по-добре за нея.

И аз съм на това мнение. Нищо не знам за жената, че да я одумвам по български. Знам, че им показа среден пръст и каквито и да са ѝ подбудите - все е добре.
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2021
Според мен в 21 век да има кралици,крале,принцове,принцеси,херцози и прочее глупости е смехотворно,ама мен никой не ме пита.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
12 март 2021
Ами те завалиите в UK с тия жени, с тая храна и с това време - с какво друго да се забавляват?
HighFist
Цитиране
12 март 2021
HighFist
Цитиране
12 март 2021
lyubohar
Цитиране
12 март 2021
HighFist написа
И на Евгени Минчев дадоха титлата лорд.

Тая титла е пълен ташак - като него самият. Човек може да си я купи свободно за 5000 паунда. Не е като кралицата да му е дала рицарско звание, както може би той го вижда в мокрите си сънища
The_Doctor46
Цитиране
12 март 2021
lyubohar написа
Ами те завалиите в UK с тия жени, с тая храна и с това време - с какво друго да се забавляват?
Сал един футбол им остана,освен кралското семейство де
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
12 март 2021
За тях короната е олицетворение на господстващото положение, което ВЛКБР е имала в продължение на няколко века и ѝ се радват и се гордеят с нея. Така си мисля, поне, не познавам англичани.
HighFist
Цитиране
12 март 2021
pseto
Цитиране
12 март 2021
Ще видим какъв дебилен сериал или филм ще направят Netflix за Меган и този бивш принц. Кой знае каква сълзлива история ще е. Моите 5 цента: Меган е искала да бъде принцеса, мечтата на всяка кифла, после като стана принцеса разбра, че не е разходка в парка - цял ден задължения, участия, етикет, живот по график, не може човек да се напие в парка като пич. Като за капак имаш и английските медии, дето те следят на всеки метър. Като видя това си каза - "Не е за мен това, братко" и си би шута. Ама понеже сравнително бързо я забравиха и нея, и Хари, който тъй или инак беше принцът на заден план, всичко се въртеше около Уилям, та сега измислиха тази история с "цвета на кожата на Арчи". Който си е съвсем бял. Сигурно Меган е яд, че не е хванало малко по-тъмна нишка, че да се хване нейната история.

А иначе такива хора няма какво да ги оплакваме, беден монарх (или син на монарх) няма. Освен нашия пиклив цар, ама и той се налапа здраво. За интервюто са им платили 5-7 милки, кой знае колко са им дали и Netflix. Уж Хари се оценявал на 50 милиона наследство от Даяна... няма какво да ги мислим тези хора, тука в България ти излизат няколко непредвидени разхода и се чудиш отде да извадиш пари.

Забавно ми е все пак колко хора се връзват на една... актриса, правеща се на жертва. Ако сложат Меган до някоя циганка, която се опитва да ми продаде нещо, и двете почнат да ме лъжат - сигурно ще повярвам повече на циганката.

П.С. Тея лордските титли се продават за по 50 паунда, ся зависи за коя част от Великобритания става дума, де. Нали на Бендтнер като ташак му бяха подарили такава някакви фенове. Съмнявам се, че този измекяр Минчев е платил повече от 200 лева, ако изобщо и толкова е дал. Сестра ми ми разправяше истории от сервитьорските ѝ години - Минчев е бил един от клиентите, страшен измекяр и мизерник, опитващ се да мине без да плати, понеже е "знаменитост".

JakePaulKOsConor
Цитиране
12 март 2021
За да станеш лорд трябва да притежаваш важна земя и/или имоти на територията на UK. Доколкото знам ето тези решават кой да стане лорд - https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Lords

Иначе, който иска може да му изработя ИСТИНСКА титла. Напълно съм сериозен. Само ми дайте 3 имена и ви правя:

Сър - 100 лв.
Лорд - 1 000 лв.
Император - 5 000 лв.

А по темата за UK лордовете, препоръчвам филма на Гай Ричи - The Gentlemen (2019)

BundyBari
Цитиране
13 март 2021
Наскоро имаше тук спор, относно великите сериали, та ми стана интересно, да разгледам по-подробно рейтингите в imdb и ми прави впечатление, че повечето оценки, каквито и да са те, са формирани от сравнително доста малък брой гласували, изключения са например Game of Thrones и Breaking Bad с по над милион гласували, но примерно великия за мнозина The Wire е с висока оценка, но под 300 000 вота, което ме изненада. Не съм сигурен, как да тълкувам тези цифри, но си мисля, че спорове като този сериал е по-велик от другия са излишни... защото АЗ спокойно мога да заявя без капка срам, че най-великия за мен сериал е "Новите съседи", не защото притежава някакви кино качества, а защото ми е носил повече приятни емоции от всички други, които съм гледал в Топ 100 на imdb, и ме разтоварва, вместо да ме товари с "излишни" емоции след напрегнатото ежедневие, а и единствения сериал, който съм гледал повече от 2 пъти (и пак се смея с глас на някои сцени)
HighFist
Цитиране
13 март 2021
nightwarrior
Цитиране
13 март 2021
Имай предвид, че наистина големите HBO сериали са и малко по-стари The Wire, The Sopranos. Изпреварват много модерни неща дето сега ги считаме за даденост като Фейсбук, Ютюб. Не казвам, че не е имало примерно IMDB и т.н., ама определено не е било толкова популярно самото гласуване в подобни сайтове. Отделно е и до хора, аз мисля, че за нищо никъде не съм гласувал в подобни сайтове, дори когато много харесвам/не харесвам нещо.

Сериалите, особено комедийните, се оценяват за мен по друг начин. Не търся в комедиен сериал актьорска игра, невероятен сюжет или велики герои(ако някое от изброените фигурира, това е бонус). Търся от комедийните, да имат хумор, който да напасне с моя и да ми носят позитивни емоции. Любимият ми комедиен сериал си остава например "Женени с деца", без да е каквото и да е постижение в телевизията и киното.

За драма и т.н. нещата стоят по-различно, поне при мен, а мисля и при други. Да емоцията е важна, без нея не знам има ли смисъл, но не е нужно тя да е строго позитивна, сериал/филм може и да те товари и пак да го харесваш.

Има и сериали, които им се разминава сериозната оценка, именно заради носталгия и тем подобни. Покрай предишна дискусия тук, пуснах първи сезон на Досиетата Х и някои епизоди, ако не бяха Досиетата Х, а произволен друг сеирал... трудно щях да ги преглътна.

Иначе големите сериали на HBO, мейнстрийм или не, няма значение. В почти всяка класация на топ сериали изобщо фигурират, само точното място е под въпрос. Ясно е, че не всичко е за всеки, но повярвай ми високата оценка и мястото в подобни класации съвсем не е случайно.

JakePaulKOsConor
Цитиране
13 март 2021

За създаването на изкуство се изискват 2 неща
1. Метод/техника и умение (създаване на изкуство без метод също е вид метод)
2. Въображение

Повечето хора се опитват да рационализират изкуството като му дават оценка, но единствената причина, хората да гледат и да се интересуват от "рейтинги" е защото те не се интересуват от изкуство наистина, а се интересуват от времето и се страхуват от неговата загуба. Това значи, че те се притесняват, че ако отделят времето си на дадено изкуство и то не предизвика в тях дадена химична реакция, те ще са загубили нещо важно, т.е. те слагат себе си пред изкуството и точно затова, когато го критикуват му придават личностни характеристики, вместо да гледат на него като изкуство

<
1
...
174
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.