Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
175
...
273
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 март 2021
lyubohar
Цитиране
13 март 2021
Не съм фен на The Wire заради оценки, нито съм гледал оценки като съм го почвал. Даже The Wire се счита за силно недооценен сериал, предвид че няма нито една награда по времето, когато го излъчват. А чак след това придобива култов статус и то апокрифно, "от уста на уста". Иначе оценки в IMDB не гледам от години, там гласуващите са дебили. Чета основно rotten tomatoes и то критики с текст и аргументи, а не в числово изражение.
JakePaulKOsConor
Цитиране
13 март 2021
Истината е в анализите.

Иначе корпорациите точно затова набиват толкова много пари за оценки и награди, точно защото простолюдието (не си мислете, че се изключвам от него), точно от това се води. Като се замисли човек, даването на добри рейтинги, оценки и награди се е превърнало в една индустрия за милиони.

Edit: Милиарди

BundyBari
Цитиране
13 март 2021
@nightwarrior - Съгласен съм със всичко написано от теб, и аз никога не съм давал рейтинг нито на филми/сериали, нито на видео игри, предпочитам да ги препоръчвам лично на някого, за да кажа и защо ми допадат (или не). The Wire ще го изгледам, проблема понякога за това, дали ще ти допадне нещо е, дали е близко до теб, за да те докосне... някои американски филми и сериали не ми харесват, само защото културата на янките е далечна от нашата и не мога да намеря допирни точки с личното ми светоусещане. Може би затова не харесах Breaking Bad навремето...
Цитиране
13 март 2021
JakePaulKOsConor
Цитиране
14 март 2021
null

"Изобилието създава недостиг"

Dandelion написа
така не си губя времето с филми на които попадам, пък после се оказва че съм ги гледал.

Цитиране
14 март 2021
lyubohar
Цитиране
14 март 2021
Че какво ѝ е толкова различното на американската култура от нашата? Виж като гледам азиатски филми ми е много чуждо, но това пък го прави интересно.
Цитиране
14 март 2021
Art3mis
Цитиране
15 март 2021
Точно тази система с оценките ме прилъга към недоразумението Cosmic Sin - какво ли ще е да гледам филм с оценка 2 в imdb,не ми се е случвало до сега, колко ли пък може да е зле...останах без думи.
Rostik79
Цитиране
15 март 2021
Т.е. оценката работи и съответства на качеството или те е подвела, че е толкова ниска, а всъщност филмът се е оказал добър?
Цитиране
15 март 2021
LethianDream
Цитиране
15 март 2021
Аз лично съм бил свидетел как филми с мега ниски оценки в ИМДБ са абсолютни шедьоври за мен. Пример: "Пандорум", абсолютен култ, до този момент все още ми е на върха за филм с най-неочакван финал и не знам дали скоро някой ще може да го свали от върха. От друга страна, недоразумения като "Летят Жерави" с мега надути оценки също не липсват, или сериалите, които коментирахме и тук - Сопранос и В нозете на дявола (!), както го бяха превели на БГ някакви умни глави . И тук стигаме до вътрешната персепция на човек- как даден филм/книга/музика влияе върху теб? Примерно на супер тъпи филми съм се разплаквал заради някоя малка сцена, която ме докосва и обратно - когато нарочно директорът е направил "сълзлива" сцена, която е толкова изкуствена и надута, че директно гася филма и се нервя защо си хабя времето
Cosmic Sin ще го гледам още днес, мерси, Артемис.. И да препоръчам "Затура", ако не сте го гледали. Супер яко филмче в стилистиката на "Джуманджи", като геймър ме изкефи на макс!
Rostik79
Цитиране
15 март 2021
Че за Пандорум 6,7/10 не е лоша оценка. За този жанр, колкото и да са добри филмите, не чаткат 8-ци и деветки. Гледам, че моята лична оценка съм му сложил 9/10
Друга моя любима фантастика - СФЕРА (1998) има 6,1/10.
Трите билборда до Ебинг, дето не можах да изгледам има 8,1/10, но сълзите и сополите традиционно са високо-оценявани.
Цитиране
15 март 2021
<
1
...
175
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.