Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
200
...
273
>
Rostik79
Цитиране
20 декември 2021
Шоушенк е хубав филм, но някак си ... не е от филмите, които да си гледаш редовно през годините. Самата му кинематография е твърде скучна. Аз съм го гледал само веднъж и толкова. Посоченият от Любо Добрия, лошия и грозния (или "злия" както го превеждаха) има много по-въздействаща кинематография и музика. Наскоро с брат ми се настанихме да го гледаме даже - някаква 50-гигабайтова ремастерирана версия, но се оказа, че файлът беше нещо счупен.
Миналата седмица пък за пореден път гледах великия Aliens на Камерън и продължавам да откривам нови детайли. Например ми направи впечатление, че в момента, когато Рипли към края се подготвяше да спасява Нют, оръжията бяха наистина тежки и се виждаше, че Сигорни с усилие ги вдига - както трябва да си е.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
20 декември 2021
The_Doctor46
Цитиране
20 декември 2021
Once upon a time in America ми е третия в топ-а.Просто страхотна роля на Де Ниро,но няма нито един Оскар ако не греша.Т'ва си е срамота.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
20 декември 2021
The_Doctor46
Цитиране
20 декември 2021
Това е доста интересно инфо.Има ли някъде орязаната версия на филма?Стана ми интересно какво са включили и какво са орязали.Абе намесени ли са костюмари,нищо хубаво не излиза.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
20 декември 2021
Dandelion написа
Once Upon a Time in the West е най-добрият уестърн на Леоне, а Once Upon a Time in America е неговият Magnum Opus, поне за мен, но Долар трилогията си е все така култова.

Велики филми на любим режисьор, трудно ми е да ги класирам. Хванах се за Good/Bad/Ugly, понеже е най-напред в класацията на imdb, но е зад Шоушенк. Иначе другите 2 от трилогията са няколко класи под Good/Bad/Ugly за мен. Моята Леоне трилогия е Good/Bad/Ugly и двата Once upon a time...

Dandelion написа
Antichrist, Under The Skin,The Lighthouse, Irreversible, Salo, The Fly, Enter the Void, Eraserhead, абе все филми за цялото семейство

Даже и на децата приятелчетата може да се викнат за family cinema night The Lighthouse беше супер, част от другите не помня/не съм гледал.
Цитиране
20 декември 2021
The_Doctor46
Цитиране
20 декември 2021
Благодаря за линка.Ще го гледам след работа.
Peshp
Цитиране
21 декември 2021
Започнах Вещерът сезон 2 вчера и днес съм на стория епизод. Първият много ме изкефи и ме хайпна, че ще бъде много по-добре от сезон 1 и айде видях втория епизод и се разочаровах. Не знам от къде им е дошло на акъла да съсипят по-такъв начин сценария. Хенри си играе добре, Сири се държи така повече все едно все още е принцеса. Веземир ми е окей, а Йенефър е ясна. Много ме разочарова втория епизод и като гледам какво пишете, явно и до края ще е така. Поне се надявам този път да е по-свързана история, а не като миналия сезон, в който всеки епизод е напълно различен от другия и накрая абсолютно нищо не се разбира.
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2021
Днес гледах Spider-Man: No Way Home. Страхотен филм! Всеки който харесва филми със супергерои и е израстнал със Спайдър-Мен комискси и филмите, мисля че ще му допадне. Не мразя Far From Home, но останах разочарован от посоката в която оставиха Питър Паркър, като герой и как го спрягаха за следващ Железен Човек, особено след като в края на Homecoming беше точно обратоното. Но тук се поправиха и направиха страхотен филм. Без да спойлвам, бих казал, че ми харесва наравно с Into the Spider-Verse. Определено най-добрият индивидуален филм в MCU към момента. За мен, е наравно с Endgame със сигурност. Има Fan-service от всякакви Спайдър-Мен неща, включително и играта на Insomniac. Май вече обявиха, че ще има нова трилогия за Спайдър-Мен. Дано продължат силното ниво на този филм. Бях хайпнат и не съжалявам за 10-те лева които дадох.
Не бих го препоръчал само на хората, които не се интересуват от комикси и супергерои, като цяло. Ако не сте харесали нито един филм от MCU, този едва ли ще ви промени мнението. Особено, след като е тъпкан с fan-service.
Rostik79
Цитиране
21 декември 2021
Не знам какво ме подтикна, снощи в HBOGo забелязах филма Hancock с Уил Смит от 2008-ма и реших да го гледам. Все си мислех, че филмът клони повече към някаква сатира, съчетана с романтична комедия/драма, но се оказа, че филмът си е по-скоро екшън-трилър-супергеройски с може би някаква далечна идея за сатира или черна комедия, но нереализирана.
Разочароваща игра на Jason Bateman (от сериала Ozark) - този човек явно никога не се е напивал, нито режисьорът - сцената, в която е пиян беше много зле изиграна. Уил Смит е страхотен, както винаги.

Mitko, и аз добри отзиви чувам за Спиндермана и съм навит в най-скоро време да го гледам, но нито сертификат имам, нито читаво кино има в моя пробит град. Ще трябва на телевизора да го гледам като се появи, за съжаление. Също пропуснах и Eternals и ДЮН

LethianDream
Цитиране
21 декември 2021
Рос, и аз Дюн-а го изтървах, ще чакам Блурея да излезе, дано да пуснат 4-часовата версия, която Вилньов беше обещал и да се размажа
darkblue
Цитиране
21 декември 2021
@Rostik79 - за киното дето няма, кофти. За сертификата взимаш на авер и влизаш. Тези дето са на входа и питат има ли сертификат им е все тая какво им показваш. Аз така си ходя и не съм видял един полицай да ходи из мола след 18h (нито пък преди това )
Rostik79
Цитиране
21 декември 2021
Аве по принцип имам сертификат - копие от такъв на друг човек (в смисъл, че не е фалшиш, а е на друго име), но ми е някак си кофти да го ползвам.
darkblue
Цитиране
21 декември 2021
Е то и аз не ходя всеки ден. Само като ми е много спешно за нещо или за кино ( за Дюн, Спайдера, матрицата) това ще е. Даже тука във Варна, като кажеш на охраната до оптиката съм или до мтел и не ти иска сертификат, пускат те и без него (гениалната българска логика )
<
1
...
200
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.